Ford B-Max

Joi, 12 Octombrie 2017 | Intern

Un nou start: Fabrica Ford din Craiova a produs astăzi primul exemplar EcoSport european

Fabrica Ford din Craiova a dat astăzi startul producției noului EcoSport, un SUV de clasă B care înlocuiește defunctul B-Max, model scos la vatră de constructorul american din cauza comenzilor în scădere.
Sambata, 02 Septembrie 2017 | Intern

Final de carieră: Uzina Ford de la Craiova a produs ultimul exemplar B-Max

Ultimul exemplar Ford B-Max a pășit pe poarta uzinei din Craiova. Din 2012 și până acum, Ovalul Albastru a asamblat aproape 280.000 de exemplare B-Max. Producția SUV-ului EcoSport demarează în această toamnă.
Luni, 24 Iulie 2017 | Intern

Toate cărțile pe EcoSport: Ford renunță la producția lui B-Max și angajează încă 500 de persoane la Craiova pentru noul SUV

Ford va înceta producția monovolumului B-Max în luna septembrie, însă angajează încă 500 de persoane pentru a face față cererii pentru noul EcoSport. În plus, încă 200 de persoane vor fi angajate la departamentul de motoare.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Ford sărbătorește 104 ani de la inaugurarea primei sale linii de productie

Ford este al doilea constructor auto care a gândit o linie de producție și a scăzut astfel timpul de producție al lui Model T de la 12 ore la numai 93 de minute.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Intern

Producția națională de mașini în 2016: Dacia Duster asigură peste jumătate din volum. Ford B-Max, fabricat în mai multe unități decât Logan

Producția națională de mașini a scăzut anul trecut cu 7% la aproape 360.000 de unități, dintre care mai mult de jumătate au fost Dacia Duster. Surpriza neplăcută este Dacia Logan, care s-a produs în mai puține unități decât Ford B-Max.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Intern

Fabricat în România, ignorat de români: Ford B-Max a avut doar 3 clienţi în ţara noastră în primele 6 luni ale anului

Monovolumul Ford B-Max fabricat la Craiova s-a vândut în numai 3 unităţi pe teritoriul României în primele 6 luni ale anului, aproape întreaga producţie de 25.000 de unităţi fiind destinată exportului.
Marti, 19 Iulie 2016 | Intern

România produce mai multe Ford B-Max decât Logan-uri: monovolumul american, mai solicitat de clienţi decât modelul Dacia

Ford B-Max a generat surpriza primei jumătăţi a anului după ce a fost produs în mai multe exemplare decât popularul model Dacia Logan.
Joi, 10 Decembrie 2015 | Intern

Ambasadorul SUA, în vizită la fabrica Ford de la Craiova: “O infrastructură mai bună ar determina Ford să investească mai mult în producţia din România"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a dezvăluit că Ford ia în considerare o nouă investiţie majoră în fabrica pe care o deţine la Craiova, dacă autorităţile române vor construi o autostradă spre Piteşti.
Vineri, 06 Martie 2015 | Intern

Ford Craiova reduce programul de lucru pentru a evita concedierile

Oficialii Ford România au anunţat că au reuşit să evite concedierea a aproximativ 170 de persoane în urma implementării unui program redus de lucru la uzina din Craiova.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Vineri, 29 August 2014 | Intern

Ford anunţă nouă zile de pauză în septembrie pentru uzina sa din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va avea o pauză de nouă zile a producţiei în decursul lunii septembrie pentru a regla diferenţa dintre capacitatea de producţie şi vânzările unicului model fabricat în Bănie, B-Max.
Joi, 07 August 2014 | Economic

Ford 1.0 Ecoboost, best-seller în Europa: una din cinci mașini vândute de Ford este echipată cu Motorul Anului

Ford 1.0 Ecoboost se bucură de succes pe piaţa din Europa. În primele şase luni ale anului unul din cinci modele Ford a fost echipat cu motorul cu trei cilindri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Confesiunea omului-robot

Pe linia de producţie a uzinei de la Craiova, Automarket şi-a suflecat mânecile şi a pus mâna la producerea unui Ford B-Max destinat unui client din România. După atâtea maşini testate, a venit vremea să şi construim una. Pe bune.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Ford Craiova va opri producţia pentru 17 zile în următoarele două luni

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia pentru mai multe zile în decursul următoarelor două luni pentru a-şi regla stocurile în raport cu cererea pentru B-Max. Secţia de producţie motoare nu are nicio pauză planificată.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Intern

Ford opreşte din nou producţia Uzinei de la Craiova în martie şi aprilie

Ford va opri producţia Uzinei de la Craiova pentru mai multe zile în lunile martie şi aprilie. Va fi afectată doar Secţia de Operaţiuni Vehicule, nu şi cea care produce motoarele Ecoboost.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Intern

Record de producţie pentru Ford şi uzina de la Craiova: 100.000 de unităţi B-Max

Ford a anunţat că a produs exemplarul B-Max cu numărul 100.000. Toate unităţile au luat naştere la uzina de la Craiova, unde a şi fost sărbătorit recordul de producţie.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Intern

Ford opreşte şi în noiembrie producţia la fabrica din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia şi în luna noiembrie. De data aceasta, uzina de motoare va avea şi ea producţia oprită, informează Ziarul Financiar.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Craiova: Ford anunţă 13 zile de şomaj tehnic la fabrica sa în luna octombrie

Divizia de producţie vehicule a fabricii Ford din Craiova va intra în şomaj tehnic preţ de 13 zile în decursul lunii octombrie. Anunţul vine după ce secţia a intrat astăzi în şomaj tehnic timp de şapte zile.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cele mai sigure maşini testate în 2012

Într-o lume în care cele cinci stele EuroNCAP sunt din ce în ce mai des oferite maşinilor noi, există câteva modele care ies totuşi în evidenţă prin punctajele la fiecare categorie de testare. Care sunt cele mai sigure maşini testate de EuroNCAP în 2012?
Luni, 17 Decembrie 2012 | General

Au fost anunţaţi finaliştii Car of The Year 2013. Ford B-Max, printre pretendenţii la titlu

Organizaţia care decernează premiul Car of The Year 2013 a nominalizat finaliştii. Printre aceştia se numără şi Ford B-Max, modelul produs la uzina din Craiova.

Tag-uri similare

Ford, Ford B-Max, B-Max
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru