Ford Kuga

Miercuri, 17 Ianuarie | Modele noi

Noul Ford Kuga facelift: versiune plug-in hybrid cu 69 km autonomie electrică

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Kuga facelift. SUV-ul a primit o serie de îmbunătățiri atât la exterior cât și la interior, iar versiunea plug-in hybrid are acum o autonomie pur electrică de până la 69 de kilometri.
Joi, 05 August 2021 | Masini electrice si hibride

Ford Kuga este cel mai bine vândut model PHEV din Europa în primele 6 luni

Kuga PHEV este cel mai vândut model hibrid cu încărcare la priză, la nivel european, în primul semestru din 2021, potrivit datelor Jato Dynamics, anunță Ford.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford anunță o versiune Full Hybrid pentru SUV-ul Kuga: 190 de cai putere și autonomie de până la 1.000 de kilometri

Ford a lansat o nouă versiune electrificată pentru SUV-ul Kuga, ce promite o autonomie de până la 1.000 de kilometri cu un singur plin. Kuga Full Hybrid are o baterie de 1.1 kWh cu funcție de autoîncărcare și un sistem de propulsie ce dezvoltă un total de 190 de cai putere.
Duminica, 01 Noiembrie 2020 | General

Ford anunță soluția pentru recall-ul la versiunea plug-in hybrid a lui Kuga: bateria va fi înlocuită

Ford a anunțat că va înlocui bateria versiunii plug-in hybrid a SUV-ului Kuga, care a fost oprit de la vânzare în vara acestui an din cauza riscului de supraîncălzire a acumulatorului.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Industrie

Ford anunță că nu poate respecta normele de emisii pentru 2021 după oprirea vânzărilor pentru Kuga PHEV: americanii vor cumpăra "credite de emisii"

Ford a anunțat că nu poate respecta "pe cont propriu" normele de poluare care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie, ca urmare opririi vânzărilor pentru Kuga PHEV. Astfel, americanii vor cumpăra "credite de emisii" de la un alt constructor.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in au crescut cu 145% în primele 7 luni din 2020: 230.000 de unități comercializate în Europa

Vânzările europene de hibrizi plug-in au crescut cu 145% în primele 7 luni din 2020, la circa 230.000 de unități. Cel mai bine vândut model PHEV din Europa a fost Mitsubishi Outlander, fiind urmat de Ford Kuga și Volkswagen Passat GTE. Specialiștii estimează o creștere de 60% pe acest segment în 2021, iar cererea ar urma să încetinească începând din 2022.
Luni, 31 August 2020 | Intern

Versiunea plug-in hybrid a lui Ford Kuga, rechemată în service în România din cauza supraîncălzirii bateriei: aproape 100 de unități afectate

Ford a anunțat un recall european pentru versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Kuga din cauza supraîncălzirii bateriei. În România sunt afectate 90 de unități.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

Noua generație Ford Kuga este disponibilă și în România: SUV-ul producătorului american pornește de la 25.850 de euro

Noul Ford Kuga poate fi comandat și în România. SUV-ul este disponibil cu motoare diesel și benzină, dar clienții vor avea la dispoziție și variante mild-hybrid sau plug-in hybrid. Prețul de pornire anunțat de producătorul american este de 25.850 de euro.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Ford prezintă noua generație Kuga: design nou, interior modificat și o gamă completă de motorizări hibride

Ford a prezentat noua generație Kuga. SUV-ul producătorului american are acum un design nou, un interior cu accesorii moderne, o gamă bogată de tehnologii de siguranță și o serie de motorizări electrificate. Kuga va fi oferit în versiuni mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Ford Kuga: SUV-ul americanilor va fi prezentat în 2 aprilie

Ford va expune noua generație Kuga în 2 aprilie în cadrul unui eveniment desfășurat în Amsterdam. Primul clip teaser dezvăluie doar câteva detalii de caroserie.
Luni, 11 Februarie 2019 | Modele noi

Noi schimbări în gama de SUV-uri Ford: Edge ar putea fi înlocuit cu o versiune de 7 locuri a lui Kuga

Din cauza vânzărilor slabe, Ford Edge ar putea fi înlocuit în gama de SUV-uri a constructorului american cu o versiune cu 7 locuri a lui Kuga.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Iunie 2017 | Intern

Expediție de anduranță: 7000 de kilometri cu Ford Kuga prin România, Bulgaria, Turcia, Georgia și Azerbaidjan

Două exemplare ale noii generații Ford Kuga sunt supuse unui test dur prin Munții Caucaz. Organizatorul este dealerul craiovean Ford PlusAuto.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Ford nu se mulțumește doar cu un SUV electric: Kuga va primi versiune plug-in hybrid în 2020 sub brandul Energi

Ford Kuga Energi va fi versiunea plug-in hybrid a SUV-ului american și va fi lansată pe piață în 2020, simultan cu noul SUV electric cu autonomie de 480 de kilometri.
Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

SUV-urile Ford ar putea primi versiuni de performanţă RS: Ford Kuga este primul pe listă

Ford a sugerat că ar putea extinde gama de versiuni de performanţă RS şi pentru SUV-uri, iar unul dintre primele modele luate în calcul este Ford Kuga.
Joi, 13 Octombrie 2016 | General

Ford țintește mamele moderne, tinerii de 30 de ani și pensionarii: alte două noi SUV-uri programate până în 2020

Automarket a stat de vorbă cu mai mulți oficiali Ford despre strategia companiei în domeniul SUV-urilor. Americanii au promis cinci modele noi, adresat unor trei categorii de clienți.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Modele noi

Arata ca un SUV sportiv, dar este doar o schimbare vizuală: Ford Kuga primeşte pachetul estetic ST Line

Ford a lansat pachetul estetic ST Line pentru SUV-ul Kuga, care aduce câteva noutăţi estetice fără să introducă îmbunatăţiri la motoare.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Modele noi

Ford continuă să miroasă a premium: noul Kuga facelift primește și el o versiune Vignale

Ford extinde gama sa de versiuni premium odată cu lansaea noului Kuga Vignale. Modelul se va alătura unor nume deja cunoscute cum sunt Mondeo Vignale, Edge Vignale și S-Max Vignale.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | Tehnologie

Va fi mai uşor să stai pe Facebook în maşină: Ford va introduce internet 4G pe modelele din Europa până la sfârşitul lui 2017

Ford a anunţat că până la sfârşitul anului 2017 va furniza cartele SIM cu conexiuni 4G la internet pe modelele vândute în Europa.
Joi, 25 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ford e convins că poate lansa mașini premium: gama Vignale se mărește cu alte două modele

Ford a anunțat că va lansa la Salonul Auto de la Geneva alte noi modele Vignale. Unul dintre cei mai viabili candidați este monovolumul S-Max.

Tag-uri similare

Ford, Nissan, Fiat, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Fiesta, Ford Fiesta, Geneva 2010, America
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru