Geneva

Vineri, 26 Ianuarie | General

Doar 8 mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto de la Geneva. Dacia și Renault, singurele mărci majore

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat lista oficială cu participanții ediției din acest an. Lista include doar 8 mărci auto, printre care amintim de Renault și Dacia. Acestea vor fi singurele mărci majore prezente la ediția din acest an a celebrului salon.
Joi, 18 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul MG 3. Debut la Geneva, în februarie

MG a publicat primele imagini oficiale cu noul MG 3, un hatchback subcompact. Noul model va fi dezvăluit oficial la sfârșitul lui februarie în cadrul Salonului Internațional de la Geneva.
Marti, 11 Octombrie 2022 | General

Prima ediție a Salonului Auto Internațional Geneva-Qatar va avea loc în 2023

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva, împreună cu Qatar Tourism, au anunțat înființarea unui nou eveniment internațional, numit Salonul Auto Internațional Geneva-Qatar. Prima ediție a acestui eveniment va avea loc la Doha, capitala Qatarului, în perioada 5-14 octombrie 2023.
Vineri, 19 August 2022 | General

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2023

Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume, a fost anulată. Este al patrulea an la rând în care evenimentul din Elveția nu va fi ținut, din motive de instabilitate economică și geopolitică.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2022

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că evenimentul nu va avea loc nici anul viitor. Unul dintre cele mai importante Saloane ale anului a fost anulat de trei ori consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Industrie

Detalii despre Salonul Auto de la Geneva: ar putea fi organizat în 2021 doar cu jurnaliști, pe o durată de 3 zile

Salonul Auto de la Geneva ar putea fi organizat în 2021 pe o durată de trei zile și cu acces doar pentru jurnaliști, potrivit unor informații neoficiale. Anterior, organizatorii evenimentului au transmis că evenimentul riscă nu aibă loc din cauza lipsei de finanțare.
Luni, 29 Iunie 2020 | General

Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: "Trebuie să găsim o soluție până în septembrie"

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva atrag atenția că evenimentul riscă să nu mai poată avea loc dacă nu găsesc surse de finanțare până în luna septembrie. "Riscăm să intrăm în lichidare".
Miercuri, 27 Mai 2020 | General

Salonul Auto de la Geneva, în pericol să nu aibă loc nici în 2021: organizatorii se confruntă cu probleme financiare

Salonul Auto de la Geneva este în pericol să nu aibă loc nici în anul 2021, după ce organizatorii au renunțat la obținerea unui sprijin financiar din partea autorităților. Unii constructori fac presiuni pentru ca următoarea ediție să aibă loc în 2022.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza coronavirusului: Elveția a interzis până în 15 martie toate evenimentele cu peste 1.000 de invitați

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată după ce Elveția a interzis până în 15 martie desfășurarea oricărui eveniment cu peste 1.000 de invitați din cauza epidemiei de coronavirus.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul model Morgan: motor cu patru cilindri și transmisie manuală

Morgan a publicat o imagine teaser care anunță lansarea unui nou model dezvoltat pe arhitectura din aluminiu CX-Generation. Acesta va miza pe un motor pe benzină cu patru cilindri.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Peugeot se alătură constructorilor care nu vor participa la Salonul Auto de la Geneva din martie: cel puțin 11 producători sunt pe listă

Peugeot a devenit cel de-al 11-lea constructor care confirmă că nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie și se alătură astfel unei liste care mai include nume precum Ford, Volvo sau Nissan.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Morgan Plus Six: design retro, arhitectură nouă și motor de 3.0 litri cu 340 CP împrumutat din gama BMW

Morgan a prezentat noul Plus Six. Modelul cu design retro primește o platformă nouă, un interior cu mici elemente moderne și motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie dezvoltat de BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Noul Kia e-Soul debutează la Geneva: versiunea de top oferă 204 CP și o autonomie de peste 450 de kilometri

Kia a publicat informații noi referitoare la e-Soul. Modelul electric va fi oferit în două versiuni, iar prezentarea europeană va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda a prezentat noul Kamiq: motoare de până la 150 CP și sisteme moderne de siguranță pentru cel mai mic SUV din gama constructorului ceh

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq. SUV-ul constructorului ceh va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, cu o mulțime de tehnologii de siguranță, dar și cu o gamă variată de motorizări. Noul Kamiq va debuta în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Acesta este noul Peugeot 208: viitoarea generație a hatchback-ului de clasă mică, "scăpată" pe internet înaintea debutului de la Geneva

Peugeot 208 va primi o nouă generație cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Dar până atunci, fanii modelului din Hexagon pot admira câteva imagini "scăpate" pe internet cu hatchback-ul de clasă mică. Alături de versiunile cu motoare convenționale, francezii au pregătit și o variantă electrică.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Cupra lansează conceptul Formentor: SUV-ul diviziei de performanță are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Conceptul pregătit de iberici va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil să ofere un total de 245 de cai putere.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Pininfarina a deschis comenzile pentru hypercar-ul electric Battista: lansare oficială la Geneva și doar 150 de exemplare

Automobili Pininfarina a deschis lista comenzilor pentru hypercar-ul său electric ce va fi prezentat în martie la Geneva. Pininfarina Battista va avea 1.900 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde și o producție de doar 150 de exemplare.
Marti, 05 Februarie 2019 | Modele noi

Mazda va lansa un nou SUV compact în martie: cel mai probabil, este noul CX-3

Mazda anunță lansarea unui nou SUV compact în martie. Cel mai probabil, este vorba despre noua generație CX-3, care va fi prezentată în cadrul salonului de la Geneva.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Cupra Terramar: primul model de sine stătător al mărcii va fi lansat în martie la Geneva

Cupra, noul sub-brand de performanță lansat de Seat în 2018, pregătește primul model de sine stătător. Voci apropiate companiei spun că acesta va purta numele de Terramar, iar lansarea va avea loc în luna martie, la salonul de la Geneva.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Concepte

Primele schițe cu viitorul e-buggy pregătit de Volkswagen: prototipul electric debutează la Geneva

Volkswagen a publicat o serie de schițe cu un viitor e-buggy. Conceptul producătorului german are la bază platforma MEB, arhitectură dezvoltată special pentru viitoarele vehicule electrice. Debutul noului e-buggy va avea loc în 5 martie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru