Feedback

Golf GTI

Sambata, 16 Martie | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Joi, 10 Ianuarie | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen explică avantajele lui Polo GTI: "Este mai dinamic decât Golf GTI. Piața a cerut cutie automată"

Volkswagen Polo GTI oferă un stil de condus mai dinamic decât Golf GTI, care este mai potrivit pentru autostrăzi, potrivit oficialilor mărcii germane.
Joi, 08 Decembrie 2016 | General

Mai bun decât el însuși: VW Golf GTI Clubsport S și-a depășit propriul record pe Nurburgring

Cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring a devenit și mai rapidă în această toamnă. Golf GTI Clubsport GTI și-a îmbunătățit cu două secunde propriul record pe circuitul german.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai tare GTI din istorie: noul VW Golf GTI Clubsport S oferă 310 CP și bate toate hatch-urile cu tracțiune față pe Nurburgring

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S este cel mai sportiv GTI din toate timpurile. Ediția specială de 310 CP limitată la 400 de exemplare a reușit să bată recordul pe Nurburgring pentru un hatch compact cu tracțiune față.
Marti, 08 Martie 2016 | Modele noi

Cel mai impozant Golf din toate timpurile e aici: Golf GTI TCR are 330 CP, dar performanțe mai slabe decât Golf R

Cu un look "supărat" care atrage garantat toate privirile, Golf GTI TCR este o versiunea dedicată special unei competiții de circuit. Toate cele 20 de exemplare au fost deja cumpărate, deși un Golf R "de stradă" are performanțe mai bune chiar și cu 30 de cai în minus.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen Golf GTE, fratele plug-in hybrid al lui GTI, se prezintă

Volkswagen va lansa la Geneva noul Golf GTE, o versiune plug-in hybrid a compactei, echipată cu elementele care îl caracterizează în mod normal pe sportivul gamei, Golf GTI.
Joi, 09 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen Design Vision GTI Concept - primele imagini ale versiunii de 503 CP a lui Golf

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale ale conceptului Design Vision GTI, o versiune mai agresivă a lui Golf, echipată cu un motor 3.0 V6 twin-turbo, care livrează 503 CP.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen aduce la Worthersee conceptul unui Golf GTI de 503 CP

Nemţii de la Volkswagen au pregătit un exponat special pentru întrunirea de la Worthersee din acest an. Vorbim despre conceptul Design Vision GTI, o versiune extremă a lui Golf GTI, echipată cu un motor V6 twin-turbo, care dezvoltă 503 CP.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Seat Leon Cupra ar putea dezvolta 261 CP

Noua generaţie a lui Leon Cupra, echivalentul iberic al lui Golf GTI, ar putea dezvolta până la 261 CP, anunţă sursele citate de englezii de la Autocar.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf 7 GTI: start de la 26.040 euro

Volkswagen a anunţat preţurile noilor Golf GTI şi GTD pe piaţa internă. Cele două versiuni pleacă de la 26.040 euro cu TVA inclus, respectiv 27.083 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen Golf 7 GTI debutează la Geneva în versiunea de serie

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunea de serie a lui Golf 7 GTI. Aceasta va debuta pe piaţa din Europa în luna mai a anului curent.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Golf 7 GTI Concept tronează în standul Volkswagen

Conceptul care prefigurează noul Volkswagen Golf VII GTI este prezent în standul mărcii germane pe mai multe nuanţe de culoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Industrie

Suzuki şi Volkswagen nu se mai luptă pentru numele "GTI"

Volkswagen a renunţat la apelul în instanţă referitor la decizia care le permitea celor de la Suzuki să folosească numele "GTi" pentru modelele sale.
Joi, 22 Martie 2012 | Industrie

Suzuki a câştigat în instanţă dreptul de a folosi numele GTI

Curtea Generală de Justiţie a Uniunii Europene le-a acordat japonezilor de la Suzuki dreptul de a folosi numele GTi pentru modelele sale.
Marti, 07 Iunie 2011 | Tuning

Volkswagen a prezentat un Golf GTI de 370 CP la Worthersee

Inginerii Volkswagen au echipat un Golf GTI cu un pachet de performanţă de la APR şi cu un kit estetic special. Modelul a fost prezentat la întrunirea de la Worthersee.
Marti, 07 Iunie 2011 | Video

VIDEO FUN: Şoferul unui Lada copiază "testul uşii" de la Volkswagen Golf GTI

Inspirat de o metodă neobişnuită de promovare utilizată de un dealer Volkswagen din SUA, posesorul unui Lada Riva Break s-a decis să copieze "testul portierei".
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru