Inchisoare

Luni, 31 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn își petrece Anul Nou în închisoare: detenția a fost prelungită până în 11 ianuarie

Arestat sub acuzația de fraudă fiscală în 19 noiembrie, Carlos Ghosn își va petrece Revelionul în detenție la Tokyo după ce un Tribunal din capitala japoneză a decis prelungirea reținerii sale preventive.
Marti, 14 August 2018 | Industrie

Fostul șef Audi rămâne la închisoare după ce apelul său de eliberare a fost respins: Rupert Stadler refuză cooperarea cu autoritățile

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, va rămâne în continuare la închisoare în Germania, după ce autoritățile din Munchen i-au respins apelul privind eliberarea.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Industrie

Sentință în scandalul Dieselgate: fost șef Volkswagen, condamnat la 7 ani de închisoare și plata unei amenzi de 400.000 de dolari

Oliver Schmidt, fost membru în conducerea Volkswagen, a primit pedeapsa maximă din partea unei instanțe de judecată din SUA pentru implicarea în trucarea emisiilor din celebrul scandal Dieselgate. Neamțul a fost condamnat la 7 ani de închisoare și trebuie să plătească o amendă de 400.000 de dolari.
Sambata, 07 Noiembrie 2009 | O lume nebuna

Un francez a fost prins fara permis dupa 40 de ani de sofat

Politia din Franta a prins un barbat in timp ce conducea fara permis. Pentru a se apara de acuzatiile aduse, acesta a declarat ca sofeaza de 40 de ani fara sa aiba carnet de conducere.

Tag-uri similare

permis de conducere, sofat, inchisoare, francez, cetatean, condamnat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru