Formentor

Miercuri, 14 Februarie | Modele noi

Cupra lansează două ediții speciale noi pentru Formentor VZ5

Cupra a lansat două ediții speciale noi pentru modelul Formentor VZ5. Cele două ediții primesc două nuanțe unice, iar producția va fi limitată la câte 222 de exemplare.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Ediție limitată nouă pentru Cupra Formentor VZ5: producție de 500 de exemplare

Cupra a lansat o nouă ediție limitată pentru SUV-ul de performanță Formentor VZ5. Noua ediție este botezată BAT și aduce mai multe accente negre la exterior. Doar 500 de exemplare vor fi produse.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Modele noi

Cupra Formentor VZ Tribe Edition debutează în Europa cu până la 310 CP

Spaniolii anunță o ediție specială pentru modelul Cupra Formentor. Bazată pe versiunea Formentor VZ, aceasta este denumită Tribe Edition și poate fi comandată deja în Europa. Sunt disponibile 2 motorizări.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri Cupra Formentor VZ5 în România: versiunea de top pornește de la 65.700 de euro

Cupra Formentor VZ5, sau cu alte cuvinte versiunea de top a SUV-ului iberic, poate fi comandat în România. Cu o producție limitată la 7.000 de unități, acesta pornește la noi în țară de la 65.698 de euro.
Marti, 16 Februarie 2021 | Industrie

Cupra începe producția lui Formentor e-Hybrid: versiunea cu încărcare la priză este asamblată în uzina de la Martorell

Cupra a anunțat începerea producției pentru Formentor e-Hybrid, versiunea cu încărcare la priză a SUV-ului spaniol. Formentor PHEV este asamblat la uzina spaniolă de la Martorell.
Luni, 08 Februarie 2021 | Intern

Cupra Formentor primește noi versiuni în România: 27.000 de euro pentru motorul de 1.5 litri și 150 CP

SUV-ul Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de Cupra, a primit două versiuni noi pe piața din România. Varianta de bază propune un motor pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP și are un preț de pornire de aproape 27.000 de euro.
Joi, 04 Februarie 2021 | Modele noi

Cupra Formentor va primi o versiune de top VZ5: prezentare în 22 februarie

Cupra pregătește o versiune de top VZ5 pentru SUV-ul Formentor, care va fi prezentată în data de 22 februarie, atunci când brandul împlinește 3 ani de existență.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Formentor în România: SUV-ul iberic pornește de la peste 46.000 de euro

Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de Cupra, poate fi comandat și în România. Pentru moment, SUV-ul este disponibil doar cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 310 cai putere. Prețul de pornire este de 46.111 euro.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Cupra a început producția lui Formentor: primul model de sine stătător al mărcii este asamblat la uzina din Martorell

Cupra a anunțat începerea producției pentru Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță de la Seat. Cupra Formentor este al șaselea model găzduit de fabrica de la Martorell.
Joi, 25 Iunie 2020 | General

Cupra va deschide listele de comenzi pentru Formentor în luna iulie: SUV-ul de performanță cu până la 310 CP este asamblat la Martorell

Cupra Formentor, SUV-ul dezvoltat de sub-brandul de performanață deținut de Seat, va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Livrările vor demara în toamna anului curent.
Marti, 14 Aprilie 2020 | General

Seat culegele roadele pentru dezvoltarea brandului de performanță Cupra: "Am avut critici, dar vânzările au crescut cu 70% în 2019"

Seat consideră că dezvoltarea brandului de performanță Cupra a fost cea mai bună decizie, în contextul în care vânzările au crescut cu 70% în 2019, iar noua divizie are potențialul de a deveni cea mai profitabilă pentru spanioli.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Cupra a prezentat SUV-ul de performanță Formentor: ibericii oferă o versiune plug-in hybrid cu 245 CP și o variantă pe benzină cu 310 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță va fi disponibil atât cu o motorizare pe benzină cu 310 CP, cât și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu versiunea de serie a lui Cupra Formentor: SUV-ul de performanță va avea un sistem plug-in hybrid de 245 de cai putere

Cupra a publicat primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Formentor, care va fi prezentată în 3 martie și care va utiliza un sistem de propulsie plug-in hybrid de 245 de cai putere.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor debutează la Geneva: modelul va miza pe un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță a brand-ului Seat, va fi prezentat la Geneva. Modelul va miza pe un sistem plug-in hybrid pe care producătorul ar urma să-l "împrumute" de pe noul Cupra Leon eHybrid.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor: modelul va fi prezentat în 2020 și va avea sistem plug-in hybrid de propulsie

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor va fi prezentată în 2020. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul producătorului spaniol va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Ediție specială pentru Cupra Ateca: evacuare Akrapovič și elemente de caroserie din fibră de carbon

Cupra Ateca a primit o ediție specială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Versiunea pregătită de iberici a primit accesorii de caroserie și elemente de interior fabricate din fibră de carbon, jante speciale de 20 de inch și o evacuare Akrapovič.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Cupra lansează conceptul Formentor: SUV-ul diviziei de performanță are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Conceptul pregătit de iberici va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil să ofere un total de 245 de cai putere.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru