GLC

Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Industrie

Noul Mercedes-Benz GLC a intrat în producție

Mercedes-Benz anunță intrarea în producție a noii generații GLC. SUV-ul va fi produs, inițial, la uzina din Bremen, iar apoi va intra pe linia de asamblare a fabricilor din Sindelfingen (Germania) și Beijing.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz GLC. Schimbări subtile de design, interior nou și motoare electrificate

Mercedes-Benz a lansat, oficial, noua generație a SUV-ului GLC. Noul model aduce un design nou, ușor schimbat față de vechiul model și se arată a fi o evoluție decât o revoluție. De asemenea, habitaclul noului GLC a fost digitalizat, iar modelul vine echipat cu 6 motorizări, dintre care 4 sunt pe benzină, iar două sunt diesel. Trei dintre ele sunt electrificate.
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Teaser cu noua generație Mercedes-Benz GLC. Design inspirat după Clasa C și propulsoare electrificate

Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație a SUV-ului compact GLC. Noul model va avea un design inspirat după sedanul Clasa C și va fi oferit cu motorizări hibride și electrificate. Mașina va fi dezvăluită oficial în 1 iunie.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Modele noi

Imagini cu viitoarea generație Mercedes-Benz GLC din timpul testelor. Va împărți platforma cu Clasa C

Constructorul din Stuttgart a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație GLC din timpul testelor în condiții de iarnă. SUV-ul va fi prezentat până la finalul anului 2022.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Reportaj

O nouă șansă pentru tehnologia diesel? Prim contact cu hibrizii plug-in diesel-electric care își fac loc în gama Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E

O scurtă călătorie până la Stuttgart ne-a făcut cunoștință cu cele mai noi versiuni hibride plug-in de pe Clasa C, Clasa E și Clasa S. Bonus: am testat primul hibrid electric-hidrogen din lume, experimentul GLC F-Cell.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Luni, 28 Martie 2016 | Industrie

Pregătește Mercedes un SUV cabrio? "S-ar putea face". Dar nu prea

Ideea unui SUV cabrio semnat de Mercedes nu e atât de nebună pe cât pare. Conform unui oficial al mărcii germane, este ușor să adaptezi actuala gamă de SUV-uri la o caroserie cabrio, dar nemții duc lipsă de locuri libere pe liniile de producție actuale.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Feature

Cele mai noi SUV-uri Mercedes-Benz au fost prezentate oficial în România

Mercedes-Benz România a adus oficial pe piața națională cele mai noi modele SUV din oferta constructorului german. Am fost, astfel, invitați la un eveniment numit Cucerește orice drum!, unde am făcut cunoștiință cu noile modele GLC, GLE și GLE Coupe.
Duminica, 19 Aprilie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLC Coupe Concept: primele imagini oficiale cu viitorul rival al lui BMW X4

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu noul concept GLC Concept. Acesta va fi prezentat publicului în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și ne arată cum va arăta viitorul rival al modelului BMW X4.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLC Coupé - prima schiţă a viitorului rival al lui BMW X4

Mercedes-Benz a prezentat prima schiţă oficială a lui GLC Coupe, frate mai mic al lui GLE şi rivalul direct al lui BMW X4.
Joi, 03 Februarie 2011 | Modele noi

Mercedes pregăteşte GLC, viitorul rival al lui BMW X1

BMW X1 nu va mai fi mult timp de acum înainte singur pe nişa SUV-urilor mici premium. Mercedes pregăteşte un rival pe măsura modelului bavarez.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, X1, BMW X1, Mercedes GLC, GLC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru