Honda

Luni, 15 Mai 2023 | Modele noi

Honda pregătește urmașul lui S2000: va marca 75 de ani de la înființarea mărcii

Potrivit celor mai noi informații, Honda se pregătește să lanseze un nou model sport, care să fie urmașul vechiului S2000. Noul model va fi creat cu ocazia împlinirii a 75 de ani de existență a mărcii japoneze.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Cine este noua Honda ZR-V? Modelul debarcă în Europa cu motor hibrid

Honda ZR-V va fi disponibil și pe Bătrânul Continent, urmând să fie poziționat în gamă între HR-V și CR-V. Debutul pe piața europeană este programat pentru toamna acestui an.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Încă o electrică Honda pentru Europa: este un SUV, rival pentru Peugeot 2008

Constructorul japonez de automobile prezintă o nouă electrică pentru piața europeană. SUV-ul e:Ny1 dispune de 204 CP și va rival pentru Peugeot e-2008 și Hyundai Kona Electric.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație Honda CR-V debutează în Europa

Honda a dezvăluit lumii întregi versiunea europeană a noii generații CR-V. Aceasta va avea, în premieră, o versiune plug-in hybrid cu până la 82 de kilometri autonomie pur electrică.
Joi, 20 Aprilie 2023 | General

Honda Civic Type R redevine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring

Noua Honda Civic Type R tocmai a stabilit un record pentru mașinile cu roți motrice față pe legendarul Nurburgring Nordschleife.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Honda prezintă 3 concepte ale unor viitoare SUV-uri electrice. Vor fi lansate în 2024

Honda a dezvăluit nu mai puțin de 3 concepte noi ale unor viitoare SUV-uri electrice în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noile concepte vor fi transformate în modele de serie, iar lansarea lor va avea loc în 2024.
Luni, 06 Martie 2023 | Industrie

Honda va continua să producă motoare termice până în 2040

Potrivit spuselor lui Toshihiro Mibe, CEO-ul Honda, marca japoneză dorește să producă motoare cu ardere internă cel puțin până în 2040. Honda vrea să păstreze astfel de motoare pentru vehiculele grele și pentru modelele de performanță cu ajutorul combustibililor sintetici.
Marti, 28 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Honda CR-V transformată în mașină de curse: șasiu tubular și motor hibrid cu 800 CP

Constructorul japonez de automobile prezintă noul CR-V Hybrid Racer. Exemplarul unicat, gândit ca un "laborator de teste", are un șasiu tubular și un motor hibrid care dezvoltă 800 de cai putere.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Honda oprește temporar comenzile pentru Civic Type R în Japonia. Modelul, indisponibil și în România

Honda a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru hot hatch-ul Civic Type R în Japonia. Motivul acestei opriri este atribuit cererii prea mari.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Honda anunță o serie de noutăți pentru modelul Jazz, inclusiv mai multă putere pentru sistemul hibrid

Constructorul nipon de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Jazz și, implicit, Jazz Crosstar. Printre acestea regăsim și mai multă putere pentru sistemul de propulsie hibrid.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Industrie

Viitorul model electric dezvoltat de Honda și Sony va fi comercializat sub nou înființatul brand Afeela

Honda și Sony își vor comercializa viitorul model cu zero emisii sub nou înființatul brand Afeela. Cu această ocazie, cele două companii au prezentat și un prototip care anunță viitoarea mașină.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Sony și Honda ar putea prezenta primul lor concept electric la CES 2023

Sony Honda Mobility, joint venture-ul creat de Sony și Honda, ar putea prezenta primul său concept electric la CES 2023. Cel puțin asta sugerează cele mai noi teasere publicate pe internet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Decembrie 2022 | Motorsport

Primele imagini cu noua Honda Civic Type R TCR, o mașină construită pentru cursele de turisme

Honda a publicat primele imagini oficiale cu Civic Type R TCR, o mașină construită special pentru cursele de turisme. Noua mașină de competiție este dezvoltată de divizia de performanță Honda Performance Development, iar aceasta își va face debutul competițional în aprilie 2023.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua Honda Civic e:HEV

Honda Civic împlinește 50 de ani de existență în 2022. Cu această ocazie, constructorul nipon a lansat cea de-a 11-a generație a celui mai admirat hatchback japonez din istorie. El promite să ducă povestea mai departe și în epoca electrificării. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le afli despre noua Honda Civic e:HEV.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Industrie

A fost produs ultimul exemplar al supercar-ului Honda/Acura NSX

Producția lui Honda/Acura NSX a luat oficial sfârșit. Ultimul exemplar al supercar-ului japonez a fost produs în Statele Unite, fiind vorba despre versiunea Type S, disponibilă în doar 350 de exemplare.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Modele noi

Honda prezintă noua generație Accord pentru piața americană: motor hibrid de 204 cai putere

Honda a dezvăluit oficial noua generație a modelului de clasă medie Accord. Noul model va fi comercializat exclusiv în America de Nord și va fi oferit cu două motorizări: una convențională pe benzină și cealaltă hibridă.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Concepte

Prima imagine cu noul concept electric Honda e:N2

Honda a publicat o imagine oficială cu noul concept electric e:N2. Această mașină anunță o viitoare familie de modele electrice care vor fi vândute exclusiv pe piața auto din China.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mai țineți minte Honda Prelude? Celebrul model ar putea renaște sub forma unei mașini electrice

Potrivit unor zvonuri noi, Honda ar urma să readucă pe scenă numele Prelude. Mașina ar urma să fie una electrică de performanță și va fi prezentată în 2028.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

VIDEO: Teaser cu primul model dezvoltat de parteneriatul Sony – Honda. Va fi lansat în 2026

Sony Honda Mobility, noua divizie a parteneriatului dintre cele două nume japoneze mari, a publicat un clip teaser cu primul său model de serie. Acesta va fi un model electric și va fi lansat în 2026.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Concepte

Prototipul Honda Prologue anunță un viitor SUV electric, dezvoltat împreună cu GM

Honda a publicat imagini oficiale cu noul prototip Prologue, care anunță un viitor SUV electric de serie. Honda Prologue va debuta ca model de serie în 2024 și va fi dezvoltat împreună cu General Motors.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru