Ford Mondeo

Joi, 25 Martie 2021 | General

Ford Mondeo va ieși definitiv din producție în martie 2022

Ford a anunțat că va scoate din producție modelul Mondeo în luna martie a anului 2022, după 29 de ani. Compania nu are în plan un succesor pentru că acum au devenit foarte populare SUV-urile.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Modele noi

Ford elimină motoarele pe benzină ale lui Mondeo. Clienții au ca alternativă versiuni hibride de 187 CP: "O treime dintre vânzări sunt versiuni hibride"

Ford a anunțat că elimină motoarele pe benzină din oferta lui Mondeo, care va putea fi achiziționat doar în versiuni hibride de 187 de cai putere sau cu motoare diesel de până la 190 de cai putere.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noua generație Ford Mondeo va apărea în 2021: informația apare într-un document oficial al mărcii

Noua generație Ford Mondeo va fi lansată pe piață în a doua parte a anului 2021, potrivit unor informații apărute într-un document oficial al constructorului.
Marti, 24 Septembrie 2019 | General

Ford cheamă în service 322.000 de mașini comercializate în Europa: Mondeo, Galaxy și S-Max prezintă risc de incendiu la baterie

Ford a anunțat că va rechema în service aproximativ 322.000 de mașini comercializate în Europa din cauza unui risc de incendiu la baterie. Modelele afectate sunt Mondeo, Galaxy și S-Max.
Marti, 16 Iulie 2019 | Modele noi

Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV: lansarea noului model, estimată în 2021

Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV, din cauza scăderii vânzărilor sedanului, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa britanică. Astfel, Ford s-ar pregăti să relanseze Mondeo sub forma unui SUV în anul 2021.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Modele noi

Ford Mondeo facelift, poze și informații oficiale: modificări minore la nivel estetic, motorizări îmbunățățite și versiune hibrid pe varianta break

Ford Mondeo a primit o serie de modificări estetice minore, îmbunătățiri la interior și motorizări mai eficiente. De asemenea, producătorul american propune o transmisie automată cu opt trepte și o versiune hibrid pentru break-ul Mondeo.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford Mondeo va primi în 2019 o nouă generație de versiuni hibride: Mondeo break se va alătura gamei

Ford va lansa o gamă îmbunătățită de versiuni hibride pentru Mondeo începând din 2019, iar pe listă se află și varianta break a sedanului.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Industrie

Ford afirmă că zvonurile despre concedieri sunt "speculații" și confirmă că Mondeo rămâne în gamă: "Vom introduce motoare noi"

Ford a catalogat drept "speculații" zvonurile cu privire la concedieri masive în Europa și a confirmat încă o dată că Mondeo va rămâne în gama. Acesta va primi o serie de îmbunătățiri până la sfârșitul acestui an.
Sambata, 28 Iulie 2018 | Industrie

Ford anunță schimbări majore în gama de modele din Europa: "Ne concentrăm pe SUV-uri și utilitare"

Ford este "extrem de dezamăgită" de evoluția din Europa și se va concentra pe SUV-uri și utilitare. Mondeo, Galaxy, C-Max și S-Max ar putea fi eliminate din gamă.
Joi, 24 Mai 2018 | Modele noi

Ford Mondeo ar putea rămâne în gamă până în 2025: dezvoltarea unei noi generații este incertă

Ford Mondeo va rămâne în gama europeană a constructorului până la jumătatea deceniului următor, însă dezvoltarea unei noi generații este incertă după eliminarea modelului de pe piața americană, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Modele noi

Viitorul lui Ford Mondeo este incert: modelul nu va primi o nouă generație în SUA, însă americanii susțin că vor îmbunătăți versiunea europeană

Ford susține că va introduce îmbunătățiri pentru Mondeo în acest an, însă presa internațională speculează că americanii ar putea decide să nu dezvolte o nouă generație, întrucât măsura a fost deja anunțată pentru piața din SUA.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Modele noi

Ford Mondeo ar putea fi eliminat din gama de modele: sedanul va face loc SUV-urilor

Ford intenționează să înceteze producția sedanului Mondeo la sfârșitul anului 2020 și să se concentreze pe lansarea unor noi SUV-uri, potrivit unor informații neoficiale care nu au fost confirmate de producător.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Industrie

Controverse despre producția lui Ford Mondeo în Europa: americanii neagă că vor importa modelul din China

Ford și-a anunțat furnizorii că nu va mai produce Mondeo la uzina din Valencia, însă a negat speculațiile potrivit cărora clienții europeni vor fi nevoiți să cumpere modelul importat din China.
Vineri, 11 August 2017 | Industrie

Ford Mondeo intră în vizorul germanilor: versiunea cu motor diesel de 2.0 litri, suspectată de încălcarea normelor de poluare

Autoritățile germane vor verifica dacă versiunea cu motor diesel TCDi de 2.0 litri de pe Ford Mondeo utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor, după apariția unor suspiciuni la capătul unor teste.
Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Ford Mondeo devine mai atent cu buzunarul clienților săi: motorul 2.0 TDCi consumă acum mai puțin

Ford a operat modificări importante pe dieselul de 2.0 litri, regăsit în gama modelelor Mondeo, S-Max și Galaxy. Acesta consumă și emite mai puțin.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

Faceliftul lui Ford Mondeo este dezvăluit deja de versiunea sa americană. Un nou motor pe benzină și interior de Jaguar

Ford a dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit faceliftul lui Fusion, versiunea americană a actualului Mondeo. Schimbările suferite de sedanul american se vor oglindi și pe modelul din Europa.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Intern

Cel mai scump Ford Mondeo s-a lansat în România: echipare premium, consilier personal și spălare gratuită

Ford a lansat oficial linia Vignale pe piața din România. Nivelul de echipare premium se găsește doar pe Mondeo și oferă servicii care abia acum apar și la BMW, Audi sau Mercedes.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | Tehnologie

Viitorul farurilor Ford - Spot Light System: ce este și cum funcționează?

Știați că Ford vrea să pună pe mașinile sale tehnologii similare cu cele de la BMW și Audi, dar să fie în continuare acesibile? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Modele noi

Ford Vignale Mondeo: primele imagini şi informaţii oficiale cu varianta premium a modelului de clasă medie

Ford a prezentat primele imagini oficiale ale variantei de serie a lui Vignale Mondeo, varianta de vârf a modelului de clasei medie din oferta sa.

Tag-uri similare

Ford, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Opel Insignia, Ford Mondeo, Mondeo, Ford Kuga, Kuga
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru