Ford Focus RS

Marti, 03 Ianuarie 2023 | Interviu

IN MEMORIAM: Ken Block la interviurile Automarket: “Tragem şi 10 duble pentru o scenă din Gymkhana”

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu celebrul pilot Ken Block la standul Ford, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Modele noi

Ford renunță la dezvoltarea unei noi generații Focus RS: "Costurile pentru dezvoltarea unui sistem electrificat de propulsie sunt prea mari"

Ford a decis să renunțe la proiectul de a dezvolta o nouă generație Focus RS, ca urmare a regulamentului pentru emisii și a costurilor ridicate pentru a realiza un sistem electrificat de propulsie.
Marti, 24 Decembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Ford Focus RS ar putea avea un sistem electrificat de propulsie: Hot Hatch-ul producătorului american va oferi peste 400 CP

Ford pregătește o nouă generație Focus RS. Hot Hatch-ul ar urma să fie prezentat în cursul anului viitor și va fi echipat un sistem electrificat de propulsie capabil să ofere peste 400 CP.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Tuning

Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 CP, aproape dublu decât puterea standard

Casa de tuning Mountune susține că a reușit să "stoarcă" 684 de cai putere din motorul Ecoboost de 2.3 litri de pe Ford Focus RS, care oferă standard "doar" 350 de cai putere.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre viitoarea generație Ford Focus ST: Hot Hatch-ul ar putea primi motorul de 2.3 litri de pe actuala versiune RS

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni, iar acum avem primele informații despre versiunea ST. Hot Hatch-ul pregătit de americani ar urma să debuteze la începutul lui 2019, iar sub capotă ar putea avea motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Zvonuri: viitoarea generație Ford Focus RS debutează în 2020 cu un sistem micro-hibrid și 400 CP sub capotă

Ford pregătește lansarea noii generații Focus. Modelul va fi prezentat în luna aprilie, urmând ca varianta RS să fie gata în 2020. Surse apropiate companiei spun că Focus RS va primi un sistem micro-hibrid și va produce 400 de cai putere.
Joi, 15 Februarie 2018 | Modele noi

Actuala generație Ford Focus RS va ieși din producție în aprilie: britanicii primesc o ediție specială de adio cu motor de 370 de cai putere

Producția lui Ford Focus RS va înceta în 6 aprilie, însă britanicii au parte de o ediție specială în numai 50 de unități. Heritage Edition va avea un motor turbo de 2.3 litri și 370 de cai putere.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Industrie

Ford a recunoscut o problemă la motorul lui Focus RS: propulsorul de 2.3 litri Ecoboost “scoate un fum alb pe eșapament”

Ford a recunoscut că motorul de 2.3 litri Ecoboost de pe unele modele Focus RS “scoate un fum alb pe eșapament” din cauza consumului de lichid de răcire.
Vineri, 11 August 2017 | General

Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”

Ford vrea să vadă dacă fanii săi care joacă Forza Motorsport sunt suficienți de rapizi pentru a ține pasul cu un Focus RS pe circuitul de la Spa. Vor fi organizate curse în paralel pentru a vedea dacă mașina din joc poate ține pasul cu cea reală.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Modele noi

Ford Focus RS primește pachetul exclusiv Option Pack: tracțiune îmbunătățită și design special

Ford Focus RS este disponibil împreună cu noul pachet exclusiv Option Pack, care aduce câteva noutăți de design și îmbunătățește tracțiunea prin utilizarea unui diferențial mecanic cu alunecare limitată.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Modele noi

Un rival de temut pentru Ford Focus RS: Seat Leon Cupra va împrumuta tracţiunea integrală şi motorul de 300 CP de pe Golf R

Seat Leon Cupra va utiliza un sistem de tracţiune integrală şi un motor turbo cu 4 cilindri de 2.0 litri care va genera 300 CP, astfel că va deveni un rival de temut pentru Ford Focus RS începând din 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 August 2016 | Modele noi

Hyundai promite mai multă performanţă: sud-coreenii pregătesc un rival pentru Ford Focus RS bazat pe o versiune mai puternică a lui i30N

Hyundai a confirmat că ia în considerare lansarea unei versiuni mai puternice cu tracţiune integrală pentru i30N care să aibă drept rival principal Ford Focus RS.
Vineri, 26 August 2016 | General

Educație cu zăhărelul: Ford oferă un curs gratuit de conducere sportivă pentru fiecare client Focus RS din SUA

Pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute ulterioare achiziției lui Focus RS, clienții americani care-și comandă mașina sunt invitați de Ford la un curs gratuit de conducere sportivă care are loc pe cel mai lung circuit din America de Nord.
Duminica, 07 August 2016 | Tuning

Când 350 de cai nu ajung: tunerul Mountune oferă un kit care urcă Ford Focus RS la 370 CP

Ford Focus RS nu e o mașină despre care am putea spune că are nevoie de un upgrade de putere, pentru că e una dintre cele mai puternice compacte din istorie. Și totuși, dacă vrei 4.5 secunde în loc de 4.7...
Luni, 01 August 2016 | Tehnologie

Cea mai inspirată greșeală din industria auto: ”Modul Drift al actualului Ford Focus RS a fost creat accidental”

Oficialii Ford au recunoscut că modul Drift al actualului Focus RS nu era plănuit inițial. Doi ingineri l-au descoperit pe parcurs, iar oficialii au decis să profite de el.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | General

Succes peste aşteptări: Ford nu face faţă valului de comenzi primite pentru noul Focus RS

Ford este nevoită să amâne unele livrări ale modelului de performanţă Focus RS din cauza numărului neaşteptat de mare de cereri pe care le-a primit.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. Standul Ford Performance e o nebunie: Ford GT, Mustang Shelby, Focus RS și F-150 Raptor

Salonul Auto de la Detroit a început cu dreptul pentru Ford, care-și prezintă într-o secțiune specială a standului principalele modele ale gamei Performance. Și fiecare are câte ceva interesant de "spus".
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Focus RS își anunță performanțele: 350 CP, 0-100 km/h în 4.7 secunde și 266 km/h viteză maximă

Ford a anunțat performanțele noii generații a lui Focus RS. Compacta cu tracțiune integrală are 350 CP, un timp 0-100 km/h de 4.7 secunde și poate să atingă o viteză maximă de 266 km/h.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Ford confirmă datele tehnice oficiale pentru noul Focus RS: 350 cai putere și 440 Nm

Ford a publicat datele tehnice oficiale pentru cel mai puternic model din gama Focus. Noul Focus RS are 350 cai putere și 440 Nm. La lansare, producătorul anunțase că Focus RS are mai mult de 320 CP.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, VW, tuning, Marea Britanie, Golf, Ford Focus, Nissan GT-R, Sebastien Loeb, Renault Megane
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru