Grup

Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai: noua uzină va produce modele VW, Audi și Skoda din 2020

Volkswagen a anunțat că va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai, alături de partenerii locali de la SAIC Motor Corp. Uzina va avea o capacitate de 300.000 de mașini pe an, urmând să producă modele VW, Audi și Skoda începând din 2020.
Luni, 20 August 2018 | Economic

Vânzările grupului Volkswagen pe primele 6 luni: Seat a avut cea mai mare creștere, urmat de Skoda, Volkswagen, Audi și Porsche

Grupul Volkswagen a vândut 6.4 milioane de mașini în prima jumătate a lui 2018, cu 7.5% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. La nivelul brandurilor din grup, Seat a înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor. Pe locurile următoare au fost, în ordine, Skoda, Volkswagen, Audi și Porsche.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi

Revoluție la Jaguar Land Rover: fiecare model al grupului va primi o nouă generație până în 2024. Britanicii pregătesc 4 modele noi în 5 ani

Jaguar Land Rover pregătește un plan de investiții masive în următoarea perioadă. Britanicii vor să lanseze 4 modele noi în 5 ani și, în plus, fiecare model din grup ar urma să primească o generație nouă până în 2024.
Marti, 24 Iulie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler mai pierde un om important: un apropiat al lui Sergio Marchionne, Alfredo Altavilla a renunțat la conducerea operațiunilor din Europa

Șeful Fiat-Chrysler pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), Alfredo Altavilla, a renunțat la funcție, la scurt timp după ce Sergio Marchionne a fost înlocuit la șefia grupului, din cauza unor probleme grave de sănătate. Altavilla este un apropiat al lui Marchionne, iar poziția sa va fi ocupată temporar de Mike Manley, noul CEO Fiat-Chrysler.
Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce urmează să fie dezbătute și votate în această lună.
Marti, 26 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investiții de 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani

Jaguar Land Rover a anunțat investiții de 18 miliarde de dolari, pentru următorii 3 ani, astfel încât fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Grupul Volkswagen are o nouă structură de organizare: “Împărțim responsabilitatea pe mai mulți umeri, vom fi mai rapizi și mai eficienți”

Grupul Volkswagen a anunțat o schimbare structurală în cadrul companiei, astfel încât brandurile sale să își asume responsabilitatea pentru diferite piețe de activitate. Spre exemplu, Seat se va ocupa de Africa de Nord, în timp ce Audi va coordona Orientul Mijlociu și regiunea Asia-Pacific, cu excepția Chinei.
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea la BMW: peste 46.000 de vehicule vândute în primele 5 luni, creștere de 41% și obiectiv de 140.000 de unități în 2018

Grupul BMW a anunțat că vânzările sale de vehicule electrificate au depășit 46.000 de unități în primele 5 luni din 2018, reprezentând o creștere de 41% față de aceeași perioadă de anul trecut. Obiectivul BMW pentru 2018 este să livreze peste 140.000 de vehicule electrificate.
Marti, 22 Mai 2018 | Industrie

Seat și Skoda, cele mai mari creșteri ale vânzărilor din grupul VW: Audi, Volkswagen și Porsche au avut și ele rezultate pozitive pe primele 4 luni

Spaniolii de la Seat și cehii de la Skoda au înregistrat cele mai mari creșteri de vânzări în cadrul grupului VW, pe primele 4 luni din 2018. Creșteri ale vânzărilor au avut și alte branduri din grupul german, precum Audi, Volkswagen și Porsche.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea merge bine la BMW: grupul german a livrat peste 36.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice în primele patru luni

Grupul BMW a vândut peste 36.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice în primele patru luni ale acestui an, o creștere de 41% față de anul trecut. Vânzările totale ale nemților au ajuns la aproape 800.000 de unități în 2018.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Zvonuri: noul șef al grupului Volkswagen ar urma să devină Herbert Diess, actualul conducător al brandului cu același nume

Grupul Volkswagen pregătește schimbări la vârful conducerii sale. Astfel, CEO-ul Matthias Mueller ar urma să fie înlocuit cu Herbert Diess, șeful brandului VW, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Industrie

PSA caută extinderea producției: francezii ar vrea să pună mâna pe o fabrică engleză folosită de Renault și Vauxhall

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) vrea să rupă colaborarea dintre brandul său Vauxhall și constructorul rival Renault, al căror parteneriat constă în producția de vehicule utilitare în cadrul unei fabrici aflate la 50 de kilometri de Londra. Astfel, PSA ar dori să pună mâna pe fabrica respectivă și să producă acolo propriile modele din cadrul grupului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Martie 2018 | Economic

Au trecut cu bine peste Dieselgate: grupul Audi a anunțat profit record pentru 2017, deși vânzările au rămas la același nivel

Grupul Audi a vândut anul trecut circa 1.87 milioane de mașini, cu doar 10.000 mai multe decât în 2016, dar a raportat un profit record de peste 4.6 miliarde de dolari.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Volkswagen anticipează “renașterea” diesel: "Clienții își vor da seama că aceste motoare pot fi prietenoase cu mediul"

Grupul Volkswagen estimează că, în curând, clienții vor începe din nou să cumpere mașini cu motoare diesel, în ciuda trendului global care arată vânzări în creștere pentru modelele hibride și electrice.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Generație nouă pentru Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo: producția celor trei utilitare din grupul PSA va începe în câteva săptămâni

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo vor primi o nouă generație, producția celor trei modele urmând să înceapă în săptămânile care urmează.
Vineri, 10 Iulie 2009 | General

General Motors isi va schimba logo-ul

Una dintre cele mai importante schimbari pe care General Motors le va face dupa incheierea procedurii de faliment este inlocuirea actualului logo.
Joi, 02 Iulie 2009 | Industrie

Marchionne a numit trei designeri noi pentru Chrysler, Jeep si Dodge

Sergio Marchionne, presedintele aliantei Fiat-Chrysler, a anuntat oficial numirea a trei designeri noi in cadrul brandurilor Jeep, Chrysler si Dodge.
Luni, 01 Iunie 2009 | Industrie

Statul Qatar vrea o "felie" din actiunile Porsche

Autoritatile din Qatar au anuntat ca inca se gandesc la achizitionarea unui pachet de actiuni in cadrul Porsche sau a altui constructor auto german.
Vineri, 29 Mai 2009 | Industrie

Koenigsegg se bate pentru preluarea Saab

Un ziar suedez a dezvaluit faptul ca producatorul suedez de supercaruri Koenigsegg este unul dintre cei trei actori principali interesati de preluarea Saab.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Toyota, Porsche, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat, Volvo, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru