Ford Focus

Sambata, 10 Februarie | Industrie

Ford Focus va fi retras în 2025. Aproape 3.500 de angajați ar putea fi concediați de la uzina din Saarlouis, Germania

Potrivit celor mai recente informații, Ford Focus va fi scos din producție în 2025. În consecință, 3.500 de angajați ar putea fi concediați de la uzina din Saarlouis, Germania.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Puma, cel mai bine vândut model Ford din Europa în primele 6 luni

Puma a fost cel mai căutat model Ford din Europa, în prima jumătate din 2021, SUV-ul depășind la vânzări pe Fiesta sau Focus.
Luni, 29 Martie 2021 | Modele noi

Ford Focus va primi un facelift în toamna acestui an

Actuala generație Ford Focus va beneficia de un facelift în toamna acestui an. Noutățile nu vor fi doar pe parte de design, ci și pe parte de propulsoare hibrid.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Intern

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și în România: prețurile pornesc de la aproape 17.500 de euro

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și pe piața din România. Cea mai accesibilă Fiesta MHEV are un preț de pornire de 17.450 de euro, în timp ce Ford Focus echipat cu noul sistem pornește de la 20.250 de euro.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Focus: compacta primește motorizări mild-hybrid de până la 155 CP și instrumentar digital de bord de 12.3 inch

Ford a introdus o serie de noutăți în gama Focus, printre care se numără versiuni mild-hybrid de până la 155 de cai putere și instrumentar digital de bord de 12.3 inch.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Modele noi

Ford renunță la dezvoltarea unei noi generații Focus RS: "Costurile pentru dezvoltarea unui sistem electrificat de propulsie sunt prea mari"

Ford a decis să renunțe la proiectul de a dezvolta o nouă generație Focus RS, ca urmare a regulamentului pentru emisii și a costurilor ridicate pentru a realiza un sistem electrificat de propulsie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în februarie: Renault Clio depășește Volkswagen Golf și urcă pe primul loc. Dacia Sandero coboară pe locul 19

Renault Clio a fost modelul cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna februarie și a depășit Volkswagen pentru mai puțin de 200 de unități. Între timp, Dacia Sandero a coborât pe poziția a 19-a.
Luni, 09 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în ianuarie: Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor. Dacia Sandero, pe locul al 17-lea

În luna ianuarie europenii au înmatriculat 26.303 de exemplare Volkswagen Golf. Modelul constructorului german rămâne astfel pe prima poziție în topul de pe Bătrânul Continent.
Marti, 24 Decembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Ford Focus RS ar putea avea un sistem electrificat de propulsie: Hot Hatch-ul producătorului american va oferi peste 400 CP

Ford pregătește o nouă generație Focus RS. Hot Hatch-ul ar urma să fie prezentat în cursul anului viitor și va fi echipat un sistem electrificat de propulsie capabil să ofere peste 400 CP.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Ford Focus va primi noua versiune Active X Vignale: jante de 17 inch, faruri LED și volan din piele

Ford Focus va primi în curând o versiune Active X Vignale care va fi echipată standard cu faruri LED, jante de 17 inch și volan din piele. În plus, gama Focus va avea de anul viitor o motorizare mild-hybrid de 48 de volți.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Ford Focus ST: 0-100 km/h în 5.7 secunde și viteză maximă de 250 km/h

Ford a publicat câteva informații noi referitoare la Focus ST. Hot Hatch-ul echipat cu motorul pe benzină de 280 CP poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde, în timp ce versiunea break este mai lentă cu 0.1 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford va lansa anul viitor versiuni mild hybrid pentru Fiesta și Focus: cele două modele vor fi prezentate la Amsterdam pe 2 aprilie

Ford a anunțat că va introduce versiuni mild hybrid la 48V pentru Fiesta și Focus, începând cu 2020. Sistemul va fi disponibil pentru motorizarea EcoBoost de 1.0 litri, iar cele două modele vor fi prezentate pe data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Amsterdam.
Luni, 04 Martie 2019 | GENEVA 2019

Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul britanic devine al treilea model electrificat care primește prestigiosul premiu

Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa. SUV-ul electric l-a învins în finală în duel direct pe Alpine A110, după ce juriul a decis inițial că cele două modele sunt la egalitate.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Vânzările europene pe segmentul compact, scădere de 9% în 2018: podiumul este format din VW Golf, Skoda Octavia și Ford Focus

Vânzările pe segmentul compact au scăzut anul trecut în Europa. Cu toate că a avut un declin de 8%, Volkswagen Golf a rămas lider în segmentul său, urmat de Skoda Octavia, podiumul fiind completat de Ford Focus.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Intern

Prețuri pentru noul Ford Focus Active: start de la 20.300 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noul Focus Active. Versiunea cross a modelului de clasă compactă este disponibilă atât în varianta break, cât și în cea hatchback. Prețul de pornire pe piața din România este de 20.300 de euro.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul electric Jaguar I-Pace și compactele Ford Focus și Kia Ceed, printre cei 7 finaliști

Organizatorii concursului Maşina Anului 2019 în Europa au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Ford Focus și Kia Ceed, dar pe listă apar și două SUV-uri: Citroen C5 Aircross și Jaguar I-Pace.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Ford Focus ST: Hot Hatch-ul debutează în prima parte a anului viitor cu un motor pe benzină de 2.3 litri

Viitoarea generație Ford Focus ST va fi prezentată în prima parte a anului viitor. Conform surselor apropiate companiei, Hot Hatch-ul americanilor va miza pe o versiune ceva mai "cuminte" a propulsorului de 2.3 litri EcoBoost.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Vineri, 10 August 2018 | Intern

Noua generație Ford Focus, disponibilă în România: start de la 17.750 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noua generație Focus. În România, cea mai accesibilă versiune pleacă de la 17.750 de euro cu TVA. Până la finalul lunii septembrie, Ford derulează o ofertă de prelansare: 12.900 de euro pentru varianta echipată cu motorul de 1.0 litri EcoBoost de 100 CP, cutie manuală și versiune Trend.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Mazda, Alfa Romeo, Seat, WRC, hibrid, vehicule electrice, Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru