Hyundai Santa Fe

Joi, 10 August 2023 | Modele noi

Informații despre noua Hyundai Santa Fe: doar motorizări hibride în Europa

Așa cum a promis, producătorul asiatic de automobile a revenit cu o serie de informații tehnice despre noua generație Santa Fe. Pe piața din România, SUV-ul va putea fi comandat începând cu a doua jumătate a lui 2024.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Santa Fe aduce un design complet nou și un ecran curbat

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Santa Fe. Noul model primește un design complet diferit față de generațiile anterioare, atât la exterior cât și la interior.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre motorizările lui Hyundai Santa Fe facelift: versiune plug-in hybrid de 265 CP, variantă hibridă de 230 CP și un motor diesel de 202 CP

Hyundai a anunțat că Santa Fe facelift va avea o versiune plug-in hybrid de 265 CP, o variantă hibridă de 230 CP, dar și un nou motor diesel de 202 CP. Din ofertă vor lipsi versiunle pe benzină.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Hyundai Santa Fe facelift: design îmbunătățit, platformă nouă și versiune plug-in hybrid

Hyundai a publicat primele imagini cu Santa Fe facelift, care primește îmbunătățiri de design, sistem de infotainment de 10.25 inch și o platformă nouă care permite introducerea unei versiuni plug-in hybrid.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Hyundai Santa Fe: modelul va fi disponibil în Europa începând din septembrie 2020

Hyundai a publicat primul teaser oficial pentru noua generație Santa Fe, care va fi disponibilă în Europa începând din septembrie 2020. SUV-ul va fi primul model construit pe noua platformă Hyundai și va oferi, în premieră, sisteme de propulsie hibride.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai Santa Fe va putea fi pornit cu amprenta: opțiunea, disponibilă inițial doar în China

Hyundai a dezvăluit un sistem pentru Santa Fe care permite șoferului să intre în mașină și să pornească motorul cu ajutorul unui senzor de amprentă.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Miercuri, 01 August 2018 | Intern

Noua generație Hyundai Santa Fe, disponibilă în România: start de la 53.200 de euro. Promoție de lansare de la 46.600 de euro

Noua generație Hyundai Santa Fe poate fi comandată și pe piața din România. Producătorul asiatic oferă doar motorul diesel de 2.2 litri cu 200 CP cuplat la o cutie automată cu 8 trepte și la sistemul de tracțiune integrală HTRAC. Prețul de pornire este de 53.181 de euro, iar cu ofertele disponibile acesta scade până la 46.564 de euro.
Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Santa Fe va primi versiune micro-hibridă și una cu încărcare la priză: un an și jumătate până la introducerea celor două variante

Hyundai a anunțat că noul Santa Fe va beneficia de două versiuni noi, una micro-hibridă și alta plug-in hybrid, ambele urmând să fie disponibile în cel mult un an și jumătate.
Marti, 06 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele imagini cu noua generație Hyundai Santa Fe: SUV-ul împrumută elemente de design de la Kona

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Santa Fe, care împrumută unele elemente de design de la "fratele" mai mic Kona, dar și grila introdusă pe noul i30.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noua generație Hyundai Santa Fe: primele schițe oficiale cu modelul care debutează în februarie

Hyundai a publicat primele schițe oficiale cu viitoarea generație Santa Fe. Modelul va fi prezentat în luna februarie, iar debutul internațional va avea loc în martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mizează pe Santa Fe: Hyundai speră că noua generație a SUV-ului său va ajuta la creșterea vânzărilor companiei

Hyundai speră că noua generație a SUV-ului Santa Fe va ajuta la creșterea vânzărilor companiei, în special pe piața din Statele Unite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

Teaser pentru Hyundai Santa Fe: noua generație se lansează în februarie cu sisteme avansate de asistență

Noua generație Hyundai Santa Fe a primit un teaser înainte de lansarea din februarie. Modelul va avea primul sistem de avertizare pentru prezența pasagerilor pe bancheta din spate din industria auto.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Hyundai Santa Fe se lansează în februarie: SUV-ul va primi un nou nume și va avea dimensiuni mai mari

Noua generație Hyundai Santa Fe va debuta în luna februarie cu un nou nume și dimensiuni mai mari, urmând să preia designul blocurilor față și al grilei de la noul SUV Kona.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai Santa Fe facelift: SUV-ul coreenilor se adaptează la limbajul stilistic al mărcii

Hyundai a aplicat un facelift în gama Santa Fe. SUV-ul are acum tehnologii noi, un interior modernizat și un exterior adaptat la noul limbaj de design al mărcii.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Hyundai ix35, clonat de chinezi sub numele de Hawtai Shengdafei

După ce a clonat Porsche Cayenne în urmă cu patru ani, constructorul chinez Hawtai recidivează. De această dată cu un crossover inspirat de Hyundai ix35.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cele mai sigure maşini testate în 2012

Într-o lume în care cele cinci stele EuroNCAP sunt din ce în ce mai des oferite maşinilor noi, există câteva modele care ies totuşi în evidenţă prin punctajele la fiecare categorie de testare. Care sunt cele mai sigure maşini testate de EuroNCAP în 2012?
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.

Tag-uri similare

Hyundai, Marea Britanie, premiu, Hyundai Santa Fe, Santa Fe facelift, Salonul de la Detroit, premiu Hyundai, vanzari Santa Fe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru