HR-V

Miercuri, 08 Iunie 2022 | Modele noi

Honda lansează noul HR-V pentru piața nord-americană. Modelul va ajunge în Europa sub numele ZR-V

Honda a lansat, oficial, noul HR-V pentru piețele din Statele Unite, Canada și Mexic. Acest model diferă ca aspect față de versiunea globală a modelului cu același nume, vândut inclusiv în Europa. Chiar și așa noul model va ajunge și pe Bătrânul Continent, dar va purta numele ZR-V.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Euro NCAP: Honda HR-V și DS4 primesc 4 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a punctat cu patru stele la testele de siguranță noile Honda HR-V și DS4. Modelul premium al grupului Stellantis a fost testat și cu pachetul Safety Plus, obținând în acest caz 5 stele.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Honda prezintă noua generație HR-V pentru America de Nord. Ar putea ajunge în Europa sub o altă denumire

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație HR-V, destinată pieței nord-americane. Potrivit informațiilor din presă, acest nou model va fi comercializat și pe anumite piețe din Europa, dar sub alt nume.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Intern

Prețuri Honda HR-V în România: start de la 32.540 de euro

Honda a publicat lista de prețuri pentru HR-V. Pe piața din România, SUV-ul hibrid pornește de la 32.540 de euro pentru versiunea de echipare Advance.
Joi, 29 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noua generație Honda HR-V, disponibilă doar cu motor hibrid în Europa

Honda a confirmat că noua generație HR-V va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie în Europa. Debutul pe piață este programat până la sfârșitul lui 2021.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Modele noi

Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V este dedicat exclusiv pieței din America de Sud

Honda ne arată în America de Sud că există spațiu pentru un crossover și sub actualul HR-V. Noul WR-V va fi prezentat în America de Sud și este primul SUV Honda care coboară sub 4 metri lungime.
Marti, 22 Martie 2016 | Modele noi

Cât de mici pot să fie SUV-urile? Honda se gândește la un crossover mai mic decât actualul HR-V

După compactul CR-V și subcompactul HR-V, Honda vrea să lanseze un SUV urban care să aibă aceeași formă pe toate piețele lumii.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Modele noi

Honda HR-V, cel mai nou pariu al mărcii nipone, îşi prezintă motorizările: 1.6 diesel de 120 CP şi 1.5 benzină de 130 CP

Honda ne oferă noi detalii legate de noul HR-V, SUV-ul de oraş pe care niponii îl scot pe piaţă în cursul verii anului 2015.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda HR-V, noul rival al lui Nissan Juke, prezentat în capitala franceză

Honda a dezvpluit modelul HR-V la Salonul Auto de la Paris. Acesta este un SUV de segment B care va fi vândut în Europa şi a fost prezentat deja pe alte pieţe sub numele de Vezel.

Tag-uri similare

Honda, Salonul Auto Paris, modele noi Honda, Salon Auto Paris, Paris 2014, noutati Honda, Honda HR-V, HR-V, Honda Vezel, SUV Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru