Hyundai tucson n line

Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Hyundai Tucson facelift: versiune N Line cu design mai agresiv

Hyundai a publicat o serie de imagini noi cu versiunea facelift a lui Tucson. Alături de asta, constructorul sud-coreean a oferit și o imagine cu noua versiune N Line, care aduce un pachet vizual mai agresiv.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu noua generație Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul va fi echipat cu accesorii noi de caroserie și cu elemente speciale de interior. Cel mai probabil, asiaticii vor pregăti noutăți și la nivelul suspensiilor.
Vineri, 22 Martie 2019 | General

Hyundai promovează noul Tucson N Line într-un mod special: un exemplar a fost transformat în Art Car

Hyundai a transformat noul Tucson N Line într-un Art Car. SUV-ul producătorului asiatic a fost pictat de Andreas Pries, iar pentru finalizarea proiectului, artistul german a avut nevoie de 72 de ore.
Joi, 21 Martie 2019 | Modele noi

Hyundai prezintă versiunea Tucson N Line: motor diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid, aspect sportiv și suspensii mai rigide

Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tucson N Line. Versiunea pregătită de asiatici oferă modificări estetice, mici îmbunătățiri la interior și o suspensie ceva mai rigidă. Trei motoare vor fi disponibile pe Tucson N Line, noutatea fiind apariția versiunii diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.
Joi, 21 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul producătorului asiatic va primi o serie de modificări estetice, dar și câteva îmbunătățiri la interior.

Tag-uri similare

Hyundai, Tucson, Hyundai Tucson, hyundai tucson n line, tucson n line
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru