Genesis

Marti, 26 Martie | Concepte

Noul Genesis Neolun: conceptul anunță un viitor SUV de lux cu podea încălzită

Genesis a prezentat oficial noul Neolun înaintea Salonului Auto de la New York. Noul concept anunță un viitor SUV de lux cu podea încălzită.
Marti, 26 Martie | Concepte

Genesis înființează propria divizie de performanță: Magma

Genesis a anunțat oficial înființarea propriei sale divizii de performanță. Noua divizie se numește Magma, iar modelele sale ar urma să fie disponibile și în Europa.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Genesis G80 facelift: ecran OLED de 27 de inch

Genesis a dezvăluit oficial noua versiune facelift pentru berlina G80. Noul model primește un design ușor revizuit și un interior nou, care include acum un ecran OLED de 27 de inch.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Concepte

Noul concept Genesis Vision Gran Turismo: motor V6 hibrid de 1071 CP

Genesis a prezentat un concept creat special pentru jocul video Gran Turismo 7. Conceptul este botezat X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo și este un coupe cu motor V6 hibrid de 1071 CP.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Concepte

Genesis GV70, pregătit pentru off-road cu un pachet special: suspensie înălțată și anvelope de teren

Genesis a prezentat prototipul GV70 Project Overland, o versiune pregătită special pentru aventuri off-road. Noul prototip primește o suspensie înălțată și alte modificări specifice unei mașini de teren.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Genesis GV80 facelift, disponibil acum și în variantă Coupe: până la 415 cai putere

Genesis a lansat oficial noul GV80 facelift. Cu această ocazie, noul SUV al sud-coreenilor este acum disponibil și într-o variantă de caroserie Coupe, iar modelul primește două motorizări cu puteri până la 415 cai putere.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Industrie

Genesis deschide șampania. Coreenii au comercializat 1 milion de mașini

Coreenii de la Genesis au atins borna de 1 milion de mașini comercializate la nivel global. În 2015, Genesis a devenit un brand de sine stătător.
Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Genesis G70 nu va mai primi o nouă generație, din cauza vânzărilor slabe

Potrivit presei din Coreea de Sud, modelul de clasă medie Genesis G70 nu va primi o generație nouă. Constructorul asiatic ar fi oprit dezvoltarea succesorului direct al lui G70 din cauza vânzărilor sub așteptări.
Joi, 13 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Genesis G90 debarcă în Europa. Rival pentru Mercedes-Maybach Clasa S

Limuzina de lux Genesis G90 debarcă pe Bătrânul Continent, atât în variantă cu ampatament scurt cât și cu ampatament lung. Modelul poate fi deja comandat în Germania și Elveția.
Vineri, 19 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Genesis G70: motor mai mare în echiparea de bază și preț de pornire echivalent cu 30.000 de euro

Genesis a pregătit o serie de actualizări pentru berlina sa premium G70. Noul model primește acum un motor mai mare în echiparea de bază, precum și un habitaclu ușor revizuit, cu mai multe comenzi tactile.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Industrie

Grupul Hyundai promite 31 de electrice, lansate până în 2030

Grupul Hyundai Motor intenționează ca, până în 2030, să fie în top 3, la nivel global, în ceea ce privește vânzările de mașini electrice. Mai mult, până la finalul acestui deceniu, Grupul va lansa pe piață 31 de modele cu zero emisii.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Genesis confirmă: conceptul GV80 Coupe Concept va deveni model de serie

La câteva ore după dezvăluirea conceptului GV80 Coupe Concept, Genesis a confirmat că acesta va fi transformat într-un model de serie. Noul model va fi lansat până în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Aprilie 2023 | Concepte

Genesis prezintă conceptul GV80 Coupe Concept: anunță un viitor SUV coupe de performanță

Coreenii de la Genesis au dezvăluit noul concept GV80 Coupe Concept, o mașină care anunță un viitor SUV coupe de performanță de serie. Conceptul a fost prezentat în cadrul unui eveniment special la New York, iar acesta prezintă un aspect agresiv.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Tehnologie

PREMIERĂ: Genesis GV60 primește tehnologia de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor

Din 2023, exemplarele Genesis GV60 comercializate pe Bătrânul Continent vor veni echipate cu tehnologia de recunoaștere facială. Aceasta va fi utilizată pentru deschiderea/închiderea portierelor, dar și pentru pornirea motorului.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Concepte

Noul Genesis X Convertible este un concept electric cu plafon retractabil

Genesis a publicat primele imagini și informații despre conceptul X Convertible, cu câteva zile înainte de debutul care va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 24 August 2022 | Concepte

Genesis dezvăluie imagini cu interiorul conceptului Genesis X Speedium Coupe

Genesis a publicat imagini oficiale cu interiorul noului concept Genesis X Speedium Coupe. Conceptul a fost prezentat în aprilie, însă abia acum au apărut și imaginile cu interiorul acestuia.
Joi, 11 August 2022 | Tehnologie

Genesis GV60 rescrie ergonomia printr-o sferă colorată pe consola centrală

GV60 este primul model cu zero emisii al mărcii Genesis. Unul dintre punctele de atracție se regăsește la interior, iar aici ne referim la sfera colorată, din cristal, de pe consola centrală. Mai mult decât un obiect decorativ.
Duminica, 03 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Tesla are cea mai loială bază de clienți

Un stuiud publicat recent, care a măsurat afinitatea față de brand în ultimii doi ani, a demonstrat că Tesla are cei mai loiali clienți. Cei care au deja o Tesla revin să mai cumpere una.
Vineri, 10 Iunie 2022 | General

Genesis lansează propria divizie de personalizare „One Of One” pentru exemplare unicat

Genesis, marca premium a Grupului Hyundai Motor, se pregătește să lanseze propria divizie de personalizare. Aceasta se va numi „One Of One” și va debuta, mai întâi, în Coreea de Sud, în acest an. Astfel, Genesis va produce, în viitorul apropiat, modele unicate cu ajutorul noii divizii.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai, Kia și Genesis vor construi mai multe modele în Europa, pentru clienții europeni

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa și, cel mai important, pentru clienții de pe Bătrânul Continent.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru