GLA

Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu Mercedes-Benz GLA și GLB facelift

Mercedes-Benz a publicat primele imagini sugestive cu viitoare facelift-uri pentru modelele GLA și GLB. Ambele modele vor fi prezentate în 16 martie.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul GLA în România: "Gama noastră de SUV-uri compacte se adresează de acum atât tinerilor, cât și familiilor"

Noua generație a SUV-ului compact Mercedes-Benz GLA a fost prezentată oficial în România într-o conferință online la care au participat Martin Schultz, CEO Mercedes-Benz România, și Robert Lesnik, directorul diviziei Design Exterior în cadrul companiei germane.
Vineri, 13 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Mercedes-Benz GLA: start de la aproape 37.400 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri a noii generații GLA pentru piața din România. Versiunea de bază GLA 200 echipată cu motorul pe benzină de 1.33 litri cu 163 CP pornește de la 37.390 de euro.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLA: SUV-ul compact are motor de 1.33 litri și 163 CP și versiune AMG de peste 300 CP

Mercedes-Benz a prezentat noua generație a SUV-ului compact GLA, care primește un motor pe benzină de 1.33 litri și 163 CP și o versiune AMG 35 4Matic de 306 CP.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială cu Mercedes-Benz GLA: noul SUV compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație GLA. SUV-ul compact va fi echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, în timp ce spațiul interior va crește considerabil. Prezentarea noului GLA va avea loc în 11 decembrie.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLA: SUV-ul compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLA. De această dată, nemții scot în evidență bancheta spate a noului SUV. Aceasta va culisa și va putea fi rabatată într-o configurație 40:20:40.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Mercedes-Benz GLA: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. SUV-ul va prelua planșa de bord disponibilă în prezent pe GLB și va fi disponibil cu motorizări diesel sau benzină. Ulterior, nemții vor introduce o variantă PHEV și versiuni AMG.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Mercedes-Benz GLA: prezentare în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser pentru noua generație a SUV-ului GLA, ce va fi prezentată în 11 decembrie la Stuttgart. Noul GLA va fi cu peste 10 centimetri mai înalt decât predecesorul său.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată în 11 decembrie: SUV-ul va prelua motorizările lui GLB

Mercedes-Benz a confirmat că noua generație a SUV-ului GLA va fi prezentată în 11 decembrie la Stuttgart. Modelul va prelua numeroase elemente, inclusiv gama de motorizări, de la "fratele" mai mare GLB.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz GLA: ampatament mai generos, versiune plug-in hybrid și tehnologii preluate de pe GLB

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată până la finalul anului curent. SUV-ul producătorului german promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii, în timp ce gama de motorizări va fi preluată din portofoliul actualului Mercedes-Benz Clasa A. Totodată, nemții promit și o variantă plug-in hybrid.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLA ar putea debuta la Frankfurt: cel mai mic SUV din gama nemților va prelua motorizările și tehnologiile oferite de Clasa A

Noua generație Mercedes-Benz GLA va avea la bază arhitectura MFA și va fi lansată în cursul anului curent. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră la Frankfurt în luna septembrie.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

Mercedes GLA şi Mercedes GLA 45 AMG primesc un facelift minor: design restilizat şi ecran de 8 inch în standard

Mercedes GLA şi Mercedes GLA 45 AMG au primit un facelift cu modificări minore de design, dar cu noutăţi atractive la interior, printre care se numără şi un ecran de 8 inch.
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA primeşte un nou diesel, oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală

Gama de modele compacte de la Mercedes-Benz va primi o nouă motorizare diesel, iar CLA va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Intern

Preţuri Mercedes-Benz GLA în România: pornire de la 30.500 euro pentru 1.6 benzină de 156 CP

Importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţurile primului SUV compact al mărcii din Stuttgart. Noul GLA pleacă de la 30.535 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Concepte

Mercedes-Benz GLA Concept, fratele SUV al lui A-Klasse, debutează la Shanghai

Primele imagini ale conceptului GLA de la Mercedes-Benz au fost publicate pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Shanghai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru