Fiabilitate Dacia

Joi, 21 Iulie 2016 | General

Dacia, locul 4 în topul fiabilităţii mărcilor auto din Marea Britanie: "Nu trebuie să-ţi spargi contul din bancă pentru o maşină fiabilă"

Dacia ocupă locul 4 într-un top al celor mai fiabile branduri auto din Marea Britanie, în timp ce Dacia Duster este pe locul 3 în topul satisfacţiei în segmentul SUV-urilor compacte, într-un sondaj realizat de publicaţia Which?
Vineri, 10 Mai 2013 | General

STUDIU FIABILITATE ADAC: Dacia Sandero devansează VW Polo şi alte subcompacte

ADAC a publicat rezultatele unui studiu de fiabilitate vizând modelele care au necesitat intervenţii cu service-ul mobil între 2007 şi 2012. Mărcile germane au ocupat prima poziţie la toate clasele în materie de fiabilitate, cu cea mai mică rată de defect.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Industrie

SONDAJ: Dacia, mai fiabilă decât Fiat, Toyota şi Opel

Un sondaj făcut în Italia, Spania,Belgia, Franţa şi Portugalia a relevat faptul că Dacia este cea mai fiabilă marcă. La sondaj au răspuns 29.026 persoane în perioada martie-aprilie 2011.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | General

Dacia Logan, în topul defectelor la inspecţiile TÜV din Germania

Dacia Logan este "campioană" la defecte în categoria 2-3 ani vechime într-un studiu TÜV realizat pe 7.25 de milioane de maşini. În plus, modelul din Mioveni s-a clasat pe locul al doilea la numărul de defecte în cazul modelelor cu o vechime de 4-5 ani.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | General

TÜV Germania: "Dacia este doar o maşină ieftină"

Societatea Germană pentru Expertiză Tehnică a concis că Dacia Logan este doar un automobil ieftin şi nu este printre cele mai fiabile modele oferite pe piaţă.

Tag-uri similare

Dacia, Germania, vanzari Dacia, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, TUV, fiabilitate Dacia, vanzari Logan, probleme Dacia, probleme Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru