Fremont

Joi, 25 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla vrea să mărească producția proprie de baterii pentru mașini electrice: centru de cercetare și producție la uzina din California

Tesla vrea să construiască un centru de cercetare și producție la uzina din California, astfel încât să-și mărească producția proprie de baterii pentru mașini electrice. Potrivit documentelor oficiale, noul proiect ar putea să fie finalizat în trei luni.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Elon Musk sfidează autoritățile americane și redeschide fabrica Tesla din California: “Dacă cineva este arestat, cer ca eu să fiu acela”

Elon Musk a anunțat că fabrica Tesla din California a redeschis producția, în ciuda ordinului autorităților de a menține uzina închisă. “Dacă cineva este arestat, cer ca eu să fiu acela,” a declarat Musk.
Sambata, 03 Martie 2018 | Industrie

Mașini "curate", producție "murdară": fabrica Tesla din Fremont, California, a fost amendată pentru emisii ilegale de oxizi de azot

Autoritățile din California au amendat Tesla cu 140.000 de dolari din cauza emisiilor NOx peste limita admisă în perioada 2013-2016 în urma producției de mașini la fabrica Fremont, care asamblează Model S, Model X și Model 3. Tesla dă vina pe "greaua moștenire" GM și Toyota.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru