Golf 8

Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen Golf GTI facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf GTI facelift. De această dată, versiunea hot hatch a compactei germane a fost surprinsă în timpul testelor publice fără urmă de camuflaj.
Vineri, 08 Septembrie 2023 | Modele noi

Miza pe negru: noua ediție specială Volkswagen Golf Black Edition. Preț de 37.300 de euro

Volkswagen a dezvăluit o nouă ediție specială pentru Golf. Botezată Black Edition, aceasta este vopsită complet în negru și este disponibilă pentru clienții din Marea Britanie.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Volkswagen Golf facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf facelift. Noul model urmează să fie lansat anul următor, însă Golf facelift a fost surprins fără camuflaj pe un drum public. Printre schimbări se numără faruri adaptive noi și un design nou pentru bara din față.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Tehnologie

Volkswagen anunță îmbunătățiri hardware și software pentru sistemul multimedia prezent pe Golf 8

Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri hardware și software pentru sistemul multimedia MIB3 prezent pe Golf 8. Cei care dețin deja un astfel de model nu vor primi noutățile hardware, doar pe cele software.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

O nouă problemă software pentru Golf 8: Volkswagen recheamă în service 56.000 de unități

Volkswagen a anunțat un recall pentru 56.000 de exemplare Golf 8 din cauza unei noi probleme software. Sunt afectate vehiculele produse până în iulie 2020, anunță nemții.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Golf 8 GTI GTC: modelul de circuit va fi utilizat în seria Global Touring Cars din Africa de Sud

Volkswagen Motorsport a prezentat noul Golf 8 GTI GTC. Modelul a fost gândit pentru a concura în seria Global Touring Cars din Africa de Sud și este echipat cu un motor capabil să ofere peste 270 CP.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Volkswagen a reluat livrările lui Golf 8: “Am rezolvat problema software”

Volkswagen a repornit livrările noului Golf, după ce problema software a fost rezolvată, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen suspendă livrările noului Golf: nemții au descoperit o problemă la software în cazul unor unități

Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software. Nemții susțin că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar putea fi un recall pentru mașinile afectate.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf 8 în România: hatchback-ul compact pleacă de la 19.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru România pentru noua generație Golf, care pleacă de la 19.000 de euro pentru versiunea de bază cu motor pe benzină de un litru și 110 cai putere.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se prezintă oficial: două versiuni hibride plug-in, variante mild-hybrid, dar și TDI-uri dezvoltate de la zero

Volkswagen a prezentat astăzi la Wolfsburg noua generație a bestseller-ului Golf. Noul Golf 8 vine cu un update tehnologic masiv și oferă o gamă de motorizări foarte interesantă.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în cursul zilei de 24 octombrie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet. Modelul constructorului german are parte de modificări de design și de îmbunătățiri la interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Golf 8 GTI, surprins în timpul testelor: Hot Hatch-ul german va debuta în 2020

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea și o versiune GTI. Hot Hatch-ul nemților a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre Volkswagen Golf 8: noua generație va avea versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP

Volkswagen a confirmat că Golf 8 va fi disponibil cu două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP, cu scopul de a acoperi cât mai bine cererea pentru astfel de modele.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Prima imagine sub camuflaj cu Volkswagen Golf 8: noua generație va fi prezentată în această toamnă

Volkswagen a publicat o imagine sub camuflaj cu noua generație Volkswagen Golf, care va fi prezentată oficial în toamna acestui an.
Joi, 22 August 2019 | Industrie

Volkswagen își va schimba logo-ul în luna septembrie: primul model cu noua emblemă va fi Golf 8

Volkswagen va avea din luna septembrie un logo mai simplu și mai modern adaptat la noile tendințe din lumea digitală, iar acesta va fi introdus în premieră pe Golf 8.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Volkswagen anunță că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

Volkswagen susține că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului, potrivit șefului Herbert Diess. Noua generație VW Golf va fi prezentată oficial în luna octombrie.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Volkswagen Golf 8: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

Volkswagen a publicat prima imagine cu interiorul lui Golf 8. Acesta va beneficia de un design modern cu un ecran touch poziționat central care va fi integrat în panoul de instrumente. Prezentarea oficială va avea loc în luna octombrie la Wolsfburg.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Golf, VW Golf, Golf 8, Golf 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru