Golf GTD

Miercuri, 25 Martie 2020 | General

Volkswagen nu renunță încă la cutiile de viteze manuale: "Le vom oferi atât timp cât există cerere"

Volkswagen a confirmat că nu va renunța la cutiile de viteze manuale, pe care va continua să le ofere atât timp cât va exista cerere din partea clienților.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noile Golf GTI, GTD și GTE: motoare cu puteri de până la 245 de cai și accesorii speciale pentru exterior și interior

Noul Volkswagen Golf a primit trei versiuni de performanță: GTI, GTD și GTE. Nemții propun un motor pe benzină de 245 CP, o versiune diesel cu 200 CP și o variantă plug-in hybrid cu 245 CP. Aceasta din urmă promite o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.
Luni, 17 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf GTD: germanii promit "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume"

Volkswagen a publicat un teaser cu noul Golf GTD, despre care afirmă că va utiliza "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume".
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf GTI va fi prezentat la Geneva: versiunea de top Golf R debutează la Goodwood

Oficialii Volkswagen au confirmat că versiunea Golf GTI va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În același timp, vârful de gamă Golf R va fi expus în premieră în timpul Goodwood Festival of Speed din luna iulie.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf GTD ar putea primi o versiune R de 240 CP

Volkswagen ar putea echipa modelul Golf GTD cu o motorizare diesel de 240 CP şi 500 Nm, preluată de la Passat BiTurbo 2.0 TDI. Această versiune s-ar putea numi Golf GTD R, titrează australienii de la Motoring.com.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf 7 GTI: start de la 26.040 euro

Volkswagen a anunţat preţurile noilor Golf GTI şi GTD pe piaţa internă. Cele două versiuni pleacă de la 26.040 euro cu TVA inclus, respectiv 27.083 euro cu TVA inclus.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Tuning

ABT a modificat noul VW Golf VI GTD

Cea mai performanta versiune TDI a lui Volkswagen Golf a primit un pachet de tuning de la ABT Sportline. Modelul dezvolta acum 190 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Fifth Gear a testat Volkswagen Golf GTD

Editia online a emisiunii Fifth Gear aduce in prim-plan noul Volkswagen Golf GTD, testat de Vicki Henderson. Mai intai insa va puteti familiariza cu aplicatii utile soferului pentru iPhone.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Video

VIDEO: Noul Volkswagen Golf GTD se prezinta

Volkswagen a publicat primul video de prezentare al noului Golf GTD. Versiunea diesel de performanta a hatchback-ului popular dezvolta 170 de cai putere si promite un consum de 5.3 litri/100 de km.
Vineri, 27 Martie 2009 | Modele noi

PREMIERA: Volkswagen Golf GTD, fratele diesel al GTI-ului

Volkswagen a lansat astazi la Leipzig versiunea GTD a hatchback-ului Golf, echipata cu un motor diesel de 2.0 litri si 170 de cai putere.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Golf, test, design, diesel, Volkswagen Golf, performanta, TDI, consum
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru