Ford Transit Custom

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ford prezintă noul campervan Transit Custom Nugget: panou solar și motor hibrid plug-in

Ford a dezvăluit oficial noua generație Transit Custom Nugget, versiunea campervan a modelului de transport pasageri și marfă. Noul model primește, printre altele, un panou solar montat în plafonul retractabil, precum și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Marti, 16 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Alianța Ford-Volkswagen: mariajul ne va aduce versiuni electrice pentru Transit și Transporter

Din 2023, Ford Transit Custom și Volkswagen Transporter vor fi disponibile și cu motorizări 100% electrice. În urma parteneriatului Ford-Volkswagen, autoutilitarele urmează a fi fabricate în Turcia.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Mașinile plug-in hybrid Ford vor intra automat în mod electric în anumite zone predefinite: utilitara Transit Custom, primul model cu această funcție

Ford a anunțat că versiunea plug-in hybrid a utilitarei Transit Custom va intra automat în mod electric în anumite zone predefinite pentru a reduce consumul și emisiile.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Drive Teste

Ford a lansat noul Transit Custom facelift: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre utilitara Ford

Am mers în Germania pentru a face cunoștință cu Ford Transit Custom facelift. Iată cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre utilitara constructorului american.
Sambata, 21 Ianuarie 2017 | Mediu

Ford vrea să curețe aerul din orașe tăind de la rădăcină: utilitare hibride plug-in pentru transportul citadin de marfă

Ford va experimenta în Londra cu 20 de exemplare hibride plug-in ale utilitarei de marfă Transit Custom. Acestea vor încerca să parcurgă distanțele zilnice
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP a testat şase vehicule de transport persoane, iar rezultatele sunt slabe

Euroncap a publicat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şase vehicule destinate transportului de persoane. Dintre acestea, unul singur a obţinut cinci stele de siguranţă, celelalte având rezultate slabe.
Joi, 31 Mai 2012 | Video

2xVIDEO: Ford ne arată cum testează uşile lui Transit Custom

Ford ne prezintă procedura de testare a uşilor lui Transit Custom, noul său vehicul utilitar. Portierele sunt trântite cu viteza atinsă de 90% dintre clienţii lui Transit.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Ford prezintă versiunea de marfă a viitorului Transit

Ford a prezentat imaginile oficiale ale versiunii Cargo a lui Transit Custom. Aceasta prefigurează viitoarea generaţie a vehiculului comercial de la Ford.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru