Fiat Punto

Joi, 05 August 2021 | Industrie

Fiat revine în segmentul B. Succesorul lui Punto confirmat pentru 2023

Grupul Stellantis a anunțat că Fiat va lansa un model de segment B în 2023. Succesorul lui Punto va fi construit pe arhitectura CMP și, cel mai probabil, va avea un sistem de propulsie micro-hibrid sau chiar hibrid.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV Alfa Romeo vor utiliza aceeași platformă ca Peugeot 208 și 2008

Succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV subcompact Alfa Romeo vor fi dezvoltate pe aceeași platformă utilizată de Peugeot 208 și 2008, ca urmare a fuziunii dintre Fiat-Chrysler și Grupul PSA, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 25 Mai 2020 | Modele noi

Fiat pregătește o actualizare a gamei de modele: un SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru Punto

Fiat pregătește pe termen mediu lansarea unui SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru subcompacta Punto, pe lângă versiunea de serie pentru conceptul Centoventi.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Fiat și-a adus aminte de segmentul mic: noua generație Punto se va lansa în 2018 și va fi un model global

Fiat promite să revină în segmentul mic, acolo unde Punto nu mai este de mult un rival pentru Ford Fiesta și Volkswagen Polo. Italienii vor să lanseze urmașul lui Punto în 2018 și să revină în preferințele publicului european.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Urmaşul modelului Fiat Punto se va numi 500 Plus şi va fabricat în Polonia

Fiat va lansa un urmaş pentru actualul model Punto în 2016 iar acesta va purta numele de 500 Plus, spun jurnaliştii de la Automotive News.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Fiat pregăteşte revenirea modelelor Bravo şi Punto, dar până atunci lansează 500X

Fiat a publicat planurile sale de extindere a gamei pentru următorii patru ani. Pe lista de priorităţi se găsesc Punto şi Bravo, dar şi derivatul pentru teren accidentat, 500X.
Luni, 30 Decembrie 2013 | Modele noi

Fiat Punto va fi înlocuit de o versiune cu cinci uși a modelului 500

Fiat va marșa pe lărgirea liniei 500 în detrimentul unor modele de tradiție, care vor ieși din gamă. Acesta este și cazul lui Punto, care va fi înlocuit în 2015 de un Fiat 500 cu cinci uși.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Industrie

Fiat nu va produce modelul Punto în lunile decembrie şi ianuarie

Fiat a decis să oprească producţia modelului Punto în lunile decembrie şi ianuarie. Italienii se aliniază astfel la cererea scăzută înregistrată în Europa şi la deprecierea unor pieţe importante.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Miercuri, 31 August 2011 | FRANKFURT 2011

Fiat Punto facelift vine la Frankfurt cu TwinAir şi cu alte noutăţi

Fiat Punto renunţă la sufixul "Evo" odată cu facelift-ul şi primeşte două motorizări noi şi câteva modificări estetice subtile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Martie 2011 | Modele noi

Fiat Punto 150: cadoul perfect pentru patrioţii italieni

Punto 150 este modelul aniversar creat de cei de la Fiat cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la Unirea Italiei.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul Fiat Punto va debuta mai întâi în America şi abia apoi în Europa

Noua generaţie a modelului Fiat Punto va debuta mai întâi pe piaţa din Statele Unite şi abia apoi pe bătrânul Continent. Declaraţia îi aparţine chiar lui Sergio Marchionne, preşedintele Fiat.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Fiat Punto EVO

Novitec a realizat un kit de tuning pentru Fiat Punto EVO, iar versiunea de top a acestuia dezvolta 160 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde.
Joi, 19 August 2010 | Economic

Topul celor mai vândute modele în luna iulie: Golf, Polo şi Fiesta

Luna iulie a găsit acelaşi Volkswagen Golf în topul celor mai vândute modele din Europa. Pe locurile doi şi trei se poziţionează fratele Polo şi Ford Fiesta.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Fiat Punto, inspirat din designul lui 500?

Exista posibilitatea ca Fiat sa renunte la designul agresiv pentru noul Punto in favoarea unor linii mai moi si mai atragatoare pentru publicul feminin.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Fiat a lansat noul Punto EVO

Facelift-ul lui Fiat Punto, modelul Punto EVO, a fost lansat astazi pe un portavion din Italia. Modelul va fi disponibil in Romania din ianuarie 2010.

Tag-uri similare

Fiat, Fiat 500, Grande Punto, Fiat Punto, Fiat Punto EVO, design Fiat, lansare Fiat, Fiat Grande Punto, design Fiat 500, design Punto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru