Formula 1

Vineri, 06 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, aproape de un moment istoric. Poate câștiga titlul în cursa de sprint din Qatar

Max Verstappen, liderul clasamentului piloților de Formula 1 în 2023, este foarte aproape de un moment istoric. El poate să devină primul pilot din istorie care câștigă titlul mondial într-o cursă de sprint. Marele Premiu din Qatar are loc în acest weekend.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | F1 TOP

FIA aprobă cererea lui Andretti de a intra în Formula 1 alături de Cadillac

După multe discuții care nu au dus nicăieri, Michael Andretti a primit acceptul din partea FIA pentru ca echipa sa să intre în Formula 1. Totuși, mai are un obstacol de trecut.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Sambata, 23 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Japonia. Piloții McLaren, pe locurile 2 și 3

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei. Dublul campion mondial va pleca în fața piloților McLaren, Oscar Piastri și Lando Norris, calificați pe locurile 2 și 3.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | F1 TOP

F1: Oscar Piastri și-a prelungit contractul cu McLaren până în 2026

Oscar Piastri și-a prelungit contractul cu echipa McLaren, astfel că va continua să piloteze pentru britanici până cel puțin în 2026. Piastri a punctat în 6 etape anul acesta.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | F1 TOP

F1 Singapore: Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente libere. Sainz pe locul 2

Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Locul secund a fost ocupat Carlos Sainz, iar Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii.
Joi, 31 August 2023 | F1 TOP

OFICIAL: Lewis Hamilton rămâne la Mercedes pentru încă două sezoane

Lewis Hamilton și George Russell, actualii piloți Mercedes în Formula 1, vor rămâne la echipa germană până la sfârșitul lui 2025.
Luni, 28 August 2023 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, încă o victorie în cursa de casă, afectată de ploaie torențială

Max Verstappen a câștigat, pentru al treilea an la rând, Marele Premiu al Țărilor de Jos. Cursa de casă a pilotului de la Red Bull a fost afectată de ploaie torențială, însă dublul campion mondial a făcut față tuturor provocărilor pentru a-și extinde avantajul în campionat.
Joi, 24 August 2023 | F1 TOP

F1: Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg rămân la Haas și în sezonul 2024

Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg, piloții Haas, vor rămâne la echipa americană și în sezonul 2024. Ambii piloți au semnat un contract pentru încă un sezon.
Joi, 10 August 2023 | General

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de Michael Schumacher, scos la licitație

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va fi scos la licitație. Cu acest șasiu, Schumacher a concurat în primele două curse ale sezonului 2002.
Luni, 07 August 2023 | Motorsport

Max Verstappen vrea să-și înființeze propria echipă în motorsport: "Vreau să câștig și cu aceasta"

Max Verstappen, dublul campion mondial de Formula 1, își dorește să înființeze o echipă sub nume propriu în motorsport. Echipa olandezului ar urma să concureze în campionatele sub egida regulamentului internațional GT3.
Luni, 31 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen, victorie în Belgia. Perez și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Campionul mondial en-titre a pornit în cursă cu o penalizare de 5 poziții pe grilă, după ce a schimbat cutia de viteze. Perez și Leclerc au completat podiumul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Verstappen, victorie în cursa de sprint. Piastri pe locul 2

Campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a câștigat cursa de sprint care precedă Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Oscar Piastri a încheiat sesiunea pe locul 2, iar Pierre Gasly a completat podiumul.
Sambata, 29 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Max Verstappen, cel mai rapid în calificări. Leclerc va pleca din pole

Max Verstappen a stabilit cel mai rapid rezultat în sesiunea a treia de calificări pentru Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Dar, din cauza unei penalizări cu 5 locuri pe grilă, olandezul va pleca de pe 6, iar Charles Leclerc a fost promovat în pole position.
Vineri, 28 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Max Verstappen, penalizat cu 5 poziții pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Max Verstappen a primit o penalizare de 5 poziții pe grilă pentru etapa din Belgia. Dublul campion mondial va pleca din afara primei linii după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze pe monopostul său.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia

Echipa Alfa Romeo a prezentat oficial o nouă grafică specială pentru monopostul său C43. Noua grafică va fi utilizată în cadrul Marelui Premiu al Belgiei și adaugă accente verzi în mai multe zone ale exteriorului.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Vineri, 21 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Ungaria: George Russell, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

George Russell, pilotul celor de la Mercedes, a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Sesiunea a fost afectată de ploaie, iar unii piloți din frunte nu au stabilit un timp pe tur.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Daniel Ricciardo, în locul lui Nyck de Vries la AlphaTauri, pentru restul sezonului

Daniel Ricciardo se întoarce la volanul unui monopost de Formula 1. Australianul va concura pentru AlphaTauri, în locul lui Nyck de Vries pentru tot restul sezonului.
Luni, 10 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Victorie pentru Verstappen în Marea Britanie. Norris, locul al doilea

Max Verstappen și-a trecut în cont a șasea victorie consecutivă din sezon, după ce a trecut primul linia de sosire în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Locul 2 a fost adjudecat de Lando Norris.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Mercedes-Benz, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru