Fisker Karma

Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Modele noi

Competiție pentru Tesla: Henrik Fisker anunță o electrică revoluționară. "Nimeni nu se apropie de noi la nivel tehnologic"

După ce compania care a produs Fisker Karma a falimentat, danezul Henrik Fisker își încearcă din nou norocul în industrie. Primul model e programat pentru prezentare în 2017: "Nu va avea niciun motiv să fie o mașină urâtă", spune designerul danez.
Luni, 24 August 2015 | Industrie

Henrik Fisker, designerul lui BMW Z8 și Aston Martin DB9, vrea să înființeze o nouă marcă auto

Designerul danez Henrik Fisker și-a exprimat dorința de a înființa o nouă companie auto. Declarația sa vine la doar doi ani după ce a părăsit marca pe care a fondat-o și care îi poartă numele.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Industrie

Fisker își schimbă numele în Elux și adoptă un logo nou

Investitorul chinez Wangxiang a căutat să șteargă orice legătură dintre Henrik Fisker și compania cu același nume. Prin urmare, producătorul auto Fisker a fost redenumit Elux.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Fisker Karma revine pe piaţă în 2015

Chinezii de la Wanxiang, noii proprietari ai mărcii Fisker, pregătesc relansarea modelului Karma. Acesta se va întoarce pe piaţă în 2015, va avea o versiune entry-level numită Atlantic şi va fi oferit chiar şi în versiune break.
Joi, 18 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Fisker ar putea fi preluat de chinezii de la BAIC

Fisker Automotive, compania defunctă a lui Henrik Fisker, ar putea să fie preluată de un producător din China, BAIC. Beijing Automotive Group vrea să devină lider în China pe piaţa vehiculelor electrice.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Luni, 18 Februarie 2013 | Industrie

Fisker Automotive ar putea fi cumpărat de un concern din China

Chinezii de la Dongfeng Motor Corp au plasat o ofertă pentru achiziţia mărcii Fisker, anunţă americanii de la Bloomberg. Reprezentanţii Fisker au confirmat faptul că au primit oferte din mai multe ţări.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Fisker caută să încheie o alianţă pentru a supravieţui

Fisker se află într-o situaţie financiară dificilă şi are nevoie de un partener penru a încheia o alianţă. Potrivit oficialilor există discuţii cu trei companii în acest sens.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Industrie

Fisker întrerupe producția modelului Karma din cauza lipsei de baterii

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment forțând astfel producătorul să întrerupă producția acestui automobil.
Luni, 20 August 2012 | Industrie

Elon Musk (Tesla) atacă Fisker Karma: "O maşină mediocră şi prea scumpă"

Războiul declaraţiilor dintre şefii companiilor Tesla şi Fisker continuă în SUA. În ultimul interviu acordat unei publicaţii americane, Elon Musk critică în tremeni duri hibridul Fisker Karma.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Fisker a livrat 1.000 de unităţi Karma

Fisker sărbătoreşte livrarea a 1.000 de unităţi Karma. Vorbim de primul model al constructorului de nişă, creaţie care a debutat în 2009 la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 09 Mai 2012 | General

Fisker Karma incendiază o casă în SUA, dar se vinde ca pâinea caldă în Olanda

Fisker are parte de veşti bune şi rele. În vreme ce în SUA modelul este investigat pentru incendierea unei case, pe piaţa din Olanda este best-seller-ul segmentului în primele patru luni ale lui 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - imagini şi informaţii oficiale cu fratele mai mic al lui Karma

Atlantic este cel mai nou produs al americanilor de la Fisker. Un hibrid alimentat la priză, de dimensiunile lui Audi A5 Sportback, expus în premieră mondială la New York.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Modele noi

Fisker Atlantic - fratele mai mic al hibridului Karma vine la New York

Fisker va expune la Salonul de la New York modelul Atlantic, rezultat în urma proiectului Nina. Modelul va fi mai mic şi mai ieftin decât actualul Karma.
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Fisker Nina - prima schiţă care anunţă sedanul cu motor BMW

Fisker va lansa în 2013 sedanul Nina. Sub capota acestuia se va afla un motor BMW, ajutat de o unitate electrică. Primul contact cu Nina va avea loc în curând la Salonul de la New York.
Vineri, 09 Martie 2012 | Industrie

Probleme pentru Fisker Karma: maşina s-a oprit din senin în timpul unui test în SUA

Hibridul de lux Fisker Karma s-a oprit din senin în timpul unui test realizat de Consumer Reports şi nu a mai vrut să pornească. Maşina de 100.000 de dolari suferă astfel o nouă lovitură de imagine.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Industrie

Fisker a întâmpinat probleme financiare şi ar putea amâna proiectul Nina

Guvernul american le-a refuzat împrumutul celor de la Fisker, iar compania a fost nevoită să concedieze 26 de salariaţi şi 40 de furnizori până la renegocierea contractului.
Sambata, 31 Decembrie 2011 | Siguranta

Fisker recheamă în service toate unităţile Karma produse

Toate unităţile Fisker Karma produse până acum au fost rechemate în service din cauza unui risc de incediu la nivelul bateriei.
Joi, 15 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Karma şi Surf, singurele modele Fisker

Standul Fisker de la Salonul Auto de la Frankfurt a prezentat modelul Karma şi noul Surf. Cel de-al doilea model al mărcii este un shooting brake hibrid, echipat cu trenul de propulsie al lui Karma.
Joi, 08 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Fisker Surf: conceptul unui shooting break derivat din coupe-ul Karma

Americanii de la Fisker vor expune la Frankfurt 2011 un concept din care va deriva cel de-al doilea model al mărcii, după coupe-ul Karma. Acesta se numeşte Surf.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Tesla, Volvo, Mini, General Motors, hibrid, Nissan Leaf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru