Hibrid Toyota

Vineri, 05 Ianuarie 2018 | Industrie

Mișcare curajoasă făcută de Toyota în Italia: japonezii scot versiunile diesel de la vânzare și se concentrează pe hibrizi

Gama de autoturisme Toyota nu va putea fi comandată în Italia în versiuni diesel începând cu luna ianuarie 2018, niponii mizând pe variantele hibride și pe benzină. Singurele modele care păstrează versiuni diesel sunt off-roaderele care nu au variante hibride: Hilux și Land Cruiser.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota C-HR Concept anticipează viitorul rival hibrid al lui Nissan Juke

Toyota a adus la Frankfurt o variantă actualizată a conceptului C-HR, care este echipată cu un sistem de propulsie hibrid. Japonezii vor lansa un model de serie în 2016.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Luni, 04 Mai 2015 | Industrie

Toyota Prius Plug-in Hybrid se pregăteşte de o nouă generaţie

Toyota a anunţat oficial că va opri producţia versiunii Prius Plug-in Hybrid pe piaţa din Statele Unite. Modelul hibrid alimentat la priză se pregăteşte de o nouă generaţie, aşteptată să debuteze la finele lui 2016.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Toyota a amânat lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius pentru 2016

Lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius a fost amânată cu şase luni, spun surse din cadrul mărcii Toyota. Hibridul japonez este aşteptat să debuteze în prima parte a anului 2016.
Joi, 19 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota l-ar putea înlocui pe Avensis cu un model hibrid

Deoarece vânzările lui Avensis sunt în scădere, iar o versiune hibridă nu este în plan, analiştii auto spun că Toyota va renunţa la Avensis în 2018. Reprezentanţii Toyota au confirmat tangenţial informaţia, spunând că Avensis nu va primi o versiune hibridă, dar că vor lansa o berlină de segment D cu sistem de propulsie hibrid.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota s-a răzgândit: GT86 nu va primi o versiune hibridă

În ciuda faptului că unele zvonuri anunţau o versiune hibridă a lui GT86, reprezentanţii Toyota au infirmat lansarea unui asemenea model, un GT86 hibrid nu ar fi reuşit să atragă suficienţi clienţi.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW şi Toyota construiesc un model hibrid cu tehnologie din Le Mans

Modelul sportiv care va fi dezvoltat de BMW în colaborare cu Toyota va beneficia de un supercapacitor, integrat în sistemul hibrid inspirat din cel folosit de Toyota în Le Mans.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Mediu

Toyota: Un vehicul hibrid plug-in este cu 46% mai eficient decât un vehicul convenţional

Toyota a publicat rezultatele unui studiu derulat pe trei ani şi patru milioane de kilometri. Acesta a relevat economia efectivă de carburant realizată de un vehicul hibrid plug-in în comparaţie cu un automobil convenţional.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota: 20% dintre maşinile vândute de noi în Europa în primul sfert al anului sunt hibride

Reprezentanţii Toyota Motor Corporation au anunţat că 20% dintre maşinile vândute de grupul nipon în Europa în primul sfert al anului sunt echipate cu un sistem de propulsie hibrid.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Industrie

Toyota şi Lexus au vândut împreună 4 milioane de hibrizi

Toyota şi Lexus aniversează vânzarea cumulată a patru milioane de vehicule echipate cu sistem de propulsie hibrid. Sistemul hibrid al japonezilor a fost lansat în 1997.
Luni, 09 Aprilie 2012 | General

STUDIU: 80% dintre clienţii modelelor hibride revin ulterior la motoare convenţionale

Un studiu realizat de institutul Polk arată că doar 20% dintre clienţii de automobile hibride rămân la acest tip de vehicul atunci când îşi caută o maşină nouă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Toyota ar putea renunţa la metalele rare utilizate de motoarele hibrizilor

Cei de la Toyota spun că au găsit o soluţie pentru a renunţa la neodymium şi dysprosium, două metale rare necesare vehiculelor hibride şi electrice. Noua tehnologie este mai prietenoasă cu mediul şi va debuta peste doi ani.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: BMW va furniza motoare diesel pentru Toyota şi primeşte în schimb sisteme hibride

BMW şi Toyota au oficializat parteneriatul lor. Nemţii vor furniza motoare diesel, iar japonezii vin cu tehnologie hibridă. Primele motoare BMW debutează în gama Toyota în 2014.
Marti, 23 August 2011 | Industrie

Ford şi Toyota vor dezvolta împreună un sistem de propulsie hibrid

Ford şi Toyota vor realiza un sistem hibrid pentru modele cu tracţiune spate, sistemul urmând să fie folosit în gamele celor doi constructori până la finele acestui deceniu.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Toyota Yaris Hybrid a debutat la Geneva în versiunea concept

Toyota a prezentat astăzi la Geneva precursorul viitorului său model hibrid - Yaris HSD. La fel ca în cazul fraţilor săi mai mari, tehnologia Hybrid Synergy Drive reprezintă principalul avantaj al acestui model.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Tuning

Toyota a lansat un pachet sport pentru Prius în Europa

Inspiraţi probabil de primele pachete de tuning pentru Prius, inginerii de la Toyota Racing Development au dezvoltat un pachet de performanţă pentru cea de-a treia generaţie a celebrului hibrid.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Modele noi

Toyota testeaza la scara larga versiunea plug-in a lui Prius

Toyota va testa 600 de unitati Prius care pot fi incarcate si de la priza de curent alternativ pentru a observa fezabilitatea acestor modele inainte de a le oferi publicului larg.
Luni, 29 Martie 2010 | Tehnologie

Mazda va folosi din 2013 sistemul hibrid Toyota

Sistemul hibrid care anima Toyota Prius va fi utilizat incepand cu anul 2013 si de Mazda. Primul model Mazda cu Toyota Synergy Drive va fi unul de segment mediu.

Tag-uri similare

Toyota, Mazda, hibrid, Prius, Toyota Prius, plug-in hybrid, PHEV, concept Toyota, hibrid Toyota, Prius PHEV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru