Honda Civic

Vineri, 19 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noua Honda Civic facelift

Honda a publicat primele imagini oficiale cu noul Civic facelift. Noul model primește o restilizare ușoară, însă mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul anului.
Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Honda Civic Type R - primele imagini cu viitorul model de performanță

Honda a dezvăluit primele imagini cu viitorul Civic Type R. Chiar dacă vorbim despre un camuflaj complex, e clar că avem de a face cu un design cumințit.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Viitoarele Honda Civic Hybrid și Civic Type R confirmate pentru 2022

Potrivit celor mai recente informații, Honda ar fi confirmat lansarea noilor Civic Hybrid și Civic Type R pentru 2022. Informația ar fi apărut într-un comunicat de presă emis de constructorul japonez.
Joi, 24 Iunie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda Civic pentru Europa. Disponibilă doar cu motor hibrid

Honda a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a celei de-a 11-a generații Civic (hatchback). Aceasta va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda Civic debutează cu un design nou, interior elegant și mai multă tehnologie

Honda a publicat primele imagini și informații despre cea de-a 11-a generație Civic. Aceasta este versiunea dedicată publicului american, dar ar putea inspira ulterior si modelul disponibil în Europa.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Honda Civic. Debutează în Statele Unite în 28 aprilie

Honda a publicat prima imagine oficială cu noua generație Honda Civic, dedicată publicului american (aceasta ar putea inspira ulterior și versiunea europeană). Debutul este programat pentru 28 aprilie.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitoarei generații Honda Civic: sedanul compact va fi lansat în Statele Unite în primăvară

Honda a publicat primele imagini cu un prototip pentru noua generație Civic dedicată publicului american, care iese în evidență prin numeroase noutăți de design. Noul model ar putea inspira ulterior și versiunea europeană.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.
Marti, 25 August 2020 | Industrie

Presa niponă: Honda vrea să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia

Honda plănuiește să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor publicate de presa niponă.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Honda va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022: japonezii pregătesc și trei versiuni hibride pentru modele deja existente

Honda a confirmat că va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022, interval de timp în care japonezii vor completa gama cu încă trei versiuni hibride pentru modele deja existente.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Modele noi

Honda Civic primește un facelift discret: modificări minore de design și aceeași gamă de motoare

Honda a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru Civic, care primește modificări estetice minore și un interior cu materiale de calitate mai bună, în timp ce gama de motorizări este neschimbată.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Feature

Două săptămâni în "civil" cu Honda Civic Type R: cum se comportă Hot Hatch-ul nipon în viața de zi cu zi

Honda Civic Type R a stat alături de Automarket timp de două săptămâni. Am încercat să parcurgem cât mai mulți kilometri în oraș pentru a vedea cum se descurcă un Hot Hatch pe post de mașină de zi cu zi.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Toyota Corolla a fost cea mai vândută mașină din lume în prima jumătate a anului: RAV4 și Honda Civic completează podiumul integral japonez

Toyota Corolla ocupă prima poziție în topul celor mai vândute mașini din lume în prima jumătate a anului cu aproape 515.000 de unități și este urmată la mare distanță de Toyota RAV4 și Honda Civic.
Joi, 21 Februarie 2019 | Mediu

Germanii de la ADAC au testat 13 modele diesel pentru emisii: Honda Civic, singurul care a depășit limita pentru oxidul de azot

ADAC a evaluat 13 modele diesel în regim normal de condus pentru a vedea dacă acestea respectă testele de emisii, iar Honda Civic a fost singurul dintre ele care a depășit limita de 80 mg/km pentru oxidul de azot.
Luni, 18 Februarie 2019 | Industrie

Honda ar putea închide uzina din Marea Britanie în 2022: japonezii produc aici CR-V, Civic și Civic Type R

Honda va anunța în această săptămână că va închide în 2022 uzină din Marea Britanie unde produce modele precum CR-V, Civic și Civic Type R, potrivit unor informatii neoficiale. La uzină lucrează în prezent 3.500 de persoane.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | General

Honda Civic primește motorul diesel de 1.6 litri: constructorul japonez oferă și o cutie automată cu 9 rapoarte

Honda a pregătit o serie de noutăți în gama Civic. Atât hatchback-ul, cât și sedanul pot fi comandate cu un motor diesel de 120 CP. În plus, japonezii introduc și o cutie automată cu 9 rapoarte, disponibilă exclusiv cu unitatea diesel.

Tag-uri similare

Honda, performanta, Honda Civic, Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, CR-Z, Honda Jazz, Toyota recall, Honda Insight
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru