Indianapolis

Miercuri, 31 Iulie 2013 | General

Mazda6 Skyactiv-D - primul trofeu obţinut la Indianapolis de un automobil diesel

Mazda a reuşit să scrie o pagină de istorie pe circuitul american de la Indianapolis. A reuşit să câştige clasa GX din cadrul cursei Grand Am cu un model propulsat de un motor diesel.
Luni, 29 Iulie 2013 | General

Mazda6 Skyactiv-D este primul bolid diesel ce concurează la Indianapolis după 60 de ani

Maşini de curse cu motor diesel în America? Pare greu de crezut, dar un model Mazda6 cu motor turbodiesel va concura la Indianapolis în campionatul Grand Am.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | F1 TOP

FEATURE: Indianapolis, circuitul accidentelor fatale

Şapte dintre primele 11 accidente mortale din Formula 1 au avut loc pe circuitul de la Indianapolis. Automarket va spune povestea accidentelor fatale care au zguduit competiţia în anii '50.
Joi, 02 Februarie 2012 | Formula 1

Barrichello ar putea concura în cursa de la Indianapolis

Rubens Barrichello a confirmat interesul pentru participarea în cursa de la Indianapolis, deşi anterior a exclus varianta de a concura pe "ovalele" americane.
Joi, 09 Iunie 2011 | Feature

FEATURE: 10 invenţii auto care au debutat în IndyCar

Oglinda retrovizoare, centura de siguranţă, supraalimentarea, tracţiunea faţă şi integrală sunt doar câteva elemente familiare tuturor, care şi-au făcut ucenicia în celebra cursă de 500 de mile de la Indianapolis.
Luni, 26 Aprilie 2010 | Formula 1

SUA vor sa readuca cursa de F1 la Indianapolis

Formula 1 ar putea reveni in Statele Unite ale Americii pe circuitul de la Indianapolis, in cazul in care acest eveniment va fi finantat in mod corespunzator.

Tag-uri similare

Ecclestone, SUA, Delphi, Indianapolis, Miller, Indy 500, Cummins Diesel Special, Indianapolis 500, Marele Premiu al SUA, Austin Mini Cooper
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru