Impozit auto

Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Intern

Propuneri pentru noua taxă auto: va fi integrată în taxa plătită la ITP sau în impozitul anual pentru mașină

Guvernul propune ca noua taxă auto să fie integrată în taxa plătită la ITP sau în impozitul anual pentru mașină, iar valoarea acesteia va depinde de capacitatea motorului, norma de poluare și emisiile de dioxid de carbon.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Intern

Samsarii scapă de plata contribuțiilor sociale: vânzarea mai multor mașini pe an nu va mai fi impozitată

Proiectul de modificare a Codului Fiscal nu mai prevede nicio mențiune cu privire la plata contribuțiilor sociale pentru pensii și sănătate de către persoanele care vând cel puțin 3 mașini pe an.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Impozit auto pentru samsari: persoanele care vând mai mult de două mașini pe an vor plăti contribuții sociale pentru sănătate și pensii

Persoanele care vând mai mult de două mașini pe an vor plăti începând din 2018 contribuții sociale pentru sănătate și pensii, la fel ca în cazul activităților independente.
Luni, 16 Martie 2015 | Intern

Noul proiect de Cod Fiscal prevede creşterea impozitului pentru vehicule

Guvernul pregăteşte majorarea impozitelor auto pentru anul viitor, fiind prevăzută mărirea cotei unice de taxare pe cilindree, titrează Mediafax.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 li se aplică şi vehiculelor înmatriculate fără taxă după 01.01.2007

Un articol din legea 9/2012 îi obligă pe cei care cumpără o maşină înscrisă în România după 01.01.2007 fără plata taxei de mediu să achite taxa auto 2012, anunţă colegii de la drive-test.ro.
Marti, 05 Iulie 2011 | Intern

Guvernul ia în calcul o taxă anuală de poluare

Laszlo Borbely a declarat recent că Guvernul ia în calcul o taxă anuală de poluare, integrată în impozit, care să înlocuiască taxa de înmatriculare, anunţă colegii de la Mediafax.
Joi, 05 Mai 2011 | Intern

Guvernul nu susţine grila de impozitare auto propusă de Senat

Senatul vrea să impoziteze automobilele atât în funcţie de cilindree şi norma de poluare, cât şi în funcţie de valoare, marcă şi chiar dotări opţionale, informează Gândul. Pentru moment, Executivul se opune acestei iniţiative.
Vineri, 19 Februarie 2010 | Intern

Guvernul ar putea taxa inmatricularea masinilor Euro 5 din 2011

Guvernul ia in considerare o taxa de inmatriculare pentru vehiculele Euro 5 din 2011, alaturi de marirea primei de casare la aproximativ 2.800 de euro si taxarea vehiculelor deja inmatriculate care polueaza extrem de mult.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru