Ford Focus facelift

Joi, 14 Octombrie 2021 | Modele noi

Ford Focus facelift: display central de 13.2 inch și preț de pornire de 15.300 de euro cu Rabla

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Focus facelift. Modelul compact este oferit în continuare în versiune hatchback și break, iar noutățile sunt atât de ordin estetic, cât și tehnic.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Focus facelift în România: versiunea restilizată a compactei pleacă de la 16.450 euro

Ford a anunţat preţurile lui Focus facelift pe piaţa internă. Versiunea de bază are preţul de 16.450 de euro cu TVA inclus în compania motorului 1.0 EcoBoost de 100 CP şi a echipării Trend.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Modele noi

Ford Focus Sedan facelift - îmbunătăţirile se transmit şi variantei cu portbagaj

Ford va dezvălui noul Focus Sedan facelift cu ocazia Salonului Auto de la New York. Berlina revizuită va ajunge apoi şi pe piaţa din Europa, cu aceleaşi modificări.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Ford: "Nu vom schimba radical design-ul lui Focus odată cu următoarea generaţie"

Ford se pregăteşte deja de lansarea următoarei generaţii a lui Focus. Reprezentanţii companiei spun că nu plănuiesc să schimbe design-ul modelului într-o direcţie radicală, pentru a-şi păstra clientela.
Marti, 25 Februarie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu noul Ford Focus facelift la Frankfurt

Ford ne-a teleportat la Frankfurt pentru a vedea noul Focus facelift în "carne şi oase". Singura condiţie? Să păstrăm secretul până la dezvăluirea oficială, care a avut loc ieri. Am adunat pentru voi câteva impresii calde despre cel mai tehnologizat model compact al momentului.
Luni, 24 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Ford Focus facelift - imagini şi detalii cu cel mai tehnologizat model compact

Ford a dezvăluit astăzi faceliftul operat pe actualul Focus. Modelul vine cu un design inspirat de fiesta şi Mondeo, dar şi cu o mulţime de tehnologii inovative în segmentul compact.

Tag-uri similare

Ford, Ford Focus, Ford EcoBoost, noul Ford Focus, Ford Focus facelift, Ford 1.5 benzina, Ford Ecoboost 1.5 benzina, Ford Focus facelift 1.5 benzina, Ford Focus facelift motoare, Ford Focus facelift poze
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru