Hyundai N

Miercuri, 28 Februarie | Industrie

OFICIAL: Modelele termice Hyundai N eliminate din Europa

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai oprește producția modelelor N, alimentate cu benzină, în Europa, din prima jumătate a anului 2024.
Joi, 27 Iulie 2023 | Industrie

Hyundai: modelele de performanță N vor primi jante din fibră de carbon

Hyundai a anunțat că modelele sale de performanță N urmează să primească jante confecționate parțial din fibră de carbon. Noile jante vor cântări mai puțin pentru a reduce din greutatea modelelor, iar acestea vor avea dimensiuni până la 25 de inch.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

Noua Hyundai Elantra N facelift: parte frontală revizuită și jante de 19 inch

Constructorul asiatic a publicat primele imagini și informații despre noua Elantra N facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acest model va fi comercializat, printre altele, în China, America de Nord, Coreea de Sud și Australia.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Informații despre versiunea de performanță Hyundai Ioniq 5 N

Constructorul asiatic lucrează la o versiune de performanță pentru modelul cu zero emisii Ioniq 5. Prototipurile au fost surprinse în teste, de mai multe ori, iar debutul ar putea avea loc până la finalul acestui an.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Hyundai Elantra N Line: design mai agresiv pentru sedanul constructorului asiatic

Hyundai a publicat primele imagini prelucrate digital cu noua versiune Elantra N Line. Pentru moment, oficialii constructorului asiatic nu oferă detalii cu privire la o versiune dedicată publicului european.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Hyundai va extinde gama N: sud-coreenii vor lansa SUV-uri și modele electrice de performanță

Hyundai a anunțat că va extinde gama de performanță N cu SUV-uri și modele electrice, iar constructorul intenționează să dezvolte inclusiv vehicule zburătoare.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Hyundai N pregătește un model de performanță pe hidrogen: conceptul unui FCEV este așteptat la Detroit

Divizia sportivă Hyundai N pregătește noutăți pentru Salonul Auto de la Detroit, presa coreeană indicând dezvăluirea conceptului unui viitor model de performanță alimentat cu hidrogen. “Surpriza” constructorului este așteptată săptămâna viitoare.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Hyundai ar putea dezvolta un model de performanță N de sine-stătător: o sportivă cu două locuri sau un model bazat pe Kia Stinger GT

Hyundai intenționează să extinga gama N cu un model de sine-stătător sub forma unei sportive cu două locuri sau a unui model bazat pe Kia Stinger GT, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 22 August 2018 | Modele noi

Hyundai pregătește noi modele de performanță în gama N: "Vom avea inclusiv un model electric"

Hyundai a dezvăluit că după anul 2021 va lansa un model de performanță electric în gama N, iar până atunci ar putea pregăti un nou model misterios.
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

Hyundai i30 N deschide pofta pentru mașini sportive: „Ne dorim ca viitoarele noastre modele să fie văzute ca mașini gata să îți ofere plăcerea de a conduce”

Lansarea noului Hyundai i30 N, primul produs al diviziei de performanță N, deschide drumul unor modele viitoare care pun mare accent pe ținuta de drum.
Joi, 15 Iunie 2017 | Modele noi

Hyundai i30N va avea un frate: coreenii vor lansa încă un model de performanță în gama N în 2018

Hyundai va introduce anul viitor încă un model de performanță în gama N și nu exclude apariția unor versiuni hibride sau electrice la momentul oportun.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Adevăr sau provocare? Conceptul care anunță primul Hot Hatch Hyundai are 380 de cai și tracțiune integrală

Hyundai RN30 a fost prezentat astăzi la Paris și anunță o viitoare versiune sportivă a compactei i30. Dacă-și va menține motorul în varianta de serie, noul model va fi cel mai puternic Hot Hatch non-premium de pe piață.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Iunie 2016 | Modele noi

Hyundai i30N este doar începutul: coreenii vor lansa încă două modele de performanţă în gama N, însă SUV-urile mai au de aşteptat

Hyundai intenţionează să lanseze încă două modele de performanţă din gama N, care vor sosi după lansarea lui i30N, programată pentru 2017. Niciunul dintre ele nu va fi SUV.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Divizia sportivă Hyundai N, anunțată de un concept SF: Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

Modelele sportive pe care Hyundai le va produce sub sigla diviziei N sunt anunțate de un concept futurist pe care îl veți putea pilota exclusiv virtual, în jocul Gran Turismo de la Playstation.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă

Hyundai N, divizia coreeană care va încerca să pună probleme Renaultsport și Opel OPC, anunță lansarea a două concepte futuriste și a prototipului mașinii cu care va alerga în WRC 2016. Toate vor fi expuse la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 13 August 2015 | Modele noi

Versiunea Hyundai i30 de 300 CP va fi primul model din gama de performanţă N a mărcii coreene

Gama sport N a celor de la Hyundai va debuta oficial prin prezentarea versiunii i30N, care va avea loc la Frankfurt în această toamnă.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i20 Coupe - primele imagini ale variantei mai atractive a subcompactei coreene

Hyundai a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale lui i20 Coupe. Cu toate că nu este primul hatchback cu trei uşi de segment B oferit vreodată de producătorul coreean, acesta este cel mai atrăgător de până acum.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i30 facelift debutează alături de o motorizare 1.6 turbo de 186 CP

Hyundai a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale facelift-ului lui i30. Odată cu acesta a debutat şi o nouă motorizare în ofertă, un 1.6 turbo care livrează 186 CP.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Hyundai i20 Coupe: varianta sportivă, anticipată de o schiţă oficială

Hyundai va expune la Salonul de la Paris, pe lângă noua generaţie i20, şi derivatul coupe al acestuia. Prima schiţă anunţă deja un design sportiv şi posibilitatea de a vedea un rival pentru Ford Fiesta ST şi Renault Clio RS.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i30 va avea o versiune sportivă, dar nu va purta emblema noii divizii de performanţă N

Hyundai pregăteşte un derivat sportiv pentru actualul i30. Acesta ar urma să fie introdus pe piaţă în primăvara anului viitor, odată cu faceliftul lui i30.

Tag-uri similare

modele noi Hyundai, Hyundai i20 WRC, Hyundai N, Hyundai WRC, divizie de performanţă Hyundai, Hyundai i20 N WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru