Gazoo Racing

Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Noua Toyota Prius, creionată deja cu un pachet sportiv GR

Constructorul japonez de automobile anunță o serie de componente GR care îi dau un aer mai sportiv noii generații Prius. În Europa, modelul nipon va fi disponibil cu 223 de cai putere.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Toyota GR86 debutează în Europa cu motor de 2.4 litri și 234 de cai putere

Constructorul nipon de automobile lansează modelul sport GR86 și în Europa. Acesta va fi disponibil pentru o perioadă de doi ani, iar, pe unele piețe, clienții pot depune o cerere de pre-comandă.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Concepte

Vă mai amintiți de Toyota MR2? Japonezii au lansat un concept care anunță un urmaș electric

Constructorul japonez a oferit câteva imagini cu un nou concept electric inspirat de vechiul MR2. Conceptul ar putea să fie transformat într-un model de serie și să fie chiar succesorul vechiului model cu motor amplasat central.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Modele noi

Toyota va concura în Raliul Dakar cu o versiune de performanță GR Hilux

Pentru ediția din 2022 a faimosului rally raid, Toyota va concura cu o nouă versiune a lui Hilux. Se numește GR DKR Hilux T1+ și are un motor V6 de 400 de cai putere.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu Toyota GR Yaris: piloții care au concurat anul acesta în WRC sub culorile niponilor vorbesc despre experiența alături de noul Hot Hatch

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch GR Yaris. De această dată, Ott Tanak, Kris Meeke și Jari-Matti Latvala, piloții care au concurat pentru Toyota în 2019 în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, vorbesc despre experiența în compania noului Hot Hatch.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | General

Toyota nu exclude lansarea unor noi modele de performanță: divizia Gazoo Racing va fi responsabilă de viitoarele proiecte

În viitorul apropiat, Toyota ar putea lansa o serie de noi modele de performanță dezvoltate cu ajutorul diviziei Gazoo Racing. Mai mult decât atât, niponii vor să introducă și o linie de echipare cu accente sportive pe care o vor boteza GR Sport.
Luni, 09 Aprilie 2012 | Motorsport

Toyota GT86 va alerga în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Toyota mizează pe comptiţiile de motorsport pentru promovarea noului GT86 şi anunţă participarea coupe-ului în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Luni, 31 August 2009 | Tuning

Un look mai "intepator" pentru Toyota IQ

Gazoo Racing a pus la punct un kit de tuning special pentru Toyota IQ, care transforma mignona nipona intr-o aparitie sportiva limitata in doar 100 de exemplare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru