Ford Ranger

Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Toyota Hilux pierde coroana după 7 ani. Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă în Australia

Actuala generație Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă din Australia. Este pentru prima oară în 28 de ani când un model al producătorului din Dearborn se impune pe această piață.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Reportaj

PREMIERĂ: Am făcut off-road cu noul Ford Bronco, în România

La câteva luni de la debutul pe piața europeană, noul Ford Bronco a ajuns în România, iar noi l-am testat, în premieră, acolo unde modelul american se simte ca peștele în apă. Adică în off-road. În cadrul evenimentului, am condus, tot pe teren accidentat, și modelul Ranger în versiunea Platinum.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Modele noi

Premieră: Noul Ford Ranger a primit o versiune plug-in hybrid

Ford Ranger, cel mai vândut model pick-up din Europa, va fi disponibil, în premieră, și in versiune plug-in hybrid. Ford susține că acest derivat va avea cel mai mare cuplu dintre toate modelele Ranger.
Marti, 28 Martie 2023 | Modele noi

Pentru fanii off-road: Ford Ranger primește versiunile Wildtrak X și Tremor

Constructorul american de automobile anunță versiunile Wildtrak X și Tremor pentru modelul Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa. Comenzile vor fi deschise în luna aprilie 2023.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noul Ford Ranger Raptor va fi prezentat în februarie 2022

Constructorul american tocmai a lansat noua generație Ford Ranger. Aceasta va fi oferită și în versiunea de performanță Raptor, începând cu 2022. Prezentarea va avea loc în luna februarie.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noul Ford Ranger este aici: păstrează un diesel V6 și primește o cutie automată cu 10 rapoarte

Ford a publicat primele imagini și informații despre noua generație Ranger. Pick-up-ul american este "mai inteligent, mai versatil și mai capabil ca oricând", iar în Europa ar putea fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Modele noi

Noi imagini cu viitorul Ford Ranger. A trecut de faza testării în condiții extreme

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul Ranger. Pick-up-ul a completat cu succes faza testării în condiții extreme care s-a desfășurat în America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Ford Ranger: "Va fi cel mai capabil Ranger de până acum"

Constructorul american de automobile a publicat primele teasere, inclusiv un clip video, cu noua generație Ranger. Oficialii Ford îl descriu ca fiind "cel mai dur și cel mai capabil Ranger de până acum."
Luni, 12 Aprilie 2021 | Modele noi

Versiuni noi pentru Ford Ranger: Stormtrak și Wolftrak vor fi comercializate într-un număr limitat de unități

Ford anunță două versiuni noi pentru modelul Ranger. Denumite Stormtrak și Wolftrak, acestea vor fi comercializate (începând cu luna octombrie) într-un număr limitat de exemplare.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Ford Ranger MS-RT: exterior inspirat din motorsport, motor diesel biturbo și sunet sportiv

Ford Ranger primeste o nouă versiune specială, dezvoltată în parteneriat cu specialiștii MS-RT. Punctele sale forte vor fi exteriorul inspirat de motorsport și detaliile finisate manual.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Ford Ranger: versiune plug-in hybrid și motor V6 diesel pentru varianta Raptor

Ford pregătește un nou Ranger, iar conform unor surse apropiate companiei, pick-up-ul va fi disponibil și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie dezvoltat pornind de la motorul pe benzină de 2.3 litri. Totodată, versiunea Raptor ar urma să primească un V6 diesel de 3.0 litri.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 03 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition

Ford anunță lansarea versiunii Ranger Black Edition. Pick-upul va fi produs în doar 2.500 de exemplare și are la bază versiunea Limited cu cabină dublă.
Luni, 15 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up perfect nu există. Dar îl construim noi din cele mai bune părți ale lui Hilux, Navara și Ranger

După cinci zile de Pick-up Maraton alături de Ford Ranger, Nissan Navara și Toyota Hilux, am aflat care mașină a consumat cel mai puțin și am construit pick-up-ul perfect din "bucățile" celor trei mașini din expediția noastră
Sambata, 13 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Final de Pick-up Maraton Moldova: de la un conac părăsit la Arcul de Triumf din Chișinău

În ultima zi a maratonului nostru am descoperit un vechi conac rusesc, am vizitat un fel de palat Shoenbrunn al Moldovei și am încheiat expediția în fața Arcului de Triumf din Chișinău.
Vineri, 12 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 4 din Pick-up Maraton Moldova: acces interzis în Transnistria, cramele moldovenești și autostrada populată cu vaci

Ziua de astăzi ne-a adus contactul cu Transnistria și prima dezamăgire majoră. Ne-am înecat însă amarul în cramele moldovenești.
Joi, 11 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 3 în Pick-up Maraton Moldova: "elefantul" de la Butești și off-road pe al doilea vârf din Moldova

A fost o nouă zi de pomină în #pickupmaraton2017. Am făcut cunoștință cu elefantul din Butești și am escaladat al doilea cel mai înalt vârf al Moldovei.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 2 în Pick-up Maraton Moldova: un buncăr secret al URSS, cetatea lui Ștefan cel Mare și hotarul de la Nistru

Și ieri a fost o zi plină în #pickupmaraton2017. Am vizitat un buncăr secret ridicat de URSS în 1985 și am ajuns la cetatea lui Ștefan cel Mare.
Marti, 09 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up Maraton Moldova: Prima zi de expediție, primele traversări prin apă, o fabrică de mozarella și o mașină scoasă din șanț

Prima zi de expediție adevărată în #pickupmaraton2017 a fost una foarte plină. Am văzut cum se face mozarella în Republica Moldova, am salvat o mașină ajunsă într-un șanț și am traversat cu succes un râu.
Luni, 08 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Începe Pick-up Maraton Moldova. Ieri am scos la încălzire cele trei pick-up-uri care au speriat Estul

Expediția noastră în Republica Moldova a început cu o încălzire prin Orheiul Vechi. Am ajuns într-un Viscri moldovenesc și apoi în tribunele unui stadion uriaș, construit acum câteva milioane de ani.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, Citroen, Hyundai, Fiat, Volvo, Peugeot, Kia, Mazda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru