Ford Edge

Joi, 06 Iunie 2019 | Industrie

Ford limitează vânzările lui Edge în 7 țări europene, inclusiv România: doar 27 unități înmatriculate în țara noastră în primele 4 luni

Ford Edge va rămâne disponibil în numai 7 țări europene, printre care și România, în ciuda faptului că SUV-ul a înregistrat doar 27 de unități înmatriculate în țara noastră în primele patru luni ale anului.
Luni, 11 Februarie 2019 | Modele noi

Noi schimbări în gama de SUV-uri Ford: Edge ar putea fi înlocuit cu o versiune de 7 locuri a lui Kuga

Din cauza vânzărilor slabe, Ford Edge ar putea fi înlocuit în gama de SUV-uri a constructorului american cu o versiune cu 7 locuri a lui Kuga.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Ford Edge facelift a fost lansat în Europa: nou motor diesel 2.0 biturbo de 238 CP și un nivel de echipare ST-Line

Ford a anunțat lansarea pe piața europeană a modelului Edge facelift, despre care americanii spun că este “cel mai avansat SUV la nivel tehnologic din istoria companiei”.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

Ford anunță programul lansărilor pentru Europa: Edge facelift și Ka+ facelift în martie, noua generație Focus în aprilie

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din martie facelift-urile pentru Edge și Ka+, în timp ce lansarea noii generații Focus va avea loc în aprilie. În plus, Ford Ecosport ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Ford Edge facelift a fost prezentat în SUA: schimbări la nivel exterior și, pentru prima dată, o versiune de performanță ST

Americanii vor putea admira modelul Ford Edge facelift în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Oficialii Ovalului Albastru au publicat primele informații și fotografii cu versiunea restilizată a SUV-ului. În plus, americanii introduc și o variantă de performanță ST.
Miercuri, 30 Noiembrie 2016 | Siguranta

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Suzuki Ignis, 3 stele in testul standard

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au obţinut calificativul maxim în testele EuroNCAP, în timp ce Suzuki Ignis a primit doar 3 stele în testul standard şi 5 stele în testul cu pachetul opţional de siguranţă.
Joi, 13 Octombrie 2016 | General

Ford țintește mamele moderne, tinerii de 30 de ani și pensionarii: alte două noi SUV-uri programate până în 2020

Automarket a stat de vorbă cu mai mulți oficiali Ford despre strategia companiei în domeniul SUV-urilor. Americanii au promis cinci modele noi, adresat unor trei categorii de clienți.
Vineri, 05 August 2016 | General

Pretenţii de model premium: Ford vrea ca SUV-ul Edge să "fure" clienţii lui Audi Q5 şi Volvo XC60

Ford mizează pe o serie de îmbunatăţiri ale versiunii europene a SUV-ului Edge pentru a concura direct cu rivali premium precum Audi Q5 şi Volvo XC60.
Luni, 23 Mai 2016 | Intern

Ford Edge, cel mai mare SUV al mărcii, are prețuri pentru România: de la 41.600 de euro pentru 2.0 diesel de 180 CP

Ford a lansat în România un SUV care se va lupta cu Volkswagen Touareg, Hyundai Santa Fe și Kia Sorento în segmentul mare. Prețurile și motorizările sale sunt poziționate interesant.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Industrie

Ford vrea să-şi tripleze vânzările de SUV-uri după lansarea noilor EcoSport şi Edge

Ford vinde în Europa aproximativ 100.000 de SUV-uri pe an, dar americanii vor să tripleze această valoare după lansarea modelelor EcoSport şi Edge.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Modele noi

Ford Edge, un viitor rival european pentru VW Touareg, se lansează luna viitoare

Ford va lansa o nouă generaţie a modelului Edge cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. SUV-ul va avea o destinaţie globală şi va rivaliza în Europa cu VW Touareg.
Luni, 25 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Ford EcoSport - informaţii şi galerie foto cu noul rival al lui Nissan Juke

Ford aduce la Geneva modelul EcoSport. Este vorba despre un SUV de segment B, care se va vinde în a doua jumătate a anului cu unicul scop de a se bate cu Nissan Juke.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Mustang, modele noi Ford, noutati Ford, Ford EcoSport, Ford Kuga, Ford Romania, Kuga, vanzari Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru