Honda HR-V

Joi, 10 Martie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Lecție de cultură japoneză cu Honda HR-V, la Castelul Cantacuzino

Ce caută un SUV japonez la Castelul Cantacuzino? Am luat la test Honda HR-V și am mers la vechea reședință a lui Grigore Cantacuzino pentru a vedea o expoziție de stampe japoneze extrem de valoroase. Vă invităm să aflați atuurile modelului japonez, dar și ce sunt stampele japoneze.
Joi, 29 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noua generație Honda HR-V, disponibilă doar cu motor hibrid în Europa

Honda a confirmat că noua generație HR-V va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie în Europa. Debutul pe piață este programat până la sfârșitul lui 2021.
Marti, 04 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Noua generație Honda HR-V va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie în Europa

Honda anunță că noul HR-V va fi al doilea său model din Europa care va fi disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Modele noi

Detalii suplimentare despre noua generație Honda HR-V: sistemul hibrid de propulsie dezvoltă 131 CP

Honda oferă o serie de informații suplimentare despre noua generație a modelului HR-V. Acesta este echipat cu un sistem hibrid de propulsie e:HEV care dezvoltă 131 de cai putere.
Joi, 18 Februarie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda HR-V: micul SUV este disponibil doar cu un motor hibrid

Noua generație Honda HR-V vine cu un design complet modificat și, în premieră pentru piața europeană, cu sistemul de propulsie hibrid e:HEV fără încărcare la priză. Constructorul anunță că primele livrări sunt programate pentru sfârșitul lui 2021.
Luni, 01 Februarie 2021 | Modele noi

Honda publică imagini teaser cu interiorul noului HR-V, viitorul său SUV hibrid

Constructorul japonez de automobile a publicat câteva imagini teaser cu habitaclul noului HR-V. SUV-ul va fi disponibil în Europa doar în versiune e:HEV.
Marti, 19 Ianuarie 2021 | Modele noi

Noul Honda HR-V va fi lansat cu un sistem de propulsie hibrid e:HEV, asemănător cu ce vedem pe Jazz

Constructorul japonez de automobile a confirmat că noua generatie HR-V debutează la mijlocul lunii februarie. SUV-ul de mici dimensiuni va fi oferit, în premieră, cu sistemul de propulsie e:HEV.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Honda va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022: japonezii pregătesc și trei versiuni hibride pentru modele deja existente

Honda a confirmat că va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022, interval de timp în care japonezii vor completa gama cu încă trei versiuni hibride pentru modele deja existente.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Honda HR-V Sport: SUV-ul subcompact primește un motor turbo pe benzină de 1.5 litri și 182 de cai putere

Honda HR-V va fi disponibil din primăvara anului viitor și cu un motor turbo pe benzină de 1.5 litri și 182 de cai putere, la care se adaugă tehnologia Performance Damper care îmbunătățește stabilitatea în viraje.
Luni, 13 August 2018 | Modele noi

Honda HR-V facelift: SUV-ul subcompact are la lansare un motor pe benzină de 1.5 litri și 130 de cai putere

Honda HR-V primește un facelift din toamna acestui an cu modificări minore de design și același motor pe benzină de 1.5 litri și 130 CP. O versiune turbo a acestui și un motor diesel de 1.6 litri își vor face loc în gamă în 2019.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Honda HR-V facelift: SUV-ul subcompact va trece prin schimbări estetice minore

Honda a publicat primele imagini cu HR-V facelift, iar acestea anunță schimbări estetice minore împrumutate de la Civic. Lansarea este așteptată în următoarele luni.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Modele noi

Dedicado ao Brasil: Honda WR-V este un crossover de segment mic care nu vine în Europa

Honda HR-V și CR-V nu vor sta în gama europeană alături de noul WR-V, tocmai lansat de Honda în America de Sud. Modelul este dedicat acestei piețe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Octombrie 2016 | Modele noi

Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V este dedicat exclusiv pieței din America de Sud

Honda ne arată în America de Sud că există spațiu pentru un crossover și sub actualul HR-V. Noul WR-V va fi prezentat în America de Sud și este primul SUV Honda care coboară sub 4 metri lungime.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Intern

Salonul Auto București 2015: Șapte premiere naționale, dar și o serie de absențe importante

Salonu Auto București și-a deschis porțiile pentru publicul larg, expoziția putând fi vizitată în perioada 1-11 octombrie. Prețul unui bilet de acces este de 25 de lei.
Luni, 31 August 2015 | Intern

Prețuri Honda HR-V în România: cel mai mic SUV al japonezilor pleacă de la 21.000 de euro

Honda intră oficial în segmentul SUV-urilor mici, odată cu lansarea noului HR-V și pe piața din România. Crossoverul are două vesiuni de motorizare, un diesel de 120 de cai putere și o unitate pe benzină de 130 de cai.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Modele noi

Honda HR-V, cel mai nou pariu al mărcii nipone, îşi prezintă motorizările: 1.6 diesel de 120 CP şi 1.5 benzină de 130 CP

Honda ne oferă noi detalii legate de noul HR-V, SUV-ul de oraş pe care niponii îl scot pe piaţă în cursul verii anului 2015.
Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Honda HR-V: debutul european al SUV-ului mic introduce un nou motor pe benzină

Honda va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul HR-V în versiunea sa europeană. Modelul este un SUV de clasă mică, gândit pentru a se bate cu Renault Captur şi Nissan Juke.

Tag-uri similare

Honda, Salonul Auto Paris, modele noi Honda, Salon Auto Paris, Paris 2014, noutati Honda, Honda HR-V, HR-V, Honda Vezel, SUV Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru