Grand Cherokee

Vineri, 18 Februarie 2022 | Modele noi

Noul Jeep Grand Cherokee 4xe ajunge și în Europa: motor plug-in hybrid cu 380 de cai putere

Noua generație Jeep Grand Cherokee a ajuns acum și în Europa. SUV-ul de dimensiuni mari va fi disponibil exclusiv cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză, care dezvoltă 380 de cai putere.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee: versiune plug-in hybrid cu 380 CP și 40 km autonomie electrică

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre cea de-a cincea generație Grand Cherokee (varianta cu cinci locuri). Aceasta va fi disponibilă și într-o versiune plug-in hybrid cu 380 CP și 40 de kilometri autonomie electrică.
Luni, 27 Septembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee, prezentare în 29 septembrie. Inclusiv versiunea plug-in hybrid

Cea de-a cincea generație Jeep Grand Cherokee va debuta oficial în 29 septembrie. SUV-ul american va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid, denumită Grand Cherokee 4xe.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep anunță lansarea unui model nou în 17 noiembrie: producătorul american ar putea prezenta noua generație Grand Cherokee

Oficialii Jeep au anunțat că în 17 noiembrie vor lansa un nou model. Conform unor surse apropiate companiei, americanii pregătesc debutul unei noi generații Grand Cherokee.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Jeep anunță noutăți pentru gama de modele: "Noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în acest an"

Directorul de design al Jeep a anunțat că noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în cursul acestui an, în timp ce livrările ar putea începe în 2021.
Luni, 11 Martie 2019 | Modele noi

Jeep va extinde gama de modele: americanii pregătesc un SUV cu șapte locuri în același segment cu Grand Cherokee

Jeep va lansa în acest an un SUV cu șapte locuri care va concura în același segment cu Grand Cherokee, însă nu a decis încă numele noului model.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Joi, 18 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Jeep Grand Cherokee facelift în România: start de la 54.000 euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile lui Grand Cherokee facelift pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 54.000 de euro, pe când versiunea de performanţă, SRT8, pleacă de la 83.000 euro.
Marti, 12 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Jeep Grand Cherokee facelift vine la Geneva

Jeep va prezenta versiunea europeană a lui Grand Cherokee facelift la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu cel de-al treilea sfert al anului.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee a primit un facelift

Jeep i-a aplicat lui Grand Cherokee un facelift subtil. Acesta implică blocuri optice noi, stopuri cu LED şi o nouă unitate multimedia.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Intern

Jeep Grand Cherokee SRT8, în România de la 76.000 de euro

Versiunea de performanţă a lui Jeep Grand Cherokee este disponibilă pe piaţa din România. Aceasta are un preţ de pornire de 76.000 de euro cu TVA inclus şi livrează un timp 0-100 km/h de cinci secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Tuning

Hennessey pregăteşte un pachet de 800 CP pentru Jeep Grand Cherokee SRT8

Cei 470 CP ai lui Jeep Grand Cherokee nu sunt suficienţi? Nicio problemă, Hennessey Performance are soluţia: un kit de tuning care oferă 805 CP şi 1115 Nm.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Intern

OFICIAL: Marca Jeep se relansează în România

Marca Jeep va fi reprezentată de astăzi în România de AutoItalia Group şi are şapte reprezentanţe. Portofoliul include trei modele, iar cel mai ieftin costă 29.950 de euro cu TVA inclus.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Maserati SUV Concept, prima ipoteză

Unele zvonuri anunţă un SUV Maserati bazat pe o platformă de la Jeep. Conceptul care prefigurează respectivul model ar putea debuta la Frankfurt, iar modelul din imagini pare să fie exponatul în cauză.
Marti, 22 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Jeep Grand Cherokee vine la Geneva cu un motor Multijet de 3.0 litri

Concernul Chrysler începe să primească şi el tehnologie de la italienii de la Fiat. Primul pas este reprezentat de tehnologiile Multijet şi MultiAir, iar primul beneficiar este Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Primul spot publicitar cu noul Jeep Grand Cherokee

În primul spot publicitar cu noul Grand Cherokee, Jeep apelează la valorile americane tradiționale pentru a demonstra că produsul lor este 100% autohton.
Joi, 20 Mai 2010 | Modele noi

Imagini proaspete cu noul Jeep Grand Cherokee

Jeep încearcă să promoveze capacităţile off-road ale lui Grand Cherokee printr-o nouă galerie foto. Modelul va debuta în reprezentanţele Jeep din lume în decursul lunii viitoare.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Chrysler a dezvaluit informatii despre noile sale motoare Multiair

Gama Chrysler va beneficia de motorizari care utilizeaza tehnologie dezvoltata de Fiat. Americanii pregatesc si o versiune hibrida a lui Ram 1500 si un vehicul comercial electric.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Fiat, video, Alfa Romeo, Salon Auto, Chrysler, tuning, Salonul Auto, accident
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru