Hyundai WRC

Marti, 11 Ianuarie 2022 | WRC

Hyundai dezvăluie noul i20 WRC Hybrid pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Raliuri

Echipa coreeană a dezvăluit noul i20 N Rally1 2022 Edition pentru noul sezon din Campionatul Mondial de Raliuri. În acest an, competiția intră, oficial, în epoca hibridă, astfel încât avem parte de o schimbare majoră de regulament tehnic.
Joi, 09 August 2018 | Reportaj

Shell Drive On Experience: o zi de vis pe circuit alături de Thierry Neuville, Dani Sordo și Augusto Farfus

Pentru a onora momentul lansării noii game de lubrifianți Helix Ultra, Shell ne-a invitat în sudul Franței pentru o zi de vis pentru un pasionat de motorsport: copilot al lui Thierry Neuville în Hyundai i20 WRC și al lui Augusto Farfus într-un BMW M4.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | Modele noi

Hyundai renunţă la ideea unui model sportiv dedicat şi se va concentra pe mai multe variante de performanţă

Cei de la Hyundai au renunţat la ideea dezvoltării unui model sportiv dedicat, inspirat de conceptul Passocorto, preferând să creeze o variantă sportivă a majorităţii modelelor din gamă.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i30 facelift debutează alături de o motorizare 1.6 turbo de 186 CP

Hyundai a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale facelift-ului lui i30. Odată cu acesta a debutat şi o nouă motorizare în ofertă, un 1.6 turbo care livrează 186 CP.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Modele noi

Hyundai a anunţat astăzi numele diviziei sale de performanţă - N

Coreenii de la Hyundai au prezentat oficial modelul i20 pe care îl vor folosi începând cu sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC). Alături de acesta, Hyundai a anunţat şi numele diviziei sale de performanţă.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Kia: "Nu plănuim să intrăm într-o ramură importantă din motorsport"

Reprezentanţii Kia au negat orice posibilitate de a aborda o ramură importantă a sporturilor cu motor în viitorul apropiat. Aceştia preferă să se concentreze pe dezvoltarea nivelului de calitate perceput al modelelor din gamă.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Modele noi

Hyundai pregăteşte propria divizie de performanţă

Hyundai va profita de expunerea obţinută prin întoarcerea în WRC şi va lansa o divizie de performanţă care să vândă modele cu veleităţi sportive. Primul din serie va fi lansat în 2015.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Hyundai i20 WRC, prima imagine oficială a modelului de competiţie

Hyundai intră în WRC cu i20, iar primul exemplar va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Iată prima imagine a modelului de competiţie al celor de la Hyundai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru