Ford Grand C-Max

Duminica, 31 Martie 2019 | Industrie

Ford renunță la monovolumele C-Max și Grand C-Max: producția celor două modele va înceta în iunie 2019

Ford a anunțat că va înceta producția monovolumelor C-Max și Grand C-Max la sfârșitul lunii iunie și va renunța la unul dintre cele trei schimburi ale uzinei germane din Saarlouis.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Ford va oferi motorul 1.0 Ecoboost şi în gama lui C-Max

Ford va introduce motorul Ecoboost de un litru şi în gama monovolumului C-Max. Modelul de familie va consuma în această configuraţie doar 5.1 litri/100 de km.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Economic

Ford C-Max s-a vândut ca pâinea caldă în 2011 în Europa

Ford a reuşit să vândă 135.000 de unităţi C-Max şi Grand C-Max în Europa în aproape un an de la lansarea oficială. Monovolumul americanilor şi-a dublat şi cota de piaţă.
Joi, 09 Iunie 2011 | Modele noi

Ford măreşte producţia de C-Max din Europa pentru a răspunde cererii

Producţia de Ford C-Max şi Grand C-Max va fi crescută cu 16% la uzina din Valencia pentru a răspunde cererii de pe piaţa europeană.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Vineri, 19 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Ford a anuntat un nou motor pentru Mondeo – EcoBoost SCTi: 203 CP

Ford Mondeo si Kuga primesc cate un motor nou la Salonul Auto de la Geneva. Alaturi de propulsoarele noi, Ford prezinta si C-Max, Grand C-Max si diverse pachete de optionale pentru S-Max si Galaxy.

Tag-uri similare

Ford, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Ford Mondeo, Mondeo, Ford Kuga, Kuga, motoare Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru