Impact

Marti, 20 Noiembrie 2018 | Economic

Bentley, puternic afectat de noul standard de emisii: “Impactul WLTP a fost aproape catastrofal”

Bentley a întârziat pregătirea modelelor sale pentru noul standard de emisii WLTP în Europa, iar problemele cauzate de acest lucru au fost “aproape catastrofale”, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul constructorului britanic.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Economic

Previziuni BMW pentru 2019: “Războiul tarifelor dintre SUA și China ne poate scădea veniturile cu 500 de milioane de euro”

BMW se așteaptă ca veniturile sale din 2019 să înregistreze o scădere de 500 de milioane de euro, în cazul în care tarifele comerciale dintre SUA și China rămân în vigoare, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al companiei.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | Mediu

Studiu: un caine polueaza mai mult decat un SUV

O echipa de cercetatori din Noua Zeelanda a demonstrat un lucru aparent incredibil: un caine are un impact asupra mediului mai mare decat un SUV.
Miercuri, 26 August 2009 | Video

VIDEO: Cum s-au descurcat modelele premiate de EuroNCAP

EuroNCAP a publicat astazi si proba video a ultimelor teste de siguranta. Sapte din cele opt modele testate au obtinut cinci stele.
Miercuri, 26 August 2009 | Siguranta

Renault Grand Scenic a obtinut cinci stele EuroNCAP

Renault a anuntat oficial astazi ca noua generatie a modelului Grand Scenic a reusit sa obtina cinci stele pentru protectia adultilor la ultimele teste EuroNCAP.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru Q5, Soul, i20, Jazz si 3008

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a adus cinci stele pentru modelele Audi Q5, Honda Jazz, Hyundai i20, Kia Soul, Peugeot 3008 si doar trei stele pentru Suzuki Alto.
Vineri, 08 Mai 2009 | Video

VIDEO: Crash-test esuat cu un autobuz

Ce se intampla atunci cand un mastodont scapa de sub control in cazul unui test de impact? Lucrurile iau o intorsatura neplacuta, la fel ca in video-ul urmator.
Marti, 05 Mai 2009 | Siguranta

Noile standarde de siguranta ale acoperisului, aplicate din 2012

Noile standarde de siguranta a acoperisului, care vor intra in vigoare in Statele Unite in 2012, ii vor costa pe producatorii care activeaza pe aceasta piata aproape 1.4 miliarde de dolari anual.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Siguranta

CRASH TEST: Sedanurile medii fac "praf" masinile mici

Americanii de la IIHS au testat siguranta mai multor modele subcompacte in cazul unui impact frontal cu un sedan de clasa medie. Rezultatele au aratat ca in viata reala nu mai conteaza stelele obtinute la EuroNCAP.
Joi, 19 Februarie 2009 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru Mazda6, Mitsubishi Lancer, Toyota IQ si Avensis

EuroNCAP a publicat astazi primele rezultate ale testelor de siguranta din acest an. Masinile au fost testate dupa noile reglementari de siguranta.

Tag-uri similare

Renault, Audi, Toyota, Citroen, Hyundai, Honda, Peugeot, Kia, Mazda, accident
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru