Hibride

Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe a redevenit în luna mai cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa: hatchback-ul a detronat Tesla Model 3

Renault Zoe a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna mai după ce a reușit să surclaseze Tesla Model 3. Pe podium a urcat și BMW i3, urmat de Volkswagen e-Golf și Nissan Leaf.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrificate la nivel global au trecut de un milion de unități în primul trimestru: Tesla, cel mai bine vândut brand de electrice

Piața mașinilor electrificate (hibrid, hibrid plug-in și electric 100%) a avut o creștere substanțială în primul trimestru din 2018 și a ajuns la 1.09 milioane de mașini vândute. Cel mai bine vândut producător în segmentul hibrid este Toyota, în timp ce Tesla a vândut cele mai multe electrice.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Industrie

Lideri-surpriză în clasamentul vânzărilor de hibrizi plug-in în Europa: Mitsubishi, Volvo şi BMW

Hibrizii care pot fi încărcaţi în priză sunt în creştere în Europa, iar până în 2020 vor depăşi maşinile hibride clasice. Între timp, clasamentul vânzărilor europene aduce lideri surpriză la acest capitol.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, consideră că actualii hibrizi nu sunt suficient de performanţi din cauza masei ridicate, excluzând aceste sisteme de propulsie pentru modelele din viitorul apropiat.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Intern

Impozitul pentru maşinile hibride şi electrice ar putea scădea cu 95%

O propunere a consilierilor PNL dezvăluie posibilitatea ca posesorii de maşini hibride sau electrice să plătească un impozit redus cu 95% faţă de valorile actuale.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Tehnologie

Masinile electrice japoneze ar putea suna precum potcoavele cailor

Riscul crescut de accidente cu pietonii al vehiculelor electrice extrem de silentioase ii obliga pe oficialii niponi sa reglementeze numarul minim de decibeli pe care ii vor emite acestea.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Industrie

Toyota va imprumuta Mazda cu tehnologie hibrida

Primul hibrid de serie pe care il va dezvolta Mazda va fi produs cu ajutorul unui sistem de propulsie dezvoltat de Toyota.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Industrie

SsangYong ii acuza pe chinezii de la SAIC de furt de tehnologie

Chinezii de la SAIC au preluat tehnologia de propulsie hibrida de la inginerii SsangYong in vremea in care detineau pachetul majoritar de actiuni al companiei. Guvernul Sud-Coreean este nemultumit de aceste fapte, deoarece a finantat cercetarile in proportie de 50%.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Siguranta

Japonezii vor face hibridele mai zgomotoase pentru siguranta pietonilor

O comisie speciala din Japonia va stabili daca hibridele vor trebui echipate cu un dispozitiv pentru crearea de zgomot, care sa avertizeze participantii la trafic de prezenta vehiculului.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Japonia, vehicule electrice, Prius, SsangYong, EV, Insight
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru