Gama Mini

Luni, 02 Iulie 2018 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Mini: cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj pentru Countryman și Clubman și filtru de particule pe toate motorizările pe benzină

Mini a pregătit o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Toate motorizările pe benzină vin acum cu filtru de particule și respectă noile norme Euro 6d-TEMP, iar Clubman și Countryman primesc ecranul tactil de 8.8 inch și transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | Modele noi

Se face curățenie de toamnă în gama Mini: Paceman iese din producție în decembrie și nu primește un urmaș

Mini a decis să renunțe la actualul Paceman. Modelul nu va primi un înlocuitor și va părăsi linia de producție în iarna acestui an.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un hatchback pentru marca MINI

Mini ar putea să nu renunţe până la urmă la modelul de serie bazat pe conceptul Rocketman. Noul model ar putea fi dezvoltat de BMW Group împreună cu partenerii de la Toyota şi vândut de marca britanică.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Industrie

Mini: ”Vom renunţa la modelele care nu au avut succes”

Mini a anunţat că va renunţa la modelele care nu s-au dovedit a fi profitabile imediat ce cariera lor va lua sfârşit. Locul le va fi luat de produse diferite.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Mini lansează o nouă reclamă electrizantă

Un monster truck, o rampă, patru modele Mini şi câteva cadre filmate cu încetinitorul pentru a prinde reacţiile mulţimii aflate în delir fac deliciul unei noi reclame de promovare a britanicilor.

Tag-uri similare

Mini, reclama, reclama Mini, gama Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru