Id r

Luni, 28 Septembrie 2020 | General

Video. Prototipul Volkswagen ID R a stabilit un nou record: cel mai rapid vehicul de pe circuitul german Bilster Berg

Prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe circuitul german de la Bilster Berg. Vehiculul nemților a avut nevoie de doar un minut și 24.2 secunde pentru a parcurge cei 4.2 kilometri ai circuitului.
Joi, 06 Februarie 2020 | General

Volkswagen țintește un nou record: prototipul electric ID R va încerca să doboare timpul de referință stabilit de un monopost de Formula 1 pe Sonoma Raceway

Oficialii Volkswagen au anunțat că anul acesta vor participa la Sonoma Speed Festival din California, SUA, alături de prototipul electric ID R. Nemții vor să stabilească un nou timp de referință pe circuitul american și să doboare actualul record deținut de monopostul Mercedes.
Luni, 02 Septembrie 2019 | General

Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China: 7 minute și 38.585 secunde pentru prototipul electric

Prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China cu o lungime de 11.3 kilometri și 99 de viraje, după ce a fost cronometrat cu 7 minute și 38.585 secunde.
Sambata, 10 August 2019 | General

Volkswagen ID R primește un design special: prototipul electric vrea să stabilească recordul unui traseu dificil din China cu 99 de viraje

Volkswagen va încerca să stabilească un record pe un traseu dificil din China cu 99 de viraje și o diferență de nivel de peste 1.300 de metri, iar pentru acest eveniment prototipul ID R a primit un design special.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen țintește un nou timp de referință alături de prototipul electric ID R: nemții vor să cucerească unul dintre cele mai dificile trasee montane din China

În luna septembrie, prototipul Volkswagen ID R va încerca să stabilească un timp de referință pentru vehicule electrice pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din China. Pe cei 11.3 kilometri, ID R va avea de înfruntat 99 de viraje. În plus, diferența de nivel dintre start și sosire este de peste 1.300 de metri.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Marti, 04 Iunie 2019 | General

Motive de sărbătoare în familia Volkswagen: ID R este cel mai rapid vehicul electric de pe circuitul de la Nurburgring

Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele electrice. Prototipul nemților a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 5.336 secunde.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Joi, 28 Martie 2019 | Motorsport

Volkswagen pregătește o nouă provocare pentru prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai"

Volkswagen vrea să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai" din China. Nemții vor miza pe serviciile prototipul electric ID R și pe experiența pilotului Romain Dumas. Drumul măsoară 11 kilometri și include 99 de viraje.
Duminica, 20 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea un nou record pe Nurburgring: francezul Romain Dumas va ataca “Iadul Verde” cu prototipul electric ID R

Volkswagen a confirmat interesul pentru stabilirea unui nou record, de această dată pe Nurburgring, în segmentul mașinilor electrice. Pilotul francez Romain Dumas va ataca faimosul circuit la volanul prototipului Volkswagen ID R, în vara acestui an.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.
Luni, 16 Iulie 2018 | General

Volkswagen ID R a stabilit un nou record: cel mai rapid vehicul electric de pe traseul de la Goodwood

Pilotul Romain Dumas a avut nevoie de 43.86 de secunde pentru a parcurge traseul de la Goodwood. Francezul s-a aflat la volanul prototipului Volkswagen ID R cu care a stabilit un nou record pentru vehicule electrice.

Tag-uri similare

Volkswagen, Goodwood Festival of Speed, volkswagen id r, id r
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru