Grupul PSA Peugeot Citroen

Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Peugeot, acuzată că a trucat testele de emisii pentru două milioane de mașini: "Negăm orice fraudă"

Presa franceză citează un document al autorităților care afirmă că Grupul PSA Peugeot-Citroen a păcălit testele de emisii în cazul a două milioane de mașini, însă constructorul neagă orice fraudă.
Marti, 02 Mai 2017 | Modele noi

Pentru un profit mai mare: următoarea generație Opel Corsa apare în 2019 și va fi construită cu tehnologie de la Grupul PSA

Opel renunță la intenția utilizării tehnologiei General Motors pentru următoarea generație a subcompactei Corsa și va miza pe cea oferită de Grupul PSA cu scopul de a obține profituri mai mari.
Joi, 10 Iunie 2010 | Tehnologie

OFICIAL: Peugeot şi Citroen introduc tehnologia e-HDi, rivală pentru BlueMotion

Grupul PSA a anunţat introducerea noii tehnologii e-HDi, de reducere a consumului şi emisiilor, pe majoritatea modelelor sale diesel.

Tag-uri similare

PSA, grupul PSA Peugeot Citroen, diesel Peugeot Citroen, PSA Peugeot Citroen e-HDi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru