Huawei

Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Chinezii au prezentat la Munchen un model electric dezvoltat împreună cu Huawei: autonomie de 700 km

Compania chineză Avatr a dezvăluit oficial modelul electric Avatr 12 în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Noul model este dezvoltat împreună cu Huawei și CATL, iar acesta oferă propulsoare electrice cu puteri până la 578 de cai putere.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu o nouă electrică din China: Luxeed este un rival pentru Tesla Model 3

Chinezii au publicat prima imagine oficială cu Luxeed, un nou model electric care să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noul model a fost creat de către compania chineză Chery împreună cu Huawei.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Masini autonome

Huawei vrea să dezvolte mașina sa autonomă până în 2025

Grupul chinez Huawei a anunţat că vrea să dezvolte până în 2025 tehnologia pentru maşinile fără şofer.
Joi, 06 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

După Huawei, și producătorul de telefoane Oppo vrea propria mașină electrică

Producătorul de smartphone-uri Oppo vrea să urmeze exemplul rivalilor de la Huawei și să intre pe piața mașinilor electrice, potrivit informațiilor apărute în presa chineză.
Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Modele noi

Huawei a lansat primul său automobil. SF5 este un SUV cu 551 CP și 180 km autonomie în modul electric

Huawei a lansat prima sa mașină în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Vehiculul este dezvoltat împreună cu cei de la Cyrus și va fi comercializat sub brand-ul Seres.
Vineri, 26 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Huawei ar vrea să înceapă producția de mașini electrice: primul său model ar putea fi lansat în acest an

Huawei plănuiește să înceapă producția de mașini electrice sub brandul propriu, primul său model urmând să fie lansat până la sfârșitul lui 2021, potrivit agenției Reuters, care citează patru surse din cadrul companiei chineze.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: vom fi ghidați de Waze și TomTom Go Navigation, aplicații disponibile prin HUAWEI AppGallery și Petal Search

HUAWEI este partener tehnologic al turului României cu mașini premium-luxury. Ajutați de telefonul premium HUAWEI P40 Pro, vom naviga printre conace, castele și restaurante cu ajutorul aplicațiilor Waze și TomTom Go Navigation, disponibile prin App Gallery și Petal Search.
Joi, 14 Mai 2020 | Tehnologie

Rival pentru Android Auto și Apple CarPlay: Huawei pregătește sistemul de infotainment HiCar, care va fi disponibil pe 120 de modele în 2020

Huawei va lansa în acest an sistemul de infotainment HiCar, care va fi disponibil pe 120 de modele ca alternativă la Android Auto și Apple CarPlay. Primul model pe listă este BYD Han EV.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Tehnologie

Huawei dezvoltă un sistem care alertează poliția dacă ai consumat alcool la volan

Huawei dezvoltă un sistem format din senzori și camere video care este capabil să detecteze dacă șoferul a consumat băuturi alcoolice. În cazuri extreme, sistemul poate suna automat la 112 pentru a raporta cazul.

Tag-uri similare

tehnologie, alcool la volan, Huawei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru