ID

Luni, 14 Noiembrie 2022 | Industrie

Electricele Volkswagen din familia ID au ajuns la borna 500.000 de exemplare

Constructorul german de automobile a atins o bornă importantă din strategia sa de electrificare: a livrat 500.000 de exemplare din familia de modele electrice ID, la nivel global.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Concepte

Teaser cu conceptul electric Volkswagen ID Aero. Va fi dezvăluit săptămâna viitoare

Volkswagen a publicat imagini sugestive cu viitorul concept electric ID Aero. Noul model va fi înlocuitorul electric al lui Passat și va debuta mai întâi în China, în 2023. Conceptul ID Aero va fi dezvăluit în 27 iunie.
Marti, 22 Martie 2022 | Tehnologie

Volkswagen lansează noul sistem ID Software 3.0: parcare cu memorie a manevrelor, încărcare cu maxim 135 kW

Volkswagen a lansat un nou sistem software pentru modelele sale electrice, numit ID Software 3.0. Noul sistem aduce mai multe funcții noi, cum ar fi un sistem de parcare automată cu memorie pentru manevre.
Luni, 07 Martie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu interiorul lui Volkswagen ID. Buzz. Materiale ecologice și elemente de la clasicul T1

Volkswagen a publicat primele imagini cu interiorul viitorului model electric ID. Buzz. Constructorul german a oferit și câteva detalii despre interiorul noului model, concfecționat din materiale ecologice și cu elemente preluate chiar de la clasicul T1.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ia cu asalt piața din China: nemții vor să lanseze 8 modele electrice din gama ID până în 2023

Volkswagen va lansa 8 modele electrice din gama ID în China până în 2023, într-un efort prin care să-și asigure o cotă cât mai mare din vânzările acestui segment pe cea mai mare piață auto din lume.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Schiță pentru un nou membru în gama ID de la Volkswagen: viitorul model electric, mai ieftin decât VW ID3

Volkswagen a publicat o schiță ce anunță un viitor model electric în gama ID. Cunoscut deocamdată ca “ID Entry”, noul model ar urma să fie lansat în 2022 cu un preț de vânzare mai mic decât în cazul lui ID3.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Concepte

Volkswagen va lansa un nou concept electric în gama ID: prezentarea va avea loc în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie în Statele Unite un nou concept electric din gama ID. Germanii au publicat și un teaser, însă imaginea este cea a conceptului Vizzion de anul trecut.
Vineri, 03 Mai 2019 | Modele noi

Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată rapid

Volkswagen a publicat un teaser video pentru hatchback-ul electric ID, iar germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată înainte de prezentarea oficială din luna septembrie.
Duminica, 03 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește "mașina electrică a poporului": sub 20.000 de euro pe un crossover 100% electric

Dimensiunile actualului T-Roc, propulsie electrică și autonomie de peste 300 de kilometri. Acestea sunt detaliile unui crossover electric care va porni de la sub 20.000 de euro și va fi lansat de Volkswagen în 2023-2024.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016”

Designul final al viitorului model Volkswagen ID a fost aprobat și va fi unul foarte apropiat de conceptul pe care nemții l-au prezentat pentru prima dată în 2016. Anunțul a fost făcut de Klaus Bischoff, șeful designerilor de la Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele prototipuri Volkswagen ID vor intra în producție: un an și jumătate până la varianta de serie a modelului electric

Volkswagen a anunțat intrarea în producție a primelor prototipuri ID, urmând ca varianta de serie a modelului electric să apară la sfârșitul anului 2019.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Confirmare oficială: producția lui Volkswagen ID va începe în noiembrie 2019

Volkswagen a confirmat că producția modelului electric ID va începe în noiembrie 2019, prima apariție dintr-o gamă de mașini 100% electrice.
Marti, 02 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Au început numărătoarea: Volkswagen a anunțat 100 de săptămâni rămase până la startul producției modelului electric ID

Volkswagen susține că producția modelului său electric ID va începe în circa 100 de săptămâni, undeva spre sfârșitul anului 2019.

Tag-uri similare

productie, Volkswagen ID, ID, Zwickau, VW ID
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru