Fiesta

Luni, 03 Iulie 2023 | Industrie

Ford: ultimul exemplar Fiesta va fi produs în 7 iulie

Ford a confirmat oficial că ultimul exemplar al emblematicului Fiesta va fi produs în 7 iulie. Modelul subcompact de succes al mărcii americane va fi retras după o producție care a durat 47 de ani.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Industrie

Adio, Fiesta! Ford confirmă ieșirea din producție a modelului în 2023

Ford confirmă, prin intermediul unul video, ieșirea din producție a modelului Fiesta în iunie 2023. Acesta va fi înlocuit de Puma EV.
Marti, 25 Octombrie 2022 | Industrie

Producția lui Ford Fiesta ar putea lua sfârșit în 2023

Potrivit unor informații neoficiale apărute în presă, producția popularului Ford Fiesta ar urma să ajungă la final în 2023. Ford ar urma să confirme această informație în următoarele luni.
Joi, 21 Iulie 2022 | Industrie

Ford oprește parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa

Ford a oprit parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa, din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare și a lipsei de componente esențiale. Cele două modele vor fi vândute în continuare, însă vor fi disponibile doar versiunile deja preconfigurate de către constructor.
Vineri, 22 Aprilie 2022 | Industrie

Varianta cu 3 uși a lui Ford Fiesta nu va mai fi comercialziată în Europa

Potrivit celor mai recente informații, confirmate de un oficial Ford Germania, varianta cu 3 uși a modelului Fiesta nu va mai fi oferită pe Bătrânul Continent.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Ford Fiesta Van facelift vine cu faruri LED în standard și poate funcționa cu bio-combustibil E85

Ford Fiesta Van a primit la rândul său un facelift. Acesta preia noutățile de design de la versiunea "civilă" și, pe anumite piețe, va putea fi comandat alături de o motorizare care funcționează cu bio-combustibil E85.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Ford prezintă noul Fiesta facelift: sistem micro hibrid și mai mult cuplu pentru Fiesta ST

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Fiesta facelift. Modelul de clasă mică vine acum cu faruri LED în standard, iar versiunea sportivă Fiesta ST beneficiază de mai mult cuplu.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Intern

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și în România: prețurile pornesc de la aproape 17.500 de euro

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și pe piața din România. Cea mai accesibilă Fiesta MHEV are un preț de pornire de 17.450 de euro, în timp ce Ford Focus echipat cu noul sistem pornește de la 20.250 de euro.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Fiesta: versiuni mild-hybrid la 48V și o nouă transmisie automată cu șapte trepte

Ford a introdus o serie de noutăți pentru Fiesta. Hatchback-ul de clasă mică va fi disponibil în premieră cu un sistem mild-hybrid la 48V în versiuni de 125 CP și 155 CP. În plus, Ford oferă o nouă transmisie automată cu șapte trepte, dar și un pachet îmbunătățit de sisteme de siguranță.
Duminica, 14 Octombrie 2018 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Fiesta: modelul de clasă mică este disponibil în versiunile Red și Black Edition

Ford a pregătit edițiile speciale Fiesta Black Edition și Red Edition. Indiferent de versiunea aleasă, modelul de clasă mică are la bază nivelul de echipare ST-Line și integrează accesorii speciale pentru caroserie și interior.
Duminica, 29 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în primele 3 luni ale anului: Renault Clio și Ford Fiesta completează podiumul

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru al anului, cu aproape 134.000 de unități, în timp ce Renault Clio a surclasat Ford Fiesta pentru mai puțin de 2.000 de unități.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Ford mărește producția Fiesta în Europa ca să facă față cererii ridicate: 100 de unități vor ieși zilnic, în plus, pe poarta fabricii

Ford a anunțat că mărește producția modelului Fiesta în Europa datorită cererii ridicate. Astfel, pe poarta fabricii din Koln (Germania) vor ieși zilnic, în plus, 100 de unități Fiesta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Vineri, 24 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Mister elucidat: noua generație Ford Fiesta ST are un motor 1.5 EcoBoost cu doar trei cilindri care dezvoltă 200 CP

Premieră absolută în gama modelelor semnate de divizia Ford Performance: un motor cu trei cilindri își face debutul pe un model din gama sportivă Ford. Noua generație Fiesta ST vine cu 200 CP storși dintr-un EcoBoost de 1.5 litri. Diferențele vor fi resimțite la consum și emisii, care scad.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Notați în calendar: noua generație Ford Fiesta va fi prezentată în 29 noiembrie

Ford Fiesta ajunge la finalul lunii noiembrie la a șaptea generație. Modelul-simbol al celor de la Ford va fi anunțat la Koln și va apărea în showroom-uri în primăvara anului 2017.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Economic

Ford Fiesta suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: compacta germană are cel mai mic avans din ultimul an în clasamentul celor mai bine vândute modele

Ford Fiesta se apropie de detronarea lui Volkswagen Golf în topul celor mai bine vândute modele din principalele pieţe europene, în timp ce Nissan Qashqai este SUV-ul preferat al clienţilor.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | Modele noi

Multilateral dezvoltat: Ford analizează un viitor Fiesta ST cu motor 1.0 EcoBoost

Dacă credeați că multipremiatul motor 1.0 EcoBoost și-a arătat deja limitele în termeni de flexibilitate, unul dintre marii oficiali Ford Europa ne aprinde imaginația: "analizăm implementarea motorului pe viitorul Fiesta ST".
Vineri, 03 Iunie 2016 | Modele noi

Inspirați de mărcile premium germane: Ford lansează pachetul estetic ST-Line pe Fiesta și Focus

Vrei să-ți păcălești vecinii că mașina ta de 100 de cai este un ST? Ford îți oferă acum oportunitatea de a alege un pachet estetic adițional care transformă "umilele" versiuni normale ale lui Fiesta și Focus în mașini care arată sport. Fără a le schimba și performanțele.
Luni, 29 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Nu e RS, dar se apropie: Ford Fiesta ST200 devine cel mai puternic Fiesta din istorie

După Ford Fiesta ST, Ford aruncă în lupta din segmentul mic sport o versiune superioară ca putere și performanțe. Fiesta ST200 egalează cifrele lui Clio RS, ambele modele având motoare 1.6 Turbo de 200 CP.
Joi, 24 Decembrie 2015 | Modele noi

Ford pregătește Fiesta RS: 250 de cai putere și performanțe de vârf în segment

Pentru că actualul Focus RS a urcat la 350 de cai putere, Ford pregătește cu ocazia aniversării a 40 de ani de la lansarea lui Fiesta o versiune de 250 de cai a modelului săi de oraș. Aceasta va apărea pe piață în 2017.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru