Fotograf auto

Marti, 26 Ianuarie 2021 | Feature

Cei mai buni 7 fotografi auto de la noi din țară: duel în imagini memorabile cu BMW X6, X7 și Seria 4

BMW a organizat o tabără pentru cei mai buni șapte fotografi auto de la noi din țară. Subiectele fotografiate au fost modelele BMW, iar rezultatul este unul memorabil, cu șapte viziuni diferite.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Intern

Fotograful Automarket, autorul imaginilor oficiale Glohh, specialiști britanici în LED-uri auto

Ciprian Mihai, fotograful care semnează imaginile testelor Automarket în ultimii șapte ani, colaborează cu mai multe nume din industria auto internațională. După Lorinser și Tata Motors, Ciprian a fotografiat pentru un specialist în LED-uri.
Vineri, 02 Mai 2014 | Feature

Profesia mea: fotograf auto. Arun M Nair: "Jocurile video şi filmele de acţiune mi-au influenţat stilul"

Un nou episod dedicat celor mai buni fotografi auto din lume îl are în centru pe Arun M Nair, un tânăr şi foarte talentat fotograf originar din India care a devenit foarte cunoscut în zona Orientului Mijlociu.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (12): Andrei Toboşaru

După o lungă serie de fotografi din ţări străine, revenim în România pentru a îl cunoaşte pe Andrei Toboşaru, unul dintre cei mai celebri fotografi auto din ţara noastră.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (11): Paul Barshon

Seria fotografilor de top ai lumii continuă în liga băieţilor mari alături de Paul Barshon, un fotograf născut în Australia, dar care a trăit şi lucrat la Londra şi Los Angeles. Paul este unul dintre profesioniştii imaginilor auto/moto publicitare.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (10): Dean Smith

Serialul dedicat celor mai buni fotografi auto din lume continuă în această săptămână cu unul dintre cele mai grele nume din domeniu: Dean Smith, fotograful revistei britanice Evo.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (8): Sean Klingelhoefer

Serialul nostru dedicat celor mai buni fotografi auto din lume continuă şi în 2014. Începem anul cu Sean Klingelhoefer, un fotograf american extrem de apreciat pe coasta de vest a Americii şi nu numai.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (7): Dennis Noten

Serialul nostru cu un reprezentat al fotografiei auto din Europa. Dennis Notten este un tânăr fotograf belgian în vârstă de doar 20 de ani trecut la profesionism chiar în acest an.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (4): Daniele Fontanin

După ce în episoadele anterioare au vorbit despre fotografi americani, trecem oceanul şi poposim în nordul Italiei, unde îl vom cunoaşte pe Daniele Fontanin, un tânăr şi talentat fotograf auto.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (1): Nate Hassler

Automarket începe astăzi o serie de articole de colecţie. Vom cunoaşte împreună cei mai buni fotografi auto din lume, pe care îi vom intervieva pe rând pentru a le afla secretele.

Tag-uri similare

Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Ferrari FF, fotograf auto, Laguna Seca, BMW M3 GT, Honda Civic CX, Nate Hassler, Nate Hassler Photo, Nate Hassler Photography
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru