Fiabilitate

Luni, 21 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

STUDIU: Mașinile cu motoare convenționale, mai fiabile decât cele electrice

Potrivit unui studiu realizat de o companie britanică, mașinile cu motoare convenționale sunt mai fiabile decât cele electrice în primii 4 ani.
Sambata, 28 August 2021 | Industrie

STUDIU: Dacia și Lexus, declarate cele mai fiabile mărci din Marea Britanie

Un studiu efectual de revista britanică What Car? a scos la iveală faptul că Lexus și Dacia sunt percepute drept cele mai fiabile mărci la vânzare în Marea Britanie.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | General

Warranty Direct: Honda, Toyota şi Mercedes-Benz, în topul fiabilităţii motoarelor

Warranty Direct, furnizorul numărul unu de garanţii independente în Regatul Unit, a publicat un top al celor mai fiabile zece mărci la capitolul motorizări, precum şi al celor mai puţin fiabile zece mărci în materie de motoare.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Siguranta

Topul mărcilor auto după rezistența la gropi: asiaticii domină clasamentul

O companie britanică a avut ideea de a analiza facturile mașinilor din service și procesele verbale ale asiguratorilor și de a face un top al rezistenței suspensiilor, axelor, jantelor și pneurilor la gropi. Surprizele sunt mari.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | General

Dacia Logan, în topul defectelor la inspecţiile TÜV din Germania

Dacia Logan este "campioană" la defecte în categoria 2-3 ani vechime într-un studiu TÜV realizat pe 7.25 de milioane de maşini. În plus, modelul din Mioveni s-a clasat pe locul al doilea la numărul de defecte în cazul modelelor cu o vechime de 4-5 ani.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Premii auto

GERMANIA: Dacia Sandero, locul al 7-lea în topul fiabilităţii ADAC în clasa mică

Dacia Sandero ocupă un onorabil loc şapte în clasamentul german al celor mai fiabile maşini din clasa mică. Topul a fost întocmit de ADAC pe baza defecţiunilor raportate de clienţi în 2010.
Joi, 22 Iulie 2010 | General

Kia Picanto a fost desemnată cea mai fiabilă maşină de o revistă din Marea Britanie

Publicaţia britanică Which? a realizat un studiu de satisfacţie şi fiabilitate în materie de automobile şi a desemnat Kia Picanto ca fiind cel mai fiabil model dispon
Vineri, 02 Iulie 2010 | General

Topul fiabilităţii în Anglia: mărcile japoneze le umilesc pe cele europene

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că mărcile europene sunt cele mai puţin fiabile de pe pe piaţă. Japonezii şi-au adjudecat primele 7 poziţii din clasament.
Joi, 24 Iunie 2010 | Industrie

Dacia, pe locul al doilea în topul satisfacţiei clienţilor germani în 2010

Dacia a urcat 11 poziţii în clasamentul JD Power din Germania în doar un an, atingând acelaşi nivel cu BMW în cel de-al doilea an de participare la acest sondaj.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Formula 1

McLaren conduce topul fiabilitatii in sezonul 2010

McLaren este singura echipa din Formula 1 care a trecut linia de sosire cu ambele monoposturi in toate cele patru curse din acest sezon.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Formula 1

Ferrari minimalizeaza defectiunea motorului lui Alonso

Ferrari a admis ca trebuie sa analizeze in detaliu motivele pentru care motorul lui Fernando Alonso a cedat in Malaezia, insa echipa considera ca defectiunea nu este foarte importanta.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Premii auto

Topul fiabilitatii in Anglia: BMW depaseste Honda, Audi si Toyota

Honda a cazut de pe prima pozitie in topul fiabilitatii pe marci in Marea Britanie, japonezii fiind depasiti de BMW. Honda se revanseaza la modele, unde Civic e pe primul loc.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Martie 2009 | Formula 1

Domenicali, multumit de performanta monopostului F60

Stefano Domenicali sustine ca este multumit de performantele lui F60 in teste, insa admite ca fiabilitatea reprezinta cea mai importantaspect in noul sezon. Pe de alta parte, oficialul italian a fost surprins de evolutia peste asteptari din teste a echipei Brawn GP.
Luni, 09 Martie 2009 | Formula 1

Sutil: "Fiabilitatea, mai importanta decat KERS"

Adrian Sutil a dezvaluit ca Force India a decis sa nu utilizeze sistemul KERS in primele curse ale sezonului pentru ca fiabilitatea este mult mai importanta pentru echipa.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Force India, Honda, Brawn GP, BMW-Sauber, Domenicali, Sutil, KERS, motor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru