Hyundai Tucson

Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Noi detalii despre versiunea plug-in hybrid a lui Hyundai Tucson: SUV-ul va avea tracțiune integrală și autonomie electrică de 50 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Hyundai Tucson va avea 265 de cai putere, tracțiune integrală și o autonomie electrică de 50 de kilometri. Bateria Li-Ion are o capacitate de 13.8 kWh și poate fi încărcată cu până la 7.2 kW.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu noua generație Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul va fi echipat cu accesorii noi de caroserie și cu elemente speciale de interior. Cel mai probabil, asiaticii vor pregăti noutăți și la nivelul suspensiilor.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Hyundai Tucson: SUV-ul compact primește design modern, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid de 230 CP

Hyundai a publicat primele imagini și informații tehnice pentru noua generație a SUV-ului compact Tucson, care primește un design modern, un interior minimalist, tehnologii noi și o versiune plug-in hybrid de 230 de cai putere.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Primele teasere video cu viitoarea generație Hyundai Tucson: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

Noua generație Hyundai Tucson va avea luminile de zi integrate în grilă și instrumentar digital de bord, potrivit unor teasere care anticipează prezentarea oficială programată pentru 15 septembrie.
Joi, 21 Martie 2019 | Modele noi

Hyundai prezintă versiunea Tucson N Line: motor diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid, aspect sportiv și suspensii mai rigide

Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tucson N Line. Versiunea pregătită de asiatici oferă modificări estetice, mici îmbunătățiri la interior și o suspensie ceva mai rigidă. Trei motoare vor fi disponibile pe Tucson N Line, noutatea fiind apariția versiunii diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.
Joi, 21 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul producătorului asiatic va primi o serie de modificări estetice, dar și câteva îmbunătățiri la interior.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarele i20 N și Tucson N: Hot-Hatch-ul asiatic va avea 250 CP, iar SUV-ul de performanță promite peste 340 CP

Hyundai pregătește modele noi de performanță. i20 N ar urma să debuteze la începutul anului viitor, în timp ce Tucson N va fi gata până la începutul lui 2021.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Intern

Hyundai Tucson facelift, disponibil și în România: start de la 22.300 de euro. Promoție de lansare de la 17.300 de euro

Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și pe piața din România. Versiunea de bază pleacă de la 22.265 de euro, însă promoțiile de lansare scad prețul SUV-ului asiatic până la 17.254 de euro. Românii vor avea la dispoziție două motoare pe benzină și două unități diesel.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Hyundai Tucson facelift, debut internațional la New York: vânzările din Europa vor începe în această vară

Hyundai Tucson facelift și-a făcut debutul internațional în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul coreean se prezintă cu noutăți la nivel de design și îmbunătățiri când vine vorba de motoare și tehnologie.
Marti, 27 Februarie 2018 | Modele noi

Hyundai Tucson N este în dezvoltare: coreenii pregătesc un SUV de performanță care va rivaliza cu Cupra Ateca

Hyundai o dezvolta o versiune de performanță pentru SUV-ul Tucson care va avea ca rival principal noul Cupra Ateca. Lansarea nu va avea însă loc mai devreme de 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Mai 2017 | Modele noi

Șeful diviziei Hyundai N Performance: „Tucson are tot ce-i trebuie pentru a deveni un SUV sportiv”

Albert Biermann, fostul șef al diviziei BMW M, actualmente omul care conduce Hyundai N performance, vede o extindere a gamei după lansarea lui i30N. Pe listă se află și un Hyundai Tucson de performanță.
Vineri, 11 Septembrie 2015 | Intern

Prețuri Hyundai Tucson în România: SUV-ul coreean pleacă de la 24.500 de euro

Hyundai a lansat pe piața din România noul Tucson. Compania a revenit la această denumire pe fondul popularității sale, iar modelul pleacă de la 24.500 de euro pe piața din România, dar vine cu o ofertă de lansare interesantă.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Hyundai Tucson revine după 6 ani de pauză. Adio, ix35!

Hyundai a hotărât să renunţe la numele ix35, deşi SUV-ul compact a fost cel mai vândut model al mărcii în Europa în 2014. Noul model, prezentat astăzi în primele fotografii oficiale, nu va inventa însă un nume nou, ci va prelua o denumire iubită la noi. Acesta este noul Hyundai Tucson.
Marti, 03 Februarie 2015 | Modele noi

Hyundai revine la numele Tucson pentru înlocuitorul lui ix35

Coreenii de la Hyundai vor reveni asupra deciziei de renunţare la numele Tucson în favoarea denumirii ix35 odată cu înlocuitorul acestui model, programat să debuteze până la sfârşitul anului.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Vineri, 12 Februarie 2010 | General

Hyundai isi promoveaza noua filosofie de design: Fluidic sculpture

Hyundai adopta treptat o noua directie de design, botezata Fluidic Sculpture si caracterizata de liniile si sportivitatea unui coupe. Primul model care introduce tendintele noi este ix35,urmasul lui Tucson.
Joi, 04 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Reclame de Superbowl pentru noul Hyundai Tucson

Hyundai a publicat alte doua reclame ce urmeaza a fi difuzate cu ocazia Superbowl-ului. De aceasta data, actorul principal este noua generatie Tucson, cunoscuta mai nou si ca ix35.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai ix35, Tucson, ix35, Hyundai Tucson, design Hyundai, reclama Hyundai Tucson, reclama Superbowl
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru