Hyundai Kona Electric

Duminica, 21 Februarie 2021 | Industrie

Hyundai ar putea să înlocuiască bateriile a 100.000 de mașini, din cauza unui risc de incendiu

Potrivit unor informații neoficiale, 100.000 de modele Hyundai electrificate ar urma să fie rechemate în service la nivel global. Există un risc de incendiu la baterii.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Modele noi

Hyundai Kona Electric primește un facelift: noutăți estetice, două ecrane de 10.25 inch la interior și sisteme de asistență îmbunătățite

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre Kona Electric facelift, care primește modificări estetice, două ecrane de 10.25 inch la interior și actualizări la sistemele de asistență.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Siguranta

Recall pentru Hyundai Kona Electric: peste 25.000 de unități, rechemate în service la nivel global din cauza unui risc de incendiu la baterii

Hyundai a anunțat că recheamă în service peste 25.000 de unități Kona Electric la nivel global ca urmare a unui risc de incendiu. Constructorul suspectează un defect de producție la bateriile furnizate de partenerii de la LG Chem.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Economic

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină electrică în Europa în august: Renault Zoe și Hyundai Kona completează podiumul

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașina electrică în Europa în luna august și a fost urmată în clasament de Renault Zoe și Hyundai Kona, în timp ce Kia e-Niro a ocupat locul patru.
Marti, 22 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Hyundai Kona Electric în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Hyundai Kona Electric este unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia, turul țării cu mașini electrice. După 8 zile în care am parcurs peste 2.000 de kilometri , SUV-ul asiatic intră sub lupa cifrelor. Astăzi aflăm cum s-a descurcat Kona Electric și care a fost autonomia reală calculată de noi.
Sambata, 19 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 8, final de tur: Valea Oltului în loc de Transfăgărășan în drumul către casă

Vremea ne-a dat peste cap planurile de a traversa Transfăgărășanul cu cele opt mașini electrice din #ElectricRomânia, așa că ne-am întors acasă pe Valea Oltului. Turul țării cu mașini electrice a ajuns la final.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 7: De la Timișoara la Sibiu pe autostradă. Zi în care am chinuit autonomiile electricelor din tur

Penultima zi din Electric România a fost practic o etapă de legătură. După cele două zile petrecute în Timișoara și împrejurimi am mers spre Sibiu pe cel mai tranzitat culoar din România: autostrada A1.
Joi, 17 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 6: pe urmele românilor care construiesc mașini electrice, satul circular și inaugurarea unor stații de încărcare

A șasea zi din #ElectricRomânia 2020 ne-a ajutat să cunoaștem mai bine Timișoara și oamenii ei. Am făcut cunoștință cu oamenii care au contribuit la mașinile noastre electrice, iar apoi ne-am tras sufletul într-o livadă soră cu Eden-ul.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 5: Din Transilvania în Banat în cea mai lungă zi la volanul celor opt mașini electrice

Ziua 5 a fost cea mai lungă zi din această ediție Electric România: am parcurs 350 kilometri pe traseul Cluj-Napoca - Oradea - Arad - Timișoara. Am întâlnit o infrastructură pentru încărcarea mașinilor electrice mult superioară față de anul trecut, dar am întâmpinat și probleme.
Marti, 15 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 4: Mai puțini kilometri și mai multă relaxare de la Târgu Mureș la Cluj

Chiar dacă electricele noastre nu dau semne de oboseală, noi, oamenii din spatele volanului lor, aveam nevoie de o gură de aer proaspăt. Așa că azi ne-am tras sufletul prin Transilvania.
Luni, 14 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 3: din capitala Moldovei în inima Transilvaniei: am încărcat la singura stație ultra-rapidă de 150 kW din țară

În a treia zi a #ElectricRomânia 2020 am luat calea Transilvaniei, iar drumul de la Iași până la Târgu Mureș a fost presărat de șosele virajate care au dezmorțit articulațiile celor opt modele electrice ale caravanei. Am avut parte de un alt apus spectaculos și am încărcat la singura priză ultra-rapidă din România dedicată autoturismelor electrice.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 2: Prin Pasul Oituz, către Moldova în ritm electric

După entuziasmul primei zile, lucrurile s-au așezat pe făgașul normal în ziua a doua din Electric România 2020. Am lăsat în spate frigul din Balvanyos pentru căldura plăcută și lumina toamnei din Moldova.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 12 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 1: Am dat piept cu Valea Plângerii, dar ne-am spălat păcatele cu primul apus memorabil

Prima zi din #ElectricRomânia 2020 a fost una plină de entuziasm. Dornici să secăm baterii, să le încărcăm și să savurăm primul apus alături de cele 8 electrice. Bine, a mai fost și valea Prahovei sau Valea Plângerii, dar preferăm să nu ne amintim.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iulie: Hyundai Kona Electric și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost comercializat în luna iulie în 9.280 de unități, reușind astfel să se claseze pe prima poziție în topul vehiculelor electrice vândute în Europa. Segmentul modelelor plug-in hybrid a fost dominat de noul Ford Kuga PHEV, în timp ce prima poziție în segmentul modelelor hibrid fără încare la priză a fost ocupată de Toyota C-HR.
Vineri, 14 August 2020 | Masini electrice si hibride

Record de autonomie pentru Hyundai Kona Electric: SUV-ul a parcurs 1.026 de kilometri pe un circuit de teste în condiții speciale

Un Hyundai Kona Electric a parcurs 1.026 de kilometri în cadrul unui test desfășurat pe un circuit din Germania în condiții speciale. Autonomia oficială a SUV-ului subcompact este de 484 de kilometri.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Hyundai a livrat clienților europeni primele unități Kona Electric produse în Cehia: producția este estimată la 30.000 de unități pe an

Hyundai a livrat clienților primele unități Kona Electric produse la uzina din Cehia și speră la reducerea timpilor de așteptare pentru comenzile provenite din Europa.
Vineri, 10 Mai 2019 | Modele noi

Hyundai introduce îmbunatățiri pentru Kona Electric: ecran de 10.25 inch și încărcare mai rapidă la curent alternativ

Hyundai Kona Electric va fi disponibil de la sfârșitul acestui an cu un ecran de 10.25 inch și scaune spate încălzite, în timp ce încărcarea la curent alternativ va fi mai rapidă.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Intern

Gama de vehicule electrice Hyundai ajunge în România: Ioniq Electric pleacă de la 39.000 de euro, iar Kona Electric de la 45.500 de euro

Hyundai a publicat lista de prețuri pentru Ioniq Electric și Kona Electric. În România, SUV-ul Kona Electric pleacă de la 45.351 de euro, în timp ce Ioniq Electric este disponibil de la 39.068 de euro. Hyundai are și o ofertă de lansare care scade prețul cu până la 2.500 de euro în funcție de modelul ales.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Autonomia lui Hyundai Kona Electric a fost recalculată: SUV-ul electric parcurge 449 de kilometri cu o singură încărcare

Organizația independentă care a omologat autonomia SUV-ului electric Hyundai Kona Electric a utilizat o procedură eronată pentru testele în modul urban. Producătorul asiatic a refăcut testele, iar autonomia a scăzut de la 470 de kilometri la 449 de kilometri.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Autonomia oficială a lui Kia e-Niro a fost supraestimată cu 30 de kilometri: SUV-ul electric parcurge 455 de kilometri cu o încărcare

Organizația independentă care a omologat autonomia SUV-ului electric Kia e-Niro a utilizat o procedură eronată pentru calculul final. Astfel, Kia a refăcut testele, iar autonomia modelului electric a scăzut cu 30 de kilometri în cazul versiunii de top. Și "fratele" Hyundai Kona Electric va trece printr-o nouă procedură pentru recalcularea autonomiei.

Tag-uri similare

Hyundai, hyundai kona, Hyundai Kona Electric, Kona Electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru